Franchise partner

EGYÜTT NÖVÜNK A PIACCAL - IRODANYITÁS ÚJ FELTÉTELEKKEL!

 
SZERETNÉM FELVENNI A KAPCSOLATOT

Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

Az erősödő ingatlanpiacon az Otthon Centrum hálózatában jelentősen a piaci mérték fölött nőttek a lakóingatlan-eladások 2016-ban, az előző évhez viszonyítva.

Mivel az ingatlanpiaci forgalom további erősödését várjuk, eltökéltek vagyunk, hogy éljünk a lehetőséggel. 2014 novemberben indított irodanyitási programunknak köszönhetően már több, mint 90 új irodára kötöttünk szerződést, és egy éven belül legalább további 20 iroda nyitását tervezzük, melyhez leendő Partnereinket keressük. Itt a lehetőség a csatlakozásra egy sikeres csapathoz! Otthon Centrum megújult!

Belépési feltételeink, támogatási rendszerünk megkönnyíti azon vállalkozók, illetve most vállalkozást indítók döntését, akik eddig még nem nyitottak a hálózati együttműködés felé.

Örömmel fogadjuk minden vállalkozó kedvű jelentkező érdeklődését az ország egész területéről.

Az új rendszerben lehetőségünk nyílik, hogy a kiemelkedő minőség és értékeink megőrzése mellett szabadabban, hatékonyabban és még versenyképesebben dolgozhassanak hálózatunk tagjai, beleértve új Partnereinket.

A hálózatfejlesztés érdekében a potenciális Partnerek számára különleges pénzügyi feltételeket alakítottunk ki:

 • Most belépési díj nélkül lehet csatlakozni
 • Eltöröltük a minimál díjakat és csak százalékos royalty-t kell fizetni! Így a kisebb irodák számára is valós lehetőséggé válik a csatlakozás.
 • Bizonyos feltételek mellett irodanyitási támogatást nyújtunk

Az Otthon Centrum erős, bevezetett és sikeres márka, amely jelentős értéket képvisel jelenlegi és induló Partnereink számára, valamint ügyfeleink felé egyaránt! Ezért a több mint tíz éve bevezetett és felépített márkára alapozva szeretnénk növekedni.

Az Otthon Centrumon belüli hálózatfejlesztés további előnye új Partnereink számára, hogy így azonnal a teljes adatbázishoz hozzáférést kapnak.

innovativ

Az Otthon Centrumnál az elmúlt több mint 10 évben kimagaslóan hatékony és eredményes rendszert építettünk fel. Az ingatlanközvetítő hálózatok között az Otthon Centrumnál feltehetően az egyik legmagasabb az egy értékesítőre jutó árbevétel, és az eladott ingatlanok átlagértéke.

Számos újítást vezetünk be jelenleg és tervezünk a közeljövőben egyaránt, amelyek még hatékonyabb munkát tesznek lehetővé. Folyamatos innovációval biztosítjuk a versenyképességet a nálunk dolgozó Tanácsadók számára.

együttműködünkAz Otthon Centrum optimális megoldást kínál megbízói részére, hatékony keresztértékesítési folyamatot alakítottunk ki folyamatosan növekvő számú Együttműködő Partneri Programunk keretében.

 

Mit érdemes még tudni az Otthon Centrumról?

Hatékony és jövedelmező üzleti modell

Az önálló, nem hálózatban működő ingatlanközvetítő cégekhez képest jellemzően magasabb jutalékot tudunk érvényesíteni megbízóinknál. Szolgáltatásaink folyamatosan emelkedő színvonalát, valamint az ingatlan értékesítés során képviselt hozzáadott értéket ügyfeleink ily módon is elismerik.

Támogató háttér

Partnereink munkáját a kezdetektől segítjük a több mint 10 év tapasztalatát ötvöző

 • speciális integrációs programmal;
 • fejlett és hatékony informatikai rendszerrel;
 • átfogó piaci ismeretekkel, saját szakmai anyagainkkal
 • minden partnerünk számára hozzáférhető tudásbázissal;
 • saját képzési programunkkal.

További jövedelemszerzési lehetőségek

 • Az Otthon Centrum Hitel Center révén teljes körű, díjmentes hitelközvetítés érhető el minden irodában. Arra törekszünk, hogy tovább bővüljön az általunk közvetített hitelek volumene, ami franchise partnereink számára magasabb jutalékbevételt eredményezhet.
 • 2006-ban indítottuk biztosítási üzletágunkat BG Risk néven.
 • Az Otthon Centrum Solutions Kft. tevékenységével célunk, hogy segítsük a törlesztési kötelezettségeik teljesítése miatt nehéz helyzetben lévő adósokat és hitelezőiket egyaránt azzal, hogy az ingatlan piaci áron történő értékesítésében támogatjuk az adóst. Partnereink számára így olyan ingatlanportfolió értékesítése is lehetővé válik, amely egyébként nem lenne számukra elérhető.
 • A piacon egyedülálló ajánlói rendszerünk további passzív jövedelemszerzést tesz lehetővé.
 • Ügyfeleink számára pénzügyi megtakarítási termékeket, illetve szerződött partnerünkön keresztül energetikai tanúsítványt is kínálunk, melyből további bevételre tehetnek szert munkatársaink.

Több mint egy évtizede az eladók és a vevők szolgálatában

 • Ezen időszak alatt csaknem 24 900 000 látogató fordult meg weboldalunkon.
 • Jelenleg is több mint 80 000 regisztrált kereső található adatbázisunkban – akik között már most ott lehet az Ön vevője!
 • Irodaszámunk két év alatt közel kétszeresére nőtt, melynek köszönhetően a magyarországi lakóingatlan piac vezető szereplőjévé váltunk.
 • Folyamatos növekedésünknek köszönhetően az elmúlt három évben forgalmunk közel 50%-kal nőtt.
 • Közel 15 év az ingatlanközvetítés legelismertebb szereplőjeként munkánk sikerét és magas színvonalát számos szakmai elismerés is bizonyítja.
 • Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az év Ingatlanforgalmazója” díját, továbbá az „Innováció az ingatlanközvetítésben” és a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” díj tulajdonosai is vagyunk.
 • A Magyar Franchise Szövetség az „Év franchise Hálózata” és az „Év innovatív hálózata” cím elismerését is magunkénak tudhatjuk.
 • Az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 10 éve folyamatosan megkapjuk a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a MagyarBrands címet is.
További információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt.
Vagy a telefonszámon.

 

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI

A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, ugyanakkor, amellyel ki tudja használni az esetlegesen kínálkozó lehetőséget.

Egy ismert, nagy múltú cég hálózatához csatlakozni éppen ezt a biztonságot és egyben a lehetőséget jelenti.

Az Otthon Centrum franchise hálózatának sikerült a mai kiélezett piaci helyzetben pozícióját megőriznie, sőt megerősítenie. Köszönhető ez kiterjedt kínálati portfóliónknak, több tízezres vevőkörünknek, valamint annak, hogy olyan megalapozott szakértői tudással és a hálózat által nyújtott biztos háttérrel rendelkezünk, melyeknek köszönhetően rugalmasabban tudunk reagálni a piac változó kihívásaira.

Egy franchise hálózathoz csatlakozva indulni - a hálózati és az általunk nyújtott különböző támogatások és know-how miatt – zökkenő mentesebb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani.

Miért franchise?

Nemzetközi felmérések szerint, míg a franchise rendszereken belül működő vállalkozások 93%-a öt év után is sikeresen tevékenykedik, addig a független, hálózatokon kívüli, kezdő vállalkozások esetében ez az arány csupán 30%.

A franchise rendszer kölcsönös előnyökön és közös kockázatvállaláson alapul, ezért egy sikeresen működő franchise hálózathoz való csatlakozás éppen azt a biztonságérzetet nyújtja, amelyet döntésünk – hogy belevágjunk-e a vállalkozásba - meghozatala előtt keresünk.

Ha egy franchise hálózathoz csatlakozik, vállalkozása számára rendelkezésre áll a sikeres működéshez elengedhetetlen háttér és támogatás. Mindaz, amiért önállóan keményen meg kellene dolgoznia, vagy megszerzésére egyáltalán nem lenne lehetősége, egy hálózat tagjaként elérhetővé válik, így Ön elsősorban üzlete felvirágoztatásába fektetheti energiáját.