Hitelközvetítő

Jelentkezem most!

Pozíció csoport:

Hitelközvetítő

Pozíció leírása:

LEGYEN ÖN IS SIKEREINK RÉSZESE!

Az Otthon Centrum Magyarország piacvezető lakossági ingatlanforgalmazó cége, több mint 10 éves múlttal rendelkezik. A dinamikusan növekvő vállalat nyolc éven keresztül elnyerte az Év Ingatlanforgalmazója címet, ezzel méltán vívta ki a szakma legmagasabb elismerését is. Szeretnél csapatunk tagja lenni? Építs saját vállalkozást velünk! Franchise hálózat keretében bővülő csapatunk keres budai irodáiba pénzügyi tanácsadót.

Feladata:

 • Hiteltanácsadás ügyfeleink részére az igényeknek megfelelő hiteltermékekkel kapcsolatban 
 • Hitelkérelmek összeállítása
 • Meglévő ügyfeleinkkel folyamatos kapcsolatápolás, új ügyfelek szerzése
 • Hitelpartnerek felkeresése és ügyfeleik kezelése
 • Heti, havi riportok készítése

Elvárások:

 • Középfokú, szakirányú végzettség
 • Vállalkozói szemlélet, - számlaképesség
 • Sales beállítottság
 • Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség
 • MS Office felhasználói szintű ismerete


Előny:

A pénzügyi végzettséget, illetve hitelügyintézésben szerzett tapasztalatot előnyként értékeljük


Amit kínálunk:

 • Folyamatos képzés,
 • Egy nagy múltú cég biztos háttere és kiépült infrastruktúrája,
 • Kiemelkedő, teljesítmény-arányos jövedelem jutalékos rendszerben
 • Jutalék előleg kifizetés
 • Egy piacvezető cég szakértő munkatársának kijáró szakmai elismertség

Információ az irodáról:

Tisztelt Látogató!

Irodánk megújult és bővült, mostantól új címen, a XII. kerület Városmajor utca 49. szám alatt várjuk Ügyfeleinket!

Ha mindig a legfrissebb ingatlankínálatot szeretné megtekinteni, kérjük iratkozzon fel a youtube csatornánkra! Új megbízásainkat folyamatosan töltjük fel.

Jelen piaci környezetben nagyon fontos a biztonság, ezért cégünk kialakította az értékesítés teljes folyamatára az online folyamatot, ezzel segítjük Ügyfeleinket és csökkentjük minimálisra a kockázatot.

Csapatunk 2007 óta van jelen a budai polgárok mindennapi életében. Magyarországon egy átlagember élete során mintegy 2,5-szer vált otthont, költözik. A mai rohanó világban ezt szinte mindenki nehézségként éli meg, holott ez egy újabb állomás az életünkben. Szakértő csapatommal lassan 15 éve azon dolgozunk, hogy közreműködésünkkel ezen változásokat minél gördülékenyebben, stresszmentesebben éljék meg ügyfeleink.

Kollégáim az első döntéstől (eladjuk ingatlanunkat, otthonunkat) a birtokba adásig végig kísérik ügyfeleinket a folyamaton.

Néhány gondolat szolgáltatásainkról:

- díjmentes piaci elemzés,
- árgarancia,
- profi fotó és videó készítése,
- energetikai tanúsítvány,
- ügyvédi szolgáltatás,
- hiteltanácsadás,
- személyre szabott megbízási szerződés,
- piacvezetőként a legkedvezőbb sikerdíjért
- szinte teljes körű online ügyintézés lehetősége, igény szerint.

Amennyiben kérdése van, esetleg nem biztos abban, hogyan kezdjen neki a folyamatnak, esetleg valahol elakad, keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén és közösen megkeressük a megoldást!

További szép napot!
Otthon Centrum Városmajor utcai csapata

3d webséta

 

 

Csatlakozzon az Otthon Centrum csapatához!

Az Otthon Centrum Magyarország legelismertebb ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 10 éves működése során felhalmozott tapasztalatával kiemelkedően hatékonyan segíti az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket. Eddigi működésünk során több mint 6 millió, ingatlanra érdeklődő telefonhívást kaptunk. Weboldalunkon több mint 16 millió látogatást regisztráltunk az elmúlt években. A piacon az egyik legnagyobb adatbázisunkban jelenleg 50.000 regisztrált kereső található. Hálózatunk nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az Év Ingatlanforgalmazója” díját, és az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 8 éve folyamatosan kiérdemeljük a Superbrands, 2010-től pedig minden évben a Magyar Brands címet. Az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj mellett megkaptuk az „Év Franchise Hálózata” és az „Év Innovatív Hálózata” elismeréseket is. Nemzetközi elismerésben is részesült az Otthon Centrum: 2014-ben franchise partnerünk II. helyezett lett a „Best Franchisee of the World” versenyen.

Jelentkezem most!