Ingatlan tanácsadó

Jelentkezem most!

Pozíció csoport:

Ingatlan tanácsadó

Pozíció leírása:

Az Otthon Centrum hálózat budaörsi és biatorbágyi irodáiba keresünk Ingatlan tanácsadó munkatársakat. A sikeres pályázók feladata lesz új és használt ingatlanok értékesítése, ügyfeleink számára tanácsadás az Otthon Centrum által nyújtott komplex szolgáltatási háttér, valamint tudásbázis segítségével.

Az ideális jelölt:
• eredmény- és sikerorientált 
• kiválóan kommunikál 
• vállalkozó szemléletű 
• kész a kitartó, önálló munkára és folyamatos fejlődésre 
• jól érzi magát egy dinamikus, teljesítményorientált környezetben 

Az ingatlanpiaci és értékesítési területen szerzett tapasztalatot, valamint az angol- vagy németnyelv-tudást a pályázat elbírálásakor előnyként értékeljük. 

Amit kínálunk:
• folyamatos képzés, professzionális ingatlan tanácsadó gyakornoki program, 
• egy nagy múltú cég biztos háttere és kiépült infrastruktúrája, 
• kiemelkedő, teljesítmény-arányos jövedelem

Információ az irodáról:

Működési területünk különleges adottságaiból adódóan a telkek, családi házak, ikerházak igen széles skálája áll rendelkezésünkre, amelyek közül az Érdeklődők megtalálhatják álmaik Otthonát. Az ingatlan értékesítésére vonatkozó helyi megbízásainkon kívül franchise hálózatunk több, mint 27.000 megbízással rendelkezik országszerte. Irodánkban szöveges és fényképes felvilágosítást tudunk nyújtani Kedves Érdeklődőinknek az országos kínálatunkban található bármelyik ingatlanról.
Hitel közvetítő kollégánk kényelmes és gyors segítséget nyújt mindenkinek, aki a Hitel Centerrel kapcsolatban álló, közel 20 pénzintézet által kínált szolgáltatásokat szeretné igénybe venni DÍJMENTESEN, és nem csak ingatlan adásvételhez! 

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Várjuk Önt, hívjon Minket!

 

Budaörsi irodánk ingatlan értékesítő munkakörbe keres munkatársakat! Profi csapatunk bővítéséhez várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének a legjobbakhoz tartozni! Úgy gondoljuk, hogy üzleti szemléletünk, innovatív képzési rendszerünk, kiterjedt irodahálózatunk, értékesítési és marketing tapasztalatunk, amit az elmúlt évtizedben megszereztünk, hozzásegít a biztos jövő megalapozásához! 

Elvárások:
• eredmény és sikerorientáltság
• jó kommunikációs és problémamegoldó készség
• önálló munkavégzés
• vállalkozói jogviszony.

Legyen partnerünk, építse saját vállalkozását velünk!
Fényképes önéletrajzát a benyei.zsolt@oc.hu e-mail címre várjuk!

Csatlakozzon az Otthon Centrum csapatához!

Az Otthon Centrum Magyarország legelismertebb ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 10 éves működése során felhalmozott tapasztalatával kiemelkedően hatékonyan segíti az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket. Eddigi működésünk során több mint 6 millió, ingatlanra érdeklődő telefonhívást kaptunk. Weboldalunkon több mint 16 millió látogatást regisztráltunk az elmúlt években. A piacon az egyik legnagyobb adatbázisunkban jelenleg 50.000 regisztrált kereső található. Hálózatunk nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az Év Ingatlanforgalmazója” díját, és az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 8 éve folyamatosan kiérdemeljük a Superbrands, 2010-től pedig minden évben a Magyar Brands címet. Az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj mellett megkaptuk az „Év Franchise Hálózata” és az „Év Innovatív Hálózata” elismeréseket is. Nemzetközi elismerésben is részesült az Otthon Centrum: 2014-ben franchise partnerünk II. helyezett lett a „Best Franchisee of the World” versenyen.

Jelentkezem most!