Ingatlan tanácsadó - XII. kerület

Jelentkezem most!

Pozíció csoport:

Ingatlan tanácsadó

Pozíció leírása:

Kedves Érdeklődő!

Bakos Tamás vagyok, az Otthon Centrum irodavezetőjeként több mint 5 éve azzal foglalkozom, hogy a velem dolgozó kollégáknak és családjuknak hosszú távon erkölcsi és anyagi biztonságot nyújtok.

Úgy gondolom ha ezt olvasod akkor nem vagy teljesen megelégedve a jelenlegi munkahelyeddel. Talán valami hiányzik, akár pénzben, akár elismerésben, vagy csak egyszerűen a váltáson gondolkodsz?? Ha ezek megfordultak a fejedben akkor egy igazán jó lehetőséget ajánlok fel neked.

Vezetőként azon dolgozom , hogy a velem dolgozó kollégáknak és családjuknak ne legyen ilyen hiányérzetük. Értékesítő csapatom 2 fővel fogom bővíteni,  ha úgy gondolod, itt a lehetőség. Megbecsülés. Biztonság. Elismerés. Pénz.

Amennyiben Te is szeretnéd megérteni, hogyan tudod elérni ugyanezt, küld el fényképes önéletrajzodat a fent megadott elérhetőségemre és utána találkozunk személyesen, mikor közösen eldöntjük, alkalmas vagy-e erre a pályára.

E-mail: bakos.tamas@oc.hu
Köszönöm figyelmedet, üdvözlettel:
Bakos Tamás

Információ az irodáról:

Tisztelt Látogató!

Irodánk megújult és bővült, mostantól új címen, a XII. kerület Városmajor utca 49. szám alatt várjuk Ügyfeleinket!

Ha mindig a legfrissebb ingatlankínálatot szeretné megtekinteni, kérjük iratkozzon fel a youtube csatornánkra! Új megbízásainkat folyamatosan töltjük fel.

Jelen piaci környezetben nagyon fontos a biztonság, ezért cégünk kialakította az értékesítés teljes folyamatára az online folyamatot, ezzel segítjük Ügyfeleinket és csökkentjük minimálisra a kockázatot.

Csapatunk 2007 óta van jelen a budai polgárok mindennapi életében. Magyarországon egy átlagember élete során mintegy 2,5-szer vált otthont, költözik. A mai rohanó világban ezt szinte mindenki nehézségként éli meg, holott ez egy újabb állomás az életünkben. Szakértő csapatommal lassan 15 éve azon dolgozunk, hogy közreműködésünkkel ezen változásokat minél gördülékenyebben, stresszmentesebben éljék meg ügyfeleink.

Kollégáim az első döntéstől (eladjuk ingatlanunkat, otthonunkat) a birtokba adásig végig kísérik ügyfeleinket a folyamaton.

Néhány gondolat szolgáltatásainkról:

- díjmentes piaci elemzés,
- árgarancia,
- profi fotó és videó készítése,
- energetikai tanúsítvány,
- ügyvédi szolgáltatás,
- hiteltanácsadás,
- személyre szabott megbízási szerződés,
- piacvezetőként a legkedvezőbb sikerdíjért
- szinte teljes körű online ügyintézés lehetősége, igény szerint.

Amennyiben kérdése van, esetleg nem biztos abban, hogyan kezdjen neki a folyamatnak, esetleg valahol elakad, keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén és közösen megkeressük a megoldást!

További szép napot!
Otthon Centrum Városmajor utcai csapata

3d webséta

 

 

Csatlakozzon az Otthon Centrum csapatához!

Az Otthon Centrum Magyarország legelismertebb ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 10 éves működése során felhalmozott tapasztalatával kiemelkedően hatékonyan segíti az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket. Eddigi működésünk során több mint 6 millió, ingatlanra érdeklődő telefonhívást kaptunk. Weboldalunkon több mint 16 millió látogatást regisztráltunk az elmúlt években. A piacon az egyik legnagyobb adatbázisunkban jelenleg 50.000 regisztrált kereső található. Hálózatunk nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az Év Ingatlanforgalmazója” díját, és az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 8 éve folyamatosan kiérdemeljük a Superbrands, 2010-től pedig minden évben a Magyar Brands címet. Az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj mellett megkaptuk az „Év Franchise Hálózata” és az „Év Innovatív Hálózata” elismeréseket is. Nemzetközi elismerésben is részesült az Otthon Centrum: 2014-ben franchise partnerünk II. helyezett lett a „Best Franchisee of the World” versenyen.

Jelentkezem most!