Ingatlan tanácsadó

Jelentkezem most!

Pozíció csoport:

Ingatlan tanácsadó

Pozíció leírása:

Ingatlan tanácsadó kezdetben havi 100.000,- Ft támogatással

A folyamatosan javuló piaci környezethez igazodva bővítjük Magyarország legsikeresebb és legnagyobb ingatlanközvetítői hálózatát, amelyhez most Te is csatlakozhatsz.

Az Otthon Centrum az elmúlt több mint tíz év során számtalan díj és elismerés büszke tulajdonosa lett, melyeket többek között szakmájuk iránt elkötelezett, képzett és profi ingatlan tanácsadóinak köszönhet.

Ha szeretnél ebbe a csapatba tartozni, jól kommunikálsz, szorgalmas és üzleti szemléletű ember vagy akkor jelentkezz hozzánk!

És, hogy mit kínálok Neked az anyagi elismerésen kívül? Folyamatos szakmai képzést, hogy a legjobbak közé tartozz. Többlépcsős karrier rendszert, hogy megtaláld a számításaidat, elérd céljaidat. Sikert, mert Mi minden órában eladunk egy ingatlant. Örömöt, mert mosolyt adunk és mosolyt kapunk. Elismerést, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból.

Én hét éve csatlakoztam az Otthon Centrumhoz és bebizonyosodott, hogy a legjobb döntést hoztam.

Ingatlan tanácsadó – értékesítő

Amit kínálunk:

  • sikeres üzleti modell átadása,
  • modern technikai háttér biztosítása,
  • folyamatos képzéseken való részvételi lehetőségek,
  • magas jutalék-kifizetés,
  • teljesítmény alapú jutalékrendszer az 1. naptól kezdve,
  • kellemes munkakörnyezet.


Fizetés:

Kezdetben fix 100.000,- Ft-os fix fizetés lehetősége (feltételekkel) + jutalék-kifizetés

Információ az irodáról:

Üdvözöljük az Otthon Centrum hálózat sashalmi irodájánál. Ha ingatlan eladásban vagy vásárlásban gondolkodik, akkor térjen be hozzánk és profi felkészült csapatunk segít Önnek, hogy a legjobb kondíciók mellett intézze ingatlanügyletét.
Büszkén állíthatjuk, hogy kollégáink a legfelkészültebbek a szakmában, hiszen kiemelt figyelmet szentelünk a folyamatos képzésüknek.
Ügyfeleink részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, akár az ingatlantulajdonosok számára eladásról, vagy befektetési tanácsadásról, illetve hitellel történő finanszírozásról. Továbbá segítséget nyújtunk energetikai tanúsítvány és értékbecslés elkészítésében is.
A jelenlegi piacon különösen felértékelődik egy profi ingatlanközvetítő hálózat szerepe, hiszen a rendszerünk biztosítja, hogy a legmagasabb áron tudja értékesíteni ingatlanát.
Az Otthon Centrum eddig nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj kitüntetettje. Az Otthon Centrum 2007-től folyamatosan megkapta a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.
Irodánk az Otthon Centrum hálózatán belül többször is nyert „Év Irodája” illetve „Hónap Irodája” címet, ami igazolja ügyfeleink belénk vetett bizalmát.
Minden órában eladunk egy ingatlant az év minden egyes munkanapján.
És most a Felező csomagunknak köszönhetően mindezt a piac legalacsonyabb sikerdíjáért megtesszük Önnek!

Csatlakozzon az Otthon Centrum csapatához!

Az Otthon Centrum Magyarország legelismertebb ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 10 éves működése során felhalmozott tapasztalatával kiemelkedően hatékonyan segíti az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket. Eddigi működésünk során több mint 6 millió, ingatlanra érdeklődő telefonhívást kaptunk. Weboldalunkon több mint 16 millió látogatást regisztráltunk az elmúlt években. A piacon az egyik legnagyobb adatbázisunkban jelenleg 50.000 regisztrált kereső található. Hálózatunk nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az Év Ingatlanforgalmazója” díját, és az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 8 éve folyamatosan kiérdemeljük a Superbrands, 2010-től pedig minden évben a Magyar Brands címet. Az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj mellett megkaptuk az „Év Franchise Hálózata” és az „Év Innovatív Hálózata” elismeréseket is. Nemzetközi elismerésben is részesült az Otthon Centrum: 2014-ben franchise partnerünk II. helyezett lett a „Best Franchisee of the World” versenyen.

Jelentkezem most!