XI. kerület - Kondorosi út

Csanádi József

Csanádi József Smaragd fokozatú Otthonszakértő

+36 70 454 3815
1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.
Csanádi József vagyok, 2015 óta foglalkozom ingatlanok értékesítésével Budapest egész területén, de fókuszban a Belváros (V., VI. VII., VIII., IX. és XIII. kerület) illetve Budán a belső részek (I., II., XI. XII. kerület) áll. Az elmúlt 7 évben több, mint 150 sikeres adás-vételen vagyok túl.

Pályám elejétől kezdve arra törekszem, hogy minél több ismeretem legyen, nemcsak magukról a budapesti ingatlanokról, hanem a városrészekről, építészetről, emberi igényekről és élethelyzetekről, vagy akár a jogszabályi háttérről, hiszen a sok részlet adja össze azt, hogy egy ingatlan, mikor és hogyan cserél gazdát.

Nem titkoltan szakmám egyik legizgalmasabb, számomra lenyűgöző része, hogy ügyfeleim életének egyik nagy döntésénél jelen lehetek; és együtt adjuk el, vagy vesszük meg azt az ingatlant, mely igényeiknek és aktuális élethelyzetüknek a legjobban megfelel, vagy épp a továbblépésük kulcsa a lakás eladása.

Az szakmában eltöltött évek alatt a lelkesedés és kíváncsiság egyre jobban elragad, szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szenvedélyem, a hivatásom.
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.