Ingatlan keresőX
Üdvözöllek! Czinki Szabolcs vagyok, szakképzett ingatlanközvetítő.

25 éve értékesítéssel foglalkozom és 2016-óta dolgozom az ingatlanpiacon Budapesten. Pályafutásom alatt több, mint 5 milliárd forint felett forgalmaztam lakóingatlanokat és büszke vagyok arra, hogy eddig 167 elégedett ügyfelemnek sikerült segítenem megtalálni a tökéletes otthont vagy értékesíteni ingatlanát. Vásárlóimnak és eladóimnak egyaránt maximális támogatást és teljeskörű és profi szakmai kiszolgálást nyújtok az ingatlanügyletek folyamatában az ötlet megszületésétől egészen a megvalósulásig.

Alapvetően barátságos, jó humorú, kreatív, nyitott személyiség vagyok, amit Ügyfeleim kifejezettem értékelnek. Szeretek csapatban dolgozni, emberekkel foglalkozni, fontos számomra az igényes és magas szakmai színvonalat képviselő munkakörnyezet. Hiszek az élethosszig tartó fejlődésben, figyelemmel kísérem az ingatlanpiaci trendeket és az értékesítésben használt újdonságokat, folyamatosan képzem magam, aminek eredményeként rendszeresen díjazzák munkámat és teljesítményemet irodai és hálózati szinten .

Számomra a legfontosabb, hogy a legmagasabb színvonalú kiszolgálást és a leghatékonyabb stratégiát tudjam biztosítani Ügyfeleim számára, amivel zökkenőmentesen és stresszmentesen tudják megvalósítani ingatlannal kapcsolatos céljaikat. Az átlag feletti munkában hiszek, mert ezzel lehet kitűnni a tömegből. Tőlem minden ügyfelem 100%-os figyelmet kap, mert szerintem csak így lehet sikerre vinni a közös munkát.

Szívesen segítek neked is megtalálni a tökéletes otthont, vagy a megfelelő vevőt/bérlőt! Ha ingatlanügyletben gondolkodsz, ne habozz kapcsolatba lépni velem!
1111 Budapest XI. kerület , Bicskei u. 7.
Hétfő-Péntek: 9.00-18.00

Rólam mondták

9 pont
Mr. Czinki was very patient with my needs, he did all what he can till I was satisfied and found what I was looking for. Mr. Czinki, is very professional when it comes to his area of expertise. He did look my requirement till I got it. I do highly recommend him if you are looking for a property to buy or rent in Budapest. Thank you Czinki, ????
Mohamed Fayed
10 pont
Szabolcs rendkívül segítôkèsz, mindig elèrhetô ès nagyon tàjèkozott
Liebhaber Judit
10 pont
Készséges, udvarias, pontos, felkészült. Mindenkinek ajánlom! Zoltán
Deák Zoltán
10 pont
Szabolcs egy rendkívül korrekt, ügyfélcentrikus, felkészült ember. Nagyon profin dolgozik. Mindenkinek bizalommal ajánlom, hogy őt keresse ha venni vagy eladni szeretne !
Kollár Ferenc
10 pont
Mindenkinek nagyon ajánlom Szabolcsot. Minden téren segítőkész és professzionális, sajnos konstruktív kritikát sem igazán tudok mondani.
Kiss Szabolcs
10 pont
Szabolcs hosszú évek óta segíti minden ingatlannal kapcsolatos ügyünk rendezését, legyen szó eladásról, vásárlásról, bérlésről, kiadásról vagy lakástakarékról. Csak a legjobbakat lehet róla mondani, mindenben segítőkész és profi. Mindenkinek bátran ajánlom!
Sikabonyi Kitti Klára
10 pont
Készséges és elérhető!
Erdélyi András
10 pont
Great agent. Very professional. Very patient. Highly recommend.
B. E. J. Voda
10 pont
It is great to be able to work with Szabolcs, who is trustable, hard working and honest.
H. S. Kuijper
10 pont
Nagyon aktív kapcsolattartó, Mindig pontosan megjelenik. Rengeteg információval lát el. Remekül koordinál, bevonja az érintetteket. Alaposan előkészíti az iratokat minden fázisban.
Csibi Attila
10 pont
Czinki Szabolcsot csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon meg vagyunk elégedve Vele. Gyors, megbízható, pontos, előzmény, korrekt, segítőkész, stb. Két ingatlant is sikeresen nagyon rövid időn belül értékesített. Köszönet érte. Üdvözlettel: Pál László, Pálné Pekáry Katalin
P. P. K. Erzsébet
10 pont
Czinki Szabolcs is the best! Thank you
Paula Zappi
10 pont
Rendkívül korrekt, alapos, rugalmas, kifejezetten jó együttműködés
Galgóczi Júlia
10 pont
Rendkívül szimpatikus, felkészült és segítőkész volt Szabolcs. Minden kérdésemre válaszolt és sok hasznos információt közölt. Maximálisan elégedett voltam.
Nagy Dániel
10 pont
Rendkívül előzékeny, rugalmas, udvarias szakértő. Hálásak vagyunk munkájáért.
Kovács Judit
10 pont
Szabolcs dinamikus, jó stílusú, ravasz saleses! Örülök, hogy egymásra akadtunk, ügyesen és gyorsan eladta a lakásom:-)
Dr. Frank Ádám
9 pont
Nem tolakodó, nem erőszakos, jómodorú fiatalember.
W. Zoltán
10 pont
Profi szakember
Dr. Kovács Zsuzsanna
10 pont
Nagyon tapasztalt és segítőkész, maximálisan elégedett voltam vele. Mindent korrektül elmagyarázott, jó tanácsokat adott, végig úgy éreztem, hogy teljes mértékben az én érdekeimet próbálja szem előtt tartani.
D. B. Levente
10 pont
Nagyon kedves és korrekt.
H. Anikó

Díjaim, elismeréseim

A hónap budapesti tanácsadója
III. helyezett
2022. Január

Elvégzett képzéseim

  • Önismeret
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Tárgyalástechnika
  • Nagy értékű nem lakóingatlanok és újépítésű projektingatlanok
  • Ingatlanbemutató videó készítése
  • Etikett és protokoll, üzleti kommunikáció
  • Általános otthontanácsadó
  • Otthonszakértő universitas képzés

Kínálatomból

eladó lakás Kedvenc

Index image
15

eladó családi ház Kedvenc

Index image
33

kiadó lakás Kedvenc

Index image
30

kiadó lakás Kedvenc

Index image
26

kiadó lakás Kedvenc

Index image
30

kiadó lakás Kedvenc

Index image
33