Ingatlan keresőX
Hájas Melinda vagyok. Közel egy éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel, és elmondhatom, hogy számomra ez a szakma jelenti az álom munkát!

Folyamatosan tanulok és kamatoztatom szakmai tudásom, ezzel segítve ügyfeleimet hogy megtalálják otthonukat, vagy épp a legmagasabb áron és leggyorsabban értékesítsék azt.

Az Otthon Centrumot azért választottam, mert úgy gondolom, hogy a legmagasabb szakmai hozzáértést egy nagy hálózat szárnyai alatt tudom elsajátítani és az ügyfelek bizalma is nagyobb egy hálózat iránt, hisz az ingatlanértékesítés minden területén segítséget tudnak kapni tőlünk. Legyen az jogi, energetikai, vagy hitellel kapcsolatos kérdés.

A piaci mozgást és változást az Otthon Centrum és én is gyorsan lekövetjük, alkalmazkodunk hozzá, ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítve.

Összegezve elmondhatom, hogy megtaláltam a helyem, számomra ez a hivatás inkább hobbi mint munka, nem érzem hogy dolgoznék amikor az ügyfeleimmel vagyok, inkább olyan találkozóként gondolok az ilyen esetekre amikor segítek valakinek megoldani a problémáját, vagy megvalósítani az álmait.
1191 Budapest XIX. kerület , Corvin körút 7-13.
H-P: 9-18

Rólam mondták

10 pont
Egy nagyon kedves és megbízható,segítőkész , és nem utólsó sorban szakmailag is nagyon jól képzett. Meleg szívvel bárkinek csakis ajánlani tudom .
Turó Edina Krisztina
10 pont
Melinda fantasztikus energiaval minimalis ido alatt osszeszervezett szamunkra egy lakasnezo napot, ahova vegigkisert bennunket kollegaival egyutt. Keresunkre flexibilisen visszamehettunk a mar korabban megnezett ingatlanba is, majd vegigkisert minket egeszen az alairasig. Tiszta szivbol ajanlom
Freireich Ágnes
10 pont
Nagyon pozitív személyiség. Közvetlen, barátságos, kedves. Mindig elérhető és segítőkész
Puskás Nóra
10 pont
Kedves körbevezetés, a lakás gondos bemutatása.
Csíkasz Anna
10 pont
Nagyon profi, jó kapcsolatrendszere van. Rendszeresen hozott érdeklődőket és messze a piaci ár feletti üzletet hozott össze. Kedves, megbízható, tájékozott, jól tárgyal. Ajánlom mindenképpen.
Kelecsényi Zoltán
10 pont
Melinda könnyen megtalálja a hangot a vevővel és jól közvetít felek között.
Bethlenfalvy Bálint
10 pont
Kedves, pontos, tisztességes
U. D. Zsofia
10 pont
Korrekt, megbízható, nagyon rugalmas, jól kommunikál, objektív, problémamegoldó képessége kiváló, maximálisan figyelembe veszi mind az eladó, mind a vevő érdekeit, igényeit. Mindemellett munkája közben még energikus és jókedvű is.
Vadon Szilvia/ Fazekas Attila
10 pont
Kedves, türelmes, segítőkész.
Zsiga Ottoné
10 pont
Minden rendben volt. Köszönöm.
S. Csilla
10 pont
Nagyon Aranyos Kedves Szerintem nagyon Érti Amit Csinál Tapasztalt szeretném Ha Sikerülne Neki Az Eladás
Baksay Gáborné

Elvégzett képzéseim

  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Általános otthontanácsadó

Kínálatomból

eladó családi ház Kedvenc

Index image
20

eladó családi ház Kedvenc

Index image
26

eladó családi ház Kedvenc

Index image
14