XVII. kerület - Cinkotai út

Hajdú Ágnes

Hajdú Ágnes Smaragd fokozatú Otthonszakértő

+36 70 454 1706
1173 Budapest, Cinkotai út 2.
Üdvözlöm!
Magánemberként többször adtam el és vásároltam ingatlant, ezért pontosan tudom, mekkora stresszel jár minden egyes lépés és döntés, főleg, ha nem ismerjük ki magunkat az ingatlanpiacon, nem ismerjük a jogszabályokat vagy nem vagyunk tisztában a kockázatokkal. Tervezni kell és muszáj a terveinket átbeszélni valakivel, lehetőleg olyannal, aki érti, hogy mit szeretnénk. Célom, hogy mind eladásnál, mind vásárlásnál, Ön mellett állva, biztonsággal átsegítsem az ingatlan piac zeg-zugos útvesztőin, esetleges buktatóin. Végig beszéljük, hogy mit szeretne és az hogyan valósulhat meg. Hiszem, hogy egy jó döntés mindig az információkon múlik.
2009 óta dolgozom az Otthon Centrumnál ingalantanácsadóként. Bátran állíthatom, hogy szinte minden fajta eladással, vásárlással, kockázati tényezővel találkoztam már, ami az ingatlan piacon előfordulhatott.
12 év tapasztalatával, szakmai hozzáértéssel és tisztességes hozzáállással örömmel vállalom, hogy partnere leszek ezen az úton. Végig kísérem Önt az adásvételi szerződésig és onnan is tovább, a birtokbaadásig.
Várom jelentkezését és minden jót kívánok!
Hajdú Ágnes
06 70 454 1706
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.