XIX. kerület - Corvin körút

Keller Judit

Keller Judit Értékesítési vezető

+36 70 454 5077
1191 Budapest, Corvin körút 7-13.
Az ingatlanközvetítés területén három évvel ezelőtt kezdtem meg pályámat.
Az értékesítésben eltöltött, sikerekben gazdag éveim után kértek fel az iroda vezetésére. A megtisztelő felkérés új kihívások elé állított. A korábban más területen szerzett vezetői tapasztalatom, valamint a vezetői képzések által nyújtott tudás megfelelő alapot biztosított az iroda irányításához. Az Otthon Centrum legmagasabb szintű szakmai képzésein, Mesterkurzuson és OC Universitas kurzuson fejlesztettem tudásom.

A vezetői feladataim elvégzését egy szakmai csapat támogatja mind ingatlan szakmai oldalon, mind pénzügyi, finanszírozási területen egyaránt. Az elmúlt években végzett munkám, számos egyéni, irodai és hálózati szintű sikert eredményezett. Az irodánkat, teljesítménye alapján Budapest legeredményesebb Otthon Centrum irodái között tartják számon.

Vezetőként kiemelkedően fontos számomra, hogy kollegáim mindig felkészülten, magas szolgáltatási színvonalon, szakmai tudásuk legjavát biztosítva végezzék munkájukat. Ügyfeleink elégedettsége, pozitív visszajelzései jelentik számomra a legnagyobb elismerést.
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.