XVII. kerület - Cinkotai út

Kusnyár Tímea

Kusnyár Tímea Ezüst fokozatú Otthonszakértő

+36 70 454 1713
1173 Budapest, Cinkotai út 2.
Már a pályaválasztásnál is kacsingattam az ingatlannal kapcsolatos szakmák felé. Bár, akkor másfelé vitt az utam, de az évek alatt többször jelen volt az életemben az „ingatlanozás”. Nagyon sokszor költöztem, vettem, eladtam….. Akkor még a másik oldalról, ügyfélként figyeltem a szakmát. Hosszú évek után – egy nagyon bonyolult és buktatókkal teli ingatlanvásárlás kapcsán erősödött meg bennem a gondolat, hogy: Igen, én is ezt akarom csinálni!
Az ingatlanokat imádom és mivel addig is emberekkel dolgoztam együtt, azt hiszem, elég jól megtanultam felismerni a különböző élethelyzeteket és az ezekkel együtt járó viselkedésformákat.
A kihívások pedig mindig is vonzottak! Hát, így kezdődött……
Próbáltam kisebb cégnél is, de a végeredmény az Otthon centrum lett…… Nekem kell a pörgés, a folyamatos kapcsolat a kollégákkal, az ügyfelekkel, a képzések, a lehetőségek szinte korlátlan tárháza, hogy megtaláljam mindenkinek a megfelelőt……
Jó pár eladás és elégedett ügyfél után bízom benne, hogy még sok-sok évig segíthetem mind az eladó, mind a vevő ügyfeleket életük egyik legnagyobb és legköltségesebb döntéseiben, az ingatlan adásvételben, hogy a szerződéskötéskor a mosoly felhőtlen és őszinte lehessen az arcukon.
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.