Ingatlan keresőX
Nagy Lajos otthonszakértő vagyok és 7 éve dolgozom az Otthon Centrum hálózatán belül.
Sokan még mindig úgy gondolják, hogy ők maguk is el tudják adni ingatlanukat, illetve segítség nélkül is megtalálják a legmegfelelőbbet. Magánszemélyeknél egy ingatlan megvásárlása vagy eladása sok esetben a személynek vagy a családnak a legnagyobb horderejű eseménye, ami életüket hosszútávon meghatározóan befolyásolja. Éppen ezért ennek az előkészítése komoly feladatot jelent.

Eladás esetén először meg kell vizsgálni az ingatlan jogi helyzetét (tulajdoni lap, térképmásolat, társasházi alapító okirat), műszaki állapotát (energetikai tanúsítvány, érintésvédelmi jegyzőkönyv), az értékesítéshez szükséges dokumentációt ( közműszerződések, nullás igazolások) összeállítani, tájékozódni kell a környéken kialakult árakról azok várható változásairól, adóügyi szabályokról, a hirdetés menetéről, a fizetési feltételekről, a kiköltözés idejéről, a vevőjelölt előzetes leinformálásáról.

Vásárlás esetén először egy pénzügyi tervet kell készíteni a finanszírozási lehetőségekről a lehetséges támogatásokról, majd a hosszútávú igények figyelembevételével dönteni az ingatlan lokációjáról, típusáról, méretéről, műszaki állapotáról. Ha ezek alapján megtalálták a megfelelőnek tartott ingatlant, akkor a következő feladat a rendelkezésre álló dokumentáció tanulmányozása, adott esetben az ingatlan műszaki állapotának felmérése, a fizetési feltételek tisztázása, ügyvéd kiválasztása, szerződéstervezet elkészíttetése.

Látható, hogy legyen az vétel vagy eladás, mindkettőnek a menete gondos tájékozódást, odafigyelést, előkészítést és munkát igényel. Amennyiben úgy gondolja, hogy ezzel a feladattömeggel nem tud, vagy nem akar megbirkózni, akkor keressen meg bennünket és mi levesszük az Ön válláról a feladatokat, szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználva a teljes értékesítési vagy eladási folyamat alatt állandó segítséget, támogatást és tájékoztatást nyújtunk, hogy aggályok nélkül nyugodtan tudjanak felkészülni életük nagy eseményére és szerződéskötéskor úgy érezzék, jól és jó üzletet kötöttek.

Amennyiben ügyfele csak német nyelven tud, az se jelent gondot német nyelvtudásomnak köszönhetően.
1036 Budapest III. kerület , Lajos u. 93-99.
Hétfőtől - Péntekig: 9:00-18:00

Rólam mondták

10 pont
Nagyon kedves és segítőkész Úriember.
D. C. Hilda
10 pont
Részletes tájékoztatást kaptam mindenről, teljesen meg vagyok elégedve. Köszönöm a kedvességet és rugalmasságot!
Szabó-Kovács Andrea
10 pont
A szolgáltatással megelégedtem!
Tatainé Borbély Erika
10 pont
Teljes mértékig. ????
Beregi Krisztián
1 pont
Lajos mutatott nekünk egy lakást, a kommunikáció és egyeztetés nehézkes volt vele kezdetektől fogva. Amikor visszaszóltunk, hogy nem szeretnénk kivenni a mutatott ingatlant, akkor átváltott támadó stílusra, elkezdett minket minősíteni, kétségbe vonta a szavahihetőségünket, miközben nem volt szóbeli megállapodásunk sem, csak annyiban maradtunk, hogy visszaszólunk.
Homoki-Hirsch Éva
10 pont
TISZTELT NAGY LAJOS ÚR ! ÖN IGEN UDVARIAS, NEM TOLAKODÓ, SEGÍTŐKÉSZ., KÖSZÖNÖM. DE VÁROM MÉG A TEGNAPI TELEKRŐL AZ ÍGÉRT FOTOKAT ÉS A TUL LAP - t SZKENNELVE. A HÉT VÉGÉN VALÓSZÍNŰEN MÉG EGYSZER MEGNÉZEM A GYEREKKEL EGYÜTT. ÉS MEGTESZEM AJÁNLATOM. ÜDVÖZLETTEL: Frey Sándor
FREY SÁNDOR
10 pont
Szakszerű információkat és gyors ügyintézést kaptunk.
K. G. Réka
10 pont
Figyelmes, alapos tájékoztatást nyújtott
Szabó Renáta
10 pont
Időpont egyeztetésben rugalmas, megbeszélt időpontban pontos, figyelmes. Az adott problémára a megoldást keresi, azaz segítőkész.
Mester Gábor
2 pont
Nekünk egy érdeklődőt sem hozott sajnos!
M. György
1 pont
Jelen levelemmel 2018 szeptember 01-l a megkötött szerződést felmondom. Nagy Károly
N. Károly
10 pont
Nyugodtan merem ajánlani mindenkinek. Pontos, megbízható, lelkiismeretes.
C. Béláné
10 pont
Abszolút meg vagyok elégedve. Korrekt, jó szakembernek tartom.
S. C. K. T. Péter

Elvégzett képzéseim

  • Önismeret
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése

Kínálatomból

kiadó kereskedelmi ingatlan

Index image
5