X
1066 Budapest VI. kerület , Ó u. 24-26.
H-P: 9-18

Rólam mondták

10 pont
Ágnes szakértő közreműködését szívből ajánlom mindenkinek. Hozzáállása azt sugallja, hogy Ő valóban el szeretné adni ingatlanunkat! Köszönjük Ágnes!
V. A. Edina
10 pont
Nagyon pontos, körültekintő, alapos, informatív, kedves.
K. Barbara
10 pont
Maximálisan elégedett vagyok Ágnessel. Számomra rekordidő alatt ( 1 hónap) eladta az ingatlanomat. Szakmájához értő, empatikus, mindenre odafigyelő, körültekintő hölgyet ismertem meg a személyében. Köszönöm a segítségét. Cseppentő Anita
G. C. Anita
5 pont
Mielőtt megbíztam Önöket az ingatlanom értékesítésével arról tájékoztattak, hogy sokan keresik az ilyen típusú lakásokat. Viszont azóta érdeklődőről nem.hallottam.:(
Soós László
1 pont
Sem az ügyfélkommunikáció, sem az ügyfelek szűrése nem működik. A szerződés után hetekig semmilyen kommunikáció nem volt. Aztán amikor lett, akkor türelmetlen és csak az értékesítő saját szempontjára fókuszáló. 6 hét alatt egyetlen vevő jelöltet hoztak, aki sem mentálisan, sem biológiailag nem volt olyan állapotban, hogy komoly érdeklődőnek tekinthessük. Tökéletes időpazarlás volt az oc-vel szerződni. Ha ilyen egy gyémánt fokozatú értékesítő, akkor az alacsonyabb szintekre már nem vagyok kíváncsi. Azt hiszem szerződést bontunk.
Kozma Zoltán
10 pont
Ágnes nagyon kedves és rugalmas volt mind az ingatlan megtekintése, mind a későbbi előszerződés-, szerződéskötés során. Gyorsan választ katunk tőle a felmerült kérdéseinkre.
T. Bence
10 pont
Palotás Ágnes nagyon segítőkész, gyors, korrekt és körültekintő munkatárs. Figyelemmel kíséri a vevő elképzeléseit, rugalmasan alkalmazodik az esetleges változásokhoz is. P. Anna
Péter Anna
10 pont
Rövid leszek, Ágnes úgy kiadta a lakást MINT A VIHAR! (Előtte több hónapig kint volt másnál, nem történt semmi...) És közben kommunikált is, tudtuk végig, hogy éppen hol tart az ügy. Az elérhetőségét elmentettük, legközelebb is őt szeretnénk majd megbízni a lakással.
Rózsa Judit
10 pont
Ezúton is szeretném megköszönni Ágnes munkáját. Az egész folyamat során korrekten tájékoztatott minden részletről és minden úgy történt ahogy korábban megegyeztünk. További jó munkát kívánok!
d. B. Tamás
10 pont
Hozzáértő, segítőkész, impatikus.
Fehér György
1 pont
Az ingatlan megnézésekor megkérdeztem, hogy jár-e porszívó az albérlethez. Ágnes előttem felhívta a tulajdonost és amikor rákérdezett, úgy hivatkozott rám, hogy "kiscsaj", majd kioktatóan közölte velem, hogy nincs, de ilyet nem szokás kérdezni. Nagyon lekezelő volt a stílus, ami után akkor sem vettem volna ki tőle a lakást, ha tetszik.
Sárhegyi Lilla Felícia
1 pont
Nem ajánlanám, Mert engem a lakásom eladása közben tavaly augusztusban keresett utoljára. Úgy gondolom, hogy ez nem egy közreműködő és normális kapcsolat tartás.
H. Kft.
10 pont
Felkészült, segítőkész, korrekt, profi munkatárs.
D. L. Marianna
10 pont
Korrekt, gyors.
Polesz Anita
10 pont
Professzionális és segítőkész .
Baksa Nikolett
10 pont
abszolút felkészült, piacot maximálisan átlátó, végletekig segítőkész kolléga, aki konkrét igények feltérképezését követően a legmegfelelőbb ingatlant ajánlja az ügyfél részére
Dr. Rázsóné Szórády Csilla
10 pont
Rugalmas, segítőkész volt.
Besenyei Krisztina
10 pont
Varga Anita a nevem
Varga Anita
10 pont
Nagyon korrekt és segítőkész
Bartók Gábor
9 pont
Korrekt, pontos - ajánlom!
R. Rudolf

Elvégzett képzéseim

  • Google Ads ingatlanhirdetések kezelése képzés
  • Youtube csatornák hatékony kezelése
  • Social média ingatlanhirdetések kezelése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése

Kínálatomból

eladó lakás Kedvenc

Index image
14