XIX. kerület - Corvin körút

Perez Garcia Éva

Perez Garcia Éva Hitel üzletág vezető

+36 70 454 5089
1191 Budapest, Corvin körút 7-13.
Az Otthon Centrum hálózat tagjaként több mint 8 éve aktívan veszek részt a munkában.
Kezdetben ingatlanszakértőként dolgoztam, majd munkámnak, sikereimnek és ambícióimnak köszönhetően néhány éven belül irodavezetői feladatokkal bíztak meg.

Az életem során egy meghatározó és közös pont volt minden hivatásomban, az emberi kapcsolatok, ami minden területen folyamatosan jelen volt és a mai napig is jelen van.
Sportolói múltamnak köszönhetően megtanultam a csapatmunka fontosságát. Minden csapatjátékban akkor erős egy együttes és akkor van esély a győzelemre, ha az egyéni céljainkat alárendeljük a csapat érdekeinek. A fenti szemlélettel készítettem fel kollégáimat azon kihívásokra, amelyekkel munkánk során nap mint nap találkozunk és ezeket közös erővel könnyebben győzhetjük le.

Az Otthon Centrum hálózatban eltöltött évek számos egyéni, irodai és hálózatban elért sikert hoztak számomra és vezetői munkám során kollégáim számára egyaránt. Az elismerések, amelyek irodánk falát díszítik nap mint nap, energiával és inspirációval töltenek fel.

Az újabb kihívásokat keresve vállaltam el tavalyi évben azon felkérést, amelynek kapcsán az hitelüzletág kiépítésével és vezetésével bíztak meg. Az ezzel kapcsolatos feladatok kezdetekben magas hegyekként tornyosultak, de következetes munkával, erős szándékkal és tudatos irányítás mellett a hegyek szelíd dombokká változtak.

A jelenlegi feladataim és pozícióm mellé sok-sok év után egy új, eddig ismeretlen érzés társult, mégpedig az, hogy megérkeztem oda, ahol olyan dologgal foglalkozhatok, melyet teljes egészében magaménak érzek. A munkám izgalmas, kihívásokkal teli és megmaradt mellette az ügyfelekkel való személyes kapcsolat is, ami oly fontos számomra.
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.