XIX. kerület - Corvin körút

Salamon Ferencné

Salamon Ferencné Gyémánt fokozatú Otthonszakértő

+36 70 454 5079
1191 Budapest, Corvin körút 7-13.
Tisztelt Látogató!

A nevem Salamonné Erika és 2016 óta dolgozom Kispest legrégebben működő Otthon Centrum ingatlanirodájában, amely számtalan sikert ért el a közvetítés területén az elmúlt években. Értékesítésben szerzett tapasztalatom, évtizedekre mutat vissza és ez idő alatt folyamatosan fejlesztettem képességeimet,,, valamint szakmai tudásomat egyaránt.
Az ingatlanközvetítés bármely területén lesz szüksége segítségre – ingatlan értékesítés, ingatlan vásárlás – forduljon hozzám bizalommal.
Az alább területen kiváló helyismerettel és kiforrott kapcsolatrendszerrel rendelkezem és ezáltal a területen lévő ingatlanokat magas hatékonysággal értékesítem: XVIII., XIX. kerület, Gyál, illetve a dél-pesti vonzáskörzet.

Számomra fontos az anyagi motiváció, de munkám kifizetődő és minden esetben értéket teremt ügyfeleim számára. Az Eladók illetve Vevők érdekeik, maximális képviselete, munkám legfontosabb pillérét jelenti, hiszen elégedettségük és ezáltal ajánlásaik hosszútávú lehetőségeket és jövedelmet jelentenek számomra.
Írjon nekem
Üzenetet küldök

Köszönjük a megkeresését! Tanácsadónk hamarosan válaszol önnek a megadott elérhetőségei egyikén.