Ingatlan keresőX
Kedves Ügyfelem / Leendő Ügyfelem,
Szakács János vagyok, 2019 óta az Otthon Centrum hálózat egyik legjobb (és legszerényebb ;-) ) otthon szakértője – 2023-tól már az Otthon Centrum Franchise partnere.

Nagy örömömre szolgál, hogy elolvassa a bemutatkozásomat, ez azt mutatja, hogy Önnek fontos az ingatlana eladása, vagy a leendő ingatlana vásárlása, ezért átgondoltan szeretne dönteni és az ügyet jó szakemberre szeretné bízni.
Bízom benne, hogy miután elolvassa a bemutatkozásomat leküzdhetetlen vágyat érez majd, hogy felvegye velem a kapcsolatot ingatlannal kapcsolatos ügyekben ;-) .
Engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljam az értékeléseimet is, mert az Ügyfeleim valamiért jobban meg tudják fogalmazni a gondolataikat rólam, mint én magam… és egyébként is, az Ügyfeleim rólam kialakult véleményétől jobb bemutatkozás nem is kell…. de ha mégis többet szeretne tudni rólam, akkor lássunk hozzá… ;-)

Egerben élek 2000 óta, jól ismerem a várost és a legtöbb környező települést is, folyamatosan naprakész vagyok az aktuális ingatlanpiaci helyzetről, és itt nem a szenzációhajhász internetes cikkek olvasgatását - és ezekből hamis következtetések levonását - értem, hanem a valós helyzetet.
Polgári végzettségemet tekintve, gépészmérnök vagyok (a regisztrált ingatlan közvetítői képesítésem mellett…), ezt a mérnöki tapasztalatot, precizitást és pontosságot minden ingatlan értékesítésénél maximálisan alkalmazom is. A centiméter pontos alaprajzok, 3D alaprajzok, a videós ingatlanbemutatók és a tárgyilagos - helyenként vicces ;-) - de minden fontos információt tartalmazó hirdetés szövegek, mind segítenek vevő ügyfeleimnek a számukra legmegfelelőbb ingatlant kiválasztani.
Mindig azt igyekszem nyújtani az ügyfeleimnek, amit én várnék el az ingatlan közvetítőtől, ezek a:
-pontosság (időben, de a leírásokban és az alaprajzokban is…),
-kedvesség, segítőkészség, empátia (sokan nem értékelik ezeket a tulajdonságokat, de szerintem e-nélkül nem lehet sikeres valaki ezen a területen…)
-korrektség (minden vevő-, vagy eladó ügyfelemmel szemben)
Eddigi eladásaim során a következő ingatlan típusokkal volt már dolgom: lakások, házak, nagy értékű ipari ingatlanok, új építésű project ingatlanok, telkek (építési, zártkerti, ipari, mezőgazdasági, stb.), vendéglátóhelyek/panziók, stb. de szeretem a kihívásokat, ezért bármilyen, a fentiektől különböző ingatlan típusok értékesítését is szívesen elvállalom.
Kérem, hívjon, ha volt annyi türelme, hogy elolvasta bemutatkozásomat, vagy az Ügyfeleim véleményeit és rám szeretné bízni az ingatlana eladását vagy megvásárlását.
3300 Eger , Jókai Mór utca 5.
Hétfőtől-péntekig 09.00-17.00

Elvégzett képzéseim

  • Vezetői tréning
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Nagy értékű nem lakóingatlanok és újépítésű projektingatlanok
  • Általános otthontanácsadó

Kínálatomból

eladó kereskedelmi ingatlan

Index image
15

eladó családi ház

Index image
15

eladó telek

Index image
11

eladó telek

Index image
10

eladó kereskedelmi ingatlan

Index image
15

eladó lakás

Index image
15

eladó családi ház

Index image
15

eladó családi ház

Index image
15

eladó családi ház

Index image
15

eladó családi ház

Index image
15

eladó telek

Index image
8

eladó családi ház

Index image
15