Időtlen igazság

A pénzed gyakorlati értéke annak függvényében sokszorozódik meg, hogy hány tényező felett gyakorolsz ellenőrzést az alábbiak közül: mit csinálsz, mikor csinálod, kivel csinálod. Én ezt “szabadságszorzónak” nevezem.

Timothy Ferris

Bemutatkozunk

Cégünk magas színvonalú szolgáltatásait, partnerei számának növekedését szemlélteti, hogy még 2007-ben 43 milliárd forint, 2022-ben pedig a , közvetlenül a COVID járvány után, több mint 100 Mrd FT összegben kossági jelzáloghitelt közvetített, amelyhez nagyban támaszkodott országos partneri hálózatára. A HC Központnál csak elkötelezett és magasan képzett pénzügyi közvetítők és szakértők dolgoznak, akik motiváltak és pontosan tudják, melyik élethelyzetben melyik pénzügyi konstrukció lehet egy hitelfelvevő vagy egy egész család számára a legmegfelelőbb.

Pénzügyi szakértőink a legnagyobb alapossággal és körültekintéssel választják ki a legjobb, legrugalmasabb konstrukciót. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy felelősek vagyunk a finanszírozók irányában a hitelportfóliók minőségének javításáért és szinten tartásáért, amely eddig teljes megelégedettségre adhat okot a visszajelzések alapján. Biztosak vagyunk abban, hogy több pénzintézet is ezért tekint bennünket stratégiailag fontos partnerének.

Hogyan dolgozunk?

Több mint 10 piacvezető bank és pénzintézet pénzügyi termékét és ügymenetét ismerjük, naprakészen.

Kondíciókat és változásokat a piac egyik legkorszerűbb – saját fejlesztésű és egyedülálló – Kalkulátorával rendelkezünk. Így teljes körű és a jogi, törvényi előírásoknak messzemenőkig megfelelő tájékoztatást tudunk adni partnereinken keresztül ügyfeleink számára.

A piac rendkívül gyorsan változik, így ennek ellenére a teljes finanszírozói paletta nyomkövetése rövid idő alatt rendelkezésre áll partnereink, munkatársaink számára. Szerteágazó országos, helyi bankfióki kapcsolatrendszer nagyban segíti kollégáink hatékony munkavégzését.

Jelenünk

Célunk, szolgáltatásaink

Bár a hitelezési piac különösen az elmúlt időben kiszámíthatatlan volt, ezért a körülményekhez és változó jogszabályokhoz való alkalmazkodás jelentős feladatok elé állította a közvetítői piac szereplőit, így bennünket is.

Partnereinkkel közösen nap, mint nap azért dolgozunk és arra törekszünk, hogy piacvezető szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Fő célunk, hogy a hitelközvetítés a hitelfelvevők számára egy élmény legyen és mindenki örömmel költözhessen választott ingatlanába, s ebben professzionális pénzügyi segítséget kapjon. Tevékenységünk színvonalát folyamatosan emeljük és, bővítjük új lehetőségekkel.

Csatlakozás

Melyek ezek a szolgáltatások?

 • Díjmentes tevékenységünk

  Díjmentes tevékenységünk, s a megfelelő dokumentációs és folyamatbeli támogatást nyújtva ügyfeleink jelentős költséget és időt takarítunk meg ügyfeleink számára. 3., Rendszeres akciók: Több pénzintézet stratégiai partnereként nálunk olyan egyedi akciókkal (prémium jutalékok, tárgynyeremények) egészítjük ki ajánlatunkat, amellyel máshol biztosan nem találkozhat.

 • Pontos elszámolás

  Mi tudjuk, hogy a jó partneri viszony alapja a pontos elszámolás, ezért prioritásként kezeljük partnereink jutalék elszámolását és esetleges korrekciós igényeiket.

 • Automatizált folyamatok

  Az emberi munka hibalehetőségeit kívánjuk kiküszöbölni azzal, hogy partnereink olyan modern informatikai megoldásokat használhatnak, amelyek a bevitt adatok mennyisége függvényében automatikusan kezelik a jutalék elszámolás indítását és segítséget nyújtanak az ügyféladatbázis menedzselésében, esetleg a törvényi megfelelésben is.

 • Professzionális tudásbázis

  Folyamatos piacfigyelés és naprakész piaci információk az ügyfelek teljes körű kiszolgálása érdekében.

 • Legkényelmesebb ügyfélkiszolgálás

  Mindig az ügyfél az első, maximálisan erre törekszünk, amikor szolgáltatásról beszélünk.

 • A legjobb szakértőkkel dolgozunk

  A legjobb szakértőkkel dolgozunk, mert csak így érhetünk el kimagasló eredményeket.

 • Teljes körű és átfogó tájékoztatás

  Teljes körű és átfogó tájékoztatásban hiszünk, mert csak így lehet objektív és felelős pénzügyi döntést hozni, főleg hosszútávra.

 • Az egyedi megoldások kezelése

  Az egyedi megoldások kezelése a szakterületünk. Minden ügylet más, nincs azonos élethelyzet. Partnereink mindig erre készülnek és a belső tréningek is ezt alapozzák meg.

 • Az idő – pénz

  Az optimális megoldások közül mindig a leggyorsabban elérhető konstrukciót preferáljuk. Kapcsolatrendszerünk alapján ügyleteink prioritást élveznek a bankoknál, s nekünk is kiemelt feladatunk a lehető leghamarabb elérni a célt, folyósítani a banknál a hitelt.

 • Szolgáltatási paletta szinte az egész pénzügyi termék skálát felöleli

  A szolgáltatási paletta szinte az egész pénzügyi termék skálát felöleli, így a jelzáloghitellel, személyi kölcsönnel, lízinggel, babaváró kölcsönnel, támogatott hitelekkel, CSOK-kal, kis és középvállalati hitelekkel, bankszámla, hitelkártya, folyószámlahitel, faktoring ügyletekkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ehhez specializált partneri kör áll országosan rendelkezésre.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy hitelre szükség lesz a jövőben is, mert élethelyzetek és azok változásai ismétlődő piaci igényeket támasztanak, legyen szó lakás vásárlásról, felújításról vagy egy vállalkozás fejlesztéséről. Ügyfeleink igényei között szerepel, hogy útmutatást kapjanak a banki ajánlatok közötti eligazodásban egy olyan független szakértő segítségével, aki pont a mi partnerünk.

Ügyféligények kiszolgálásához rendszeres információ áramlással, partnereink tudásának aktualizálásával, kapcsolatrendszerünk átadásával megfelelő hátteret nyújtunk.

A törvényi változásoknak való megfelelés olyan kihívás, mely teljesítése közös célunk, és amelyben partnereink számíthatnak biztos hátterünkre. Az elvárások teljesítését feladatként tekintjük és tudjuk, hogy partnereink komfortérzetének biztosítása az egyik legfontosabb a hosszú távú kapcsolat kialakításához.

Amire biztosan számíthatsz

Hiszünk abban, hogy független hitelközvetítő szakemberek segítségére és munkájára szükség lesz a jövőben is, mert élethelyzetek és azok változásai ismétlődő piaci igényeket támasztanak, legyen szó lakás vásárlásról, felújításról, vagy egy vállalkozás fejlesztéséről. Ügyfeleink legfőbb igénye, hogy személyre szabott, egyedi, korrekt útmutatást kapjanak a banki ajánlatok közötti útvesztőben egy olyan független szakértő segítségével, aki a HC Központ Partnere.

A törvényi változásoknak való megfelelés olyan kihívás, melyek teljesítése közös célunk, Partnereink pedig számíthatnak a prudens működést garantáló stabil hátterünkre. Az elvárások teljesítését feladatként tekintjük és tudjuk, hogy Partnereink komfortérzetének biztosítása az egyik legfontosabb a hosszú távú kapcsolat kialakításához.

Mi minden kötelezettség teljesítésében támogatást nyújtunk

01

A HC Központ Kft az MNB engedély megszerzéséhez minden szakmai feltételnek megfelel így a jogszerű működés biztosított.

02

A HC Központ Kft. az éves felügyeleti díjat befizeti.

03

A HC Központ Kft. a vele együtt működő közvetítőket a bankokon keresztül az MNB-nél lejelenti.

04

A HC Központ Kft. a közvetítéshez szükséges dokumentumokat partnerei rendelkezésére bocsátja (Nyilatkozat, Üzletszabályzat).

05

A HC Központ Kft. a partnerei által is díjmenetesen használható BOR ügyviteli rendszer használatával a törvényben meghatározott módon az ügyféladatok tárolását biztosítja.

06

A HC Központ Kft. a partnerei által nagy sikerrel már alkalmazott Pénznavigátor rendszer használatával a törvényben meghatározott módon az ügyfelek felé automatizált és biztonságos ajánlatadó rendszert biztosít.

07

A HC Központ Kft. a törvényben elvárt felelősségbiztosítással rendelkezik ill.szükség esetén aktualizálja, ezért a vele szerződésben lévő közvetítőknek nem szükséges azt megkötni.

08

Rendszeres továbbképzések, konferenciák a hatékonyabb és felkészültebb kollégákért.

09

Egyedi kondíciók elérése prémium ügyfelek részére.

10

Személyre szabott bankszakmai segítségnyújtás speciális ügyféligények kiszolgálása érdekében.

Csatlakozz hozzánk!

Fontos!

Partnereink a hitelközvetítést a HC Központ Kft. nevében végzik, de az egyéni felelősség továbbra is megmarad.

Csak olyan partnerekkel keressük a kapcsolatot, akik teljesítik a jogszabályban előírt feltételeket (különösen a végzettség, erkölcsi bizonyítvány), s megfelelő jó hírnévvel, reputációval rendelkeznek, betartják a közvetítés etikai elvárásait.

Kérdésük esetén keressenek bennünket bizalommal!

Hitel Partner csapata

Online kapcsolatfelvétel

Ha szeretne velünk kapcsolatba lépni, az alábbi űrlapot is kitöltheti és munkatársunk hamarosan felkeresi.