Ingatlan keresőX

Hitel

Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cég, a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl, sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, befektetési és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén. Az Otthon Centrum a Biggeorge’s Holding része, melynek tagjai többek között az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, ingatlan finanszírozás területén végzik több éve sikerrel tevékenységüket.

Az Otthon Centrum már a 2000-es évek elején elindult, az állami kamattámogatás fűtötte lakáspiaci boom idején tapasztalatával, szaktudásával sikeresen szolgálta az eladókat, a vásárlókat, a befektetési szándékkal piacra lépőket, és nem utolsó sorban a piacon működő ingatlanfejlesztőket. Az itt szerzett tapasztalatok a mai napig sikerrel kamatoztatja ügyfelei érdekében.

A megváltozott gazdasági és finanszírozási környezet új kihívások elé állították az egész ingatlanpiacot. A piaci szereplők információéhsége kézzelfogható, kezdve az egyszeri lakásvásárlást lebonyolító háztartásoktól, a piaci viszonyokat kihasználó befektetőkön keresztül az ingatlanfejlesztőkig. Az eladói oldalon a legmagasabb, de egyben még piacképes ár kialakítása, a megfelelő hirdetési stratégia kialakítása jelent kihívást, amihez egy egyszeri adásvétel során megszerezhető tapasztalatok nem elegendőek. A vevői oldalon az elérhető alku mértékének megállapításának, a jelentős túlkínálatból az anyagi szempontoknak és életminőségbeli elvárásoknak leginkább megfelelő otthon megtalálásának nehézsége erősíti egyre inkább az ingatlanközvetítői szolgáltatások létjogosultságát. A befektetési stratégia kialakítása, a megfelelő befektetési portfolió összeállítása szintén komoly kihívás, amihez részletes piaci információkra és tapasztalatra van szükség. A lakóingatlan fejlesztések megnövekedett kockázata pedig alapos piacelemzést, a kereslet és kínálat viszonyait pontosan felmérő tanulmányokat követel meg.

Országos hálózatunkban felgyülemlett évtizedes értékesítési tapasztaltunkat a legfrissebb piaci tendenciák pontos ismeretével és nyomon követésével állítjuk ügyfeleink szolgálatába. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, az egyszeri adásvételhez szükséges finanszírozás megszerzéséről, az ingatlantulajdonosok számára a legjobb áron történő értékesítésről, befektetési tanácsadásról, vagy ingatlanfejlesztési projektekhez szükséges piacelemzésről vagy értékesítési szolgáltatásokról.