KÖSZÖNJÜK, HOGY IGÉNYBE VESZI AZ OTTHON CENTRUM SZOLGÁLTATÁSAIT!

Valamennyi kizárólagos megbízást adó, illetve nálunk vásároló, vagy eladó ügyfelünk számára díjmentesen biztosítjuk az Otthon Centrum kedvezménykártyát, amellyel az Euro Discount Club (EDC) kedvezményrendszer elfogadóhelyein országszerte jelentős kedvezményekre tehetnek szert. 


Az Otthon Centrum Kedvezménykártya EDC Gold logóval ellátott, így az EDC rendszerében elérhető legmagasabb szintű kedvezményekre jogosítja tulajdonosát. 

 

  • Az EDC-vel, az elfogadóhelyekkel, a kedvezmények mértékével kapcsolatban látogasson el a www.edc.hu honlapra, vagy hívja az EDC ügyfélszolgálatát a +36 1 473-0509 telefonszámon.
  • Az Otthon Centrum kedvezménykártyával kapcsolatban írjon a ugyfelszolgalat@oc.hu e-mail címre.

 

A PRAKTIKER KUPONSZELVÉNY 3 db 10%-os kedvezményre* jogosító kuponból áll, melyre minden olyan kedves ügyfelünk jogosult, aki kizárólagos típusú megbízást ad ingatlana értékesítésére, illetve az Otthon Centrummal adja el, vagy vásárolja meg** lakóingatlanát. A kupont tanácsadó munkatársunk a megbízási szerződés megkötését követően, vagy az adásvétel megtörténte után adja át. A kupon legfeljebb 6 hónapig, vagy az azon szereplő végső lejárati dátumig érvényes.
 

*Akciós termékekre, kiárusított termékekre, élelmiszerre nem vonatkozik, más kártyás és kuponos kedvezménnyel nem összevonható. A felhasználás feltételeit a Praktiker határozza meg.

**Ha ugyanabban a tranzakcióban több eladó/vevő is szerepel, mindannyian jogosultak kuponszelvényre. Ha egyetlen ügyletkötés alkalmával több ingatlanra vonatkozó szerződés aláírására is sor kerül (pl. a lakás mellé garázs, tároló), úgy ez egyetlen tranzakciónak minősül.

KÉRDÉSE VAN?

A kuponra való jogosultsággal kapcsolatos kérdésekben kérjük, forduljon ingatlan tanácsadó kollégánkhoz, vagy írjon nekünk az ugyfelszolgalat@oc.hu címre.

A kupon felhasználásával kapcsolatos kérdésekben kérjük, forduljon a Praktiker Vevőszolgálatához:
+36-40/23-23-23 (ingyenesen hívható) 
+36-1/323-23-23
Fax. +36-1/700-2964 
info@praktiker.hu

 

Az Otthon Centrum kedvezménykártyával rendelkező ügyfeleink számára a Merkapt 17% kedvezményt* nyújt, minden vásárlás után.  Az akció a Merkapt bármely kiskereskedelmi üzletében érvényes Otthon Centrum kedvezménykártya felmutatása esetén.

 *A kedvezménykártya alapján járó kedvezmény más akciókkal összevonható, amennyiben az akció kedvezményének mértéke nem éri el az OC kedvezmény mértékét, azaz az akciós kedvezményen felül az akciós kedvezmény és a 17% mértékű kedvezmény különbözete az ügyfél által érvényesíthető.

KÉRDÉSE VAN?

Kérjük, forduljon ingatlan tanácsadó kollégánkhoz, vagy írjon nekünk az ugyfelszolgalat@oc.hu e-mail címre..