Ingatlan keresőX

Bemutatkozás

Az Otthon Centrum Holding Kft. (Kibocsátó) az OC Csoport részeként, annak holdingcégeként működik. Az OC Csoport Magyarország meghatározó ingatlan-, és hitelközvetítő cégcsoportja. A cégcsoport története során az alábbi mérföldkövek tekinthetők jelentősnek:

20 éve az ingatlan- és hitelközvetítői piac meghatározó szereplője

A Kibocsátó holding jellegére figyelemmel a tevékenységét elsősorban leányvállalatain keresztül fejti ki, melyek összessége alkotja az OC Csoportot. A leányvállalatokat az alábbi ábra tartalmazza:

Otthon Centrum Holding

A cégcsoport működésének alapja ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 190 irodával rendelkezik a hazai piacon. Ingatlanközvetítési és az ahhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai – például a hitelközvetítés – révén széleskörűen szolgálja ki ügyfeleit. Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált, és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cégcsoport – a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl – sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, illetőleg befektetési és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén.

Kapcsolat

Kibocsátó neve: Otthon Centrum Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

Kibocsátó székhelye: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.

Kibocsátó cégjegyzékszáma: 01-09-729566

A Kibocsátó befektetői kapcsolattartója:

Befektetői kapcsolattartó neve: Bélai Balázs
Beosztása: pénzügyi és kontrolling igazgató
Levelezési cím: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.
Telefonszám: +36 (1) 487-3300
Fax szám: +36 (1) 487-3333
E-mail cím: belai.balazs@oc.hu