Ingatlan keresőX

Ahány otthonszakértő, annyi út a sikerhez!

Mi itt az OC-nál hisszük és valljuk, hogy a lelkesedés és a siker kéz a kézben jár. Épp ezért folyamatos hálózati és vezetői támogatással, valamint egyedülálló képzési rendszerrel segítjük kollégáink folyamatos szakmai fejlődését és előmenetelét.

Ha úgy érzed, képességeid téged is naggyá tehetnek az ingatlanok világában, ne habozz tovább: itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk! Oszd be a saját idődet, és dolgozz magadért!

Farkasdi Ramona - Otthon Centrum

Pálvölgyi Patrik - Otthon Centrum

Pieke Dénes - Otthon Centrum

Gulyás Emese - Otthon Centrum

Egyedülálló képzési rendszer és kiszámítható karrierút

Az Otthon Centrum az ingatlanpiacon egyedülálló képzési modellt dolgozott ki, amely elősegíti a szakmai megújulást: az OC Universitas, valamint a Mesterkurzus révén az ingatlanpiacon dolgozó kollégák már nem csak közvetítők, nem csupán ingatlanosok, hanem az ügyfelek számára új értéket teremteni képes szakemberek lesznek. Az összetett tudást nyújtó képzéseken az ingatlanpiac szerteágazó területei érnek össze: az ingatlanjog, a gazdasági jog, az online retorika, a pszichológia, az ingatlanelemzés, a jövőkészségek. Az OC Universitas tananyagát a legjobb szakemberek állították össze, ami egyúttal garantálja az oktatás minőségét, melyhez a Corvinus Egyetemmel kötött, széles körű együttműködés révén a közreműködő professzorok, docensek jelentik a biztosítékot.