Ingatlan keresőX

Az Otthon Centrum szolgáltatási nyilatkozata ügyfeleinek

Tudjuk, hogy szolgáltatásunk a bizalomra épül, a piac meghatározó szereplőjeként pedig elkötelezettek vagyunk e bizalom folyamatos építése iránt. A Szolgáltatási Nyilatkozat írásban garantált kötelezettségvállalásunk minden együttműködésünkkel ingatlant eladó, vagy vásárló ügyfelünk felé, működésünk átláthatóságának biztosítása érdekében.

1. A folyamat minden lépését ismertetjük, javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében és hirdetési árának kialakításában, eladó és vevő ügyfeleink között a számukra legelőnyösebb megegyezésen dolgozunk.

2. A munkánk átláthatóságát garantáló szerződéseinket és nyomtatványainkat aláírás előtt részletesen bemutatjuk és a gyakorlatban ezeknek megfelelően járunk el.

3. Felvesszük az ingatlan adatait, fényképeket készítünk, s ezeket rögzítjük az Otthon Centrum hálózat nyilvántartó rendszerében, hogy más Otthon Centrum irodák is ajánlani tudják azt. Eladó és kereső ügyfeleink adatait – az adatkezelési szabályok betartásával – rögzítjük az Otthon Centrum hálózat nyilvántartó rendszerében.

4. Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy minden rendelkezésünkre álló információt eljuttassunk minden érintetthez. Az ingatlan tulajdonosát tájékoztatjuk, amennyiben a vevő személye cégcsoportunk érdekkörébe tartozik.

5. Kizárólagos megbízásaink leggyorsabb értékesítése érdekében együttműködünk hazai és nemzetközi ingatlanközvetítőkkel.

6. Kizárólag valós vevőknek mutatunk ingatlant, munkatársaink révén minden ingatlanbemutatáson részt veszünk, és csak olyan létező ingatlanokat hirdetünk, melyekre van értékesítési megbízásunk.

7. Az ingatlan megvásárlására vonatkozóan kizárólag valós szándéknyilatkozatokat és ajánlatokat kezelünk, mindenkor a tulajdonos utasításai szerint eljárva, és egyúttal tiszteletben tartva, hogy azok elfogadása vagy elutasítása kizárólag a tulajdonos döntése.

Szóbeli szándéknyilatkozat nem tekinthető érvényes vételi ajánlatnak. Komoly vételi szándékot kifejező ajánlatnak hálózatunkban az erre a célra készített nyomtatványunkon tett írásbeli, és javaslatunk szerint a pénzzel megerősített (ajánlati biztosíték) írásbeli vételi ajánlat tekinthető.

Pénzátvétel és pénzkezelés kizárólag meghatározott esetekben és mértékben, az Otthon Centrum Pénzkezelési szabályzata szerint történhet.

Mindaddig, amíg a felek között megállapodás nem születik és nincs elfogadott írásbeli ajánlat, minden beérkező ajánlatot továbbítunk, ha a tulajdonos másképp nem rendelkezik.

8. Támogatást adunk az adásvételi szerződés előkészítésében, szükség szerint az ügyintézésben. Igény esetén hitelközvetítési szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető, illetve további pénzügyi- és biztosítási termékekről is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

9. Bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén ügyfeleink rendelkezésére állunk munkatársainkon és irodáinkon kívül központi elérhetőségeinken is.