Ingatlan keresőX

Ingatlaniroda nyitásán gondolkozol? Nézz be hozzánk, mielőtt döntesz!

Várunk egy kávéra, beszélgetésre!

Örömmel megmutatjuk, hogy mit nyújthat számodra közös üzletünk, mely értékek mentén válhat sikeressé vállalkozásod nálunk! Tele vagy kérdésekkel? Beszélgetésünk során megismerheted rendszerünket, hogy miért lehet akár jelentős különbség csapatok között, mik az ingatlanszakmai siker „kulcsai”, beavatunk a franchise partneri csatlakozás részleteibe, megmutatjuk a támogató integrációs folyamatot, és nem utolsó sorban üzleti közösségünkről is benyomást szerezhetsz

„Az OC-ban üzlettársak vagyunk. Közös nyelvet beszélünk, 20 év közös tapasztalatában és piacismeretében osztozunk. Közös üzletünk sikeréért együttműködésben dolgozunk egymással és a piaccal. Odafigyelünk egymásra, elismerjük egymás eredményeit, és támogatjuk azt, aki épp nehezebb időszakban van. Közösségünkhöz nem csupán üzletileg, hanem emberileg is tudunk kapcsolódni, ami hozzájárul mindannyiunk sikeréhez.” [OC üzleti filozófia, részlet]

Bízunk benne, hogy elképzelésed és az ajánlatunk találkozni fognak. Beszéljük meg!

Beszélgessünk

Meggyőződésünk, hogy az üzletépítés egyik alapfeltétele az átgondolt, egymásra épülő és egymást kiegészítő eszközökből álló támogató rendszer. Folyamatos innovációval, továbbfejlesztéssel, az aktuális kihívásokhoz igazított megoldásokat biztosítunk üzleti közösségünknek a hatékonyság növeléséhez, legyen szó technológiáról, oktatásról, üzleti modellekről, és sok minden másról.

Görgess tovább egy kis ízelítőért a főbb témákból!

A naprakész technológiai rendszerek stabil hátteret adnak a sikeres munkához. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy üzleti közösségünknek olyan rendszer és eszközök álljanak rendelkezésére, melyek növelik a hatékonyságot. Innovatív informatikai rendszerünk és számos - akár a piacunkon egyedülálló - megoldásunk folyamatos fejlesztésével az a célunk, hogy üzleti döntésekhez szükséges információk, valamint napi munkafolyamot gyorsító és könnyítő eszközök legyenek elérhetők számodra. Mindezek eredményeként, mára üzletünk meghatározó részét digitalizált megoldások támogatják.

 • Saját fejlesztésű, az értékesítési folyamatot lekövető ügyviteli szoftverünk működésünk központja, gyakorlatilag mindent el lehet benne intézni.
 • Saját fejlesztői csapattal dolgozunk, akik értik az üzletünket.
 • Hazánk egyik legnagyobb ingatlan- és ügyféladatbázisához kaphatsz hozzáférést.
 • Jelentős számú, tényleges tranzakciókat tartalmazó adatbázisunk folyamatos elemzése révén kiemelkedő piaci rálátást biztosítunk neked és csapatodnak a megfelelő árazáshoz, szakmai érveléshez.
 • Folyamatosan fejlesztett funkciók és integrált, támogató eszközök (a megbízásszerzést segítő alkalmazástól a digitális aláírásig) állnak rendelkezésedre.
 • A piacon egyedülálló - saját, szintén integrált - hirdetéskezelő rendszer (Call Center alkalmazás) segíti többek között azt eldönteni, hogy hol és mennyiért érdemes hirdetned.
Kapcsolatfelvétel

A szakértővé válás elengedhetetlen feltétele az alapos és naprakész tudás. Oktatásunk az alapoktól a mesterszintig olyan magasszintű tudás megszerzését teszi lehetővé minden – üzletünk bármely pontján hozzánk kapcsolódó – kollégánk számára, amely képessé tesz az aktuális kihívásokhoz való alkalmazkodásra, kiépíti és fenntartja a személyes motivációt. Nálunk az „élethosszig tartó tanulás” minden egyes képzésen egyúttal újabb szakmai feltöltődést is jelent. Képzési rendszerünk lehetőséget kínál színvonalas elméleti- és gyakorlati ismeretek, piacképes tudás megszerzésére.

 • Felkészült és tapasztalt tréner csapatunk tagjai az ingatlanszakmából érkeztek, értik a gyakorlatot üzletünk minden szintjén, így tudományos eredményeken alapuló gyakorlati tudást adnak át, majd támogatják annak beépülését. Trénereink jellemzően önálló szakterülettel rendelkeznek, elsősorban a profiljukhoz illeszkedő témákban tartanak kurzusokat.
 • Többszintű képzési kínálatunk egymásra épülő, egymást kiegészítő kurzusokból épül fel.
 • Rugalmas, hibrid oktatási rendszert alakítottunk ki, szem előtt tartva a hatékonyságot. Képzéseink többsége elérhető jelenléti- és élő online formában egyaránt. Számos kurzusunk a kifejezetten erre a célra létrehozott, bárhonnan és bármikor elérhető digitális felületünkön áll rendelkezésre.
 • A kurzusokon túlmenően képzési csapatunk franchise partnereink számára AC (Assessment Center) lehetőséget is kínál, így támogatva a minél sikeresebb vezető- és értékesítő kiválasztást.
Kapcsolatfelvétel

Hiszünk a közösség erejében, abban, hogy a szakmai színvonal és az emberi kapcsolatok minősége egyaránt meghatározó tényezője a sikernek. Fontosnak tartjuk azt az érzelmi biztonságot, amelyet legtöbben szervezetünkben találtunk meg. Közös élményünk, hogy az OC közösségéhez üzletileg és emberileg egyaránt kapcsolódni tudunk.

 • Szakmánk egy alapvetően személyes szolgáltatás, már csak ezért is érték nálunk az EMBER, akire igyekszünk figyelni és egyúttal támogató rendszerrel, technológiával segíteni az eredményességét.
 • Lojális társak vesznek minket körül, hálózatunkban kiemelkedően magas az 5-10-15 és akár a már 20 éve hozzánk csatlakozottak száma.
 • Az ország bármely pontján is legyél, valós időben eljutnak hozzád a fontos információk saját webes, közösségi eszközünkön keresztül (OCGO), mely az élő kapcsolat fenntartásában is segítségedre lesz.
 • Az üzletépítéshez ajánlói rendszert alakítottunk ki (OCUP), melyet az ügyviteli szoftverbe integráltan tudsz lekövetni.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk a tudásmegosztásra és a közösségi élményekre. Minden évben rendszeresen, és piacunkon kiemelkedő számban szervezünk központilag programokat és találkozókat, szakmai tartalommal és az együttlét öröméért egyaránt.
Kapcsolatfelvétel

Díjátadó gála - 2024

Ladies' Day

Kiválóságok vacsorája

Tanácsadói konferencia

Üzleti közösségünk különböző méretű és típusú vállalkozásokból áll. A sokrétű integrációs programot követő indulás után mindenki megtalálhatja nálunk azt a lehetőséget, ami elképzeléseinek, prioritásainak, aktuális élethelyzetének leginkább megfelel. Működhetsz pici családi vállalkozásként, vagy fejlesztheted az üzletedet „birodalmi lépegetővé” sokirodás partnerré válva – rajtad áll, hogyan képzeled el a jövődet.

 • Erős, ismert és sikeres márkánk révén szilárd pozícióval indulhatsz a hazai ingatlanpiacon.
 • Az ingatlanszakmában befektetési oldalról nézve, összevetve számos más franchise lehetőséggel, relatív alacsony a belépési küszöb.
 • Ehhez akár már a kezdetektől pénzügyi támogatást nyújtunk: partnerként belépési- és havi fix díj nélkül csatlakozhatsz, akár 2,5 milliós induló támogatással.
 • Cserébe ebbe a vállalkozásba a tanulási hajlandóságból és – főleg eleinte – időből kell sokat beletenni.
 • Üzleti közösségünkben minden partnerünk szabadon, rugalmasan alakíthatja belső jutalékrendszerét.
 • A korábban részletezetteken túl üzleti támogatást nyújt számodra felkészült sales csapatunk.
 • A jövedelmezőséghez hozzátesznek további üzletágaink, a pénzügyi termékek közvetítésével, hosszútávú ügyfélkapcsolatokon keresztül biztosítanak passzív bevételi lehetőségeket számodra.
Kapcsolatfelvétel

Ha telefonon szeretnél elérni bennünket, hívj a +36 70 464 4000-ös számon.