Felezőcsomag árgaranciával – ha fontos a jó ár

Köss Felezőcsomagban megbízást és élvezd Árgarancia szolgáltatásunk előnyeit! Egyedülálló szolgáltatásunk lényege, hogy amennyiben a megbízás lejártát követően az általunk hirdetett áron, vagy magasabb összegért kel el az ingatlanod, akkor mi fizetünk.

De hogyan is működik az Árgarancia*?

Megbízáskötéskor két lehetőség közül választhatsz:

  • Ha a megbízás lejártát követően 1 hónapon belül, legalább a megbízáskor meghatározott hirdetési áron elkel az ingatlan, 500.000 Ft-ot fizetünk.
  • Ha a megbízás lejártát követően 2 hónapon belül, legalább a megbízáskor meghatározott hirdetési áron elkel az ingatlan, 250.000 Ft-ot fizetünk.

* Részletes feltételek az itt letölthető ÁSZF-ben:  Árgarancia ÁSZF 2022

És mi az a Felezőcsomag**?

Ha ezt a szolgáltatást választod, akkor a tulajdonossal és a vevővel egyaránt megállapodást kötünk, így sikerdíjunk (vagyis általunk nyújtott professzionális szolgáltatás költsége) megoszlik a két fél között, a hirdetési ár pedig tartalmazza a vevő által fizetendő sikerdíjat. A Nyugat-Európában régóta működő felező konstrukció Magyarországon is nagyon sikeres: egyre több ügyfelünk él a lehetőség előnyeivel.    

** Felezőcsomag megbízás: a legalább 6 hónapos, legfeljebb 12 hónapos határozott időre megkötött kizárólagos megbízási szerződés.

Mit jelent ez a tulajdonosoknak?

A piacon jelenleg elérhető legmagasabb vételárat: ugyanis garanciát vállalunk arra, hogy nálunk magasabb áron senki nem adja el az ingatlant; ha mégis, akkor mi fizetünk*. A maximum 2,5%+Áfa** sikerdíjat tartalmazó szolgáltatás igénybevételével az alábbi kedvezményekben és szolgáltatásokban részesülsz, akár díjmentesen***:

  • CMA – piaci árelemzés
  • Energetikai tanúsítvány
  • A professzionális fotók mellett videós ingatlanbemutató videó készítése
  • Tulajdoni lap
  • Eladó tábla/molinó kihelyezése  

*Részletes feltételek az itt letölthető ÁSZF-ben: Árgarancia ÁSZF 2022
**Kivéve, ha a megbízási szerződés fix összegű minimáldíjat tartalmaz.
***Az Otthon Centrum hálózatának Franchise Partnerei jogosultak a kapcsolódó kedvezmények és szolgáltatások körét önállóan meghatározni.

És miért előnyös a vevőnek?

Vevőként kizárólagos, magas színvonalú, csak nálunk megtalálható portfolióból válogathatsz. Ráadásul a szolgáltatás segítségével illetéket takaríthatsz meg, hiszen a sikerdíjunk ebben az esetben nem része az adásvételi szerződésbe foglalt vételárnak.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre az ország bármely pontján, a hozzád legközelebb eső Otthon Centrum irodában.