Milyen pénzügyi szolgáltatásokat keres?

az ochc bemutatkozik

Bízza pénzügyeit Magyarország meghatározó hitelközvetítőjére

 

Az Otthon Centrum Hitel Center Magyarország egyik vezető hitelközvetítője, mely független közvetítőként* hazánkban az egyik legszélesebb banki és pénzintézeti kapcsolatrendszerrel rendelkezik és teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Az Otthon Centrum Hitel Center 2018-ban közel 50 milliárd forint hitelt közvetített, és 2000. augusztusi indulása óta már több ezer elégedett ügyfél bízta rá hitel- és biztosítási ügyeinek intézését. Nagy tapasztalattal és naprakész információkkal rendelkező tanácsadó a többhetes utánajárás helyett akár egy óra alatt ismertetik Önnel az aktuális hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket és segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában.

 

*HC Központ Pénzügyi Közvetítő Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Tudjon meg többet!

 

Hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak ügyfeleink rendelkezésére!

 

A koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel mind a hitelfelvétel előtt álló ügyfelek tájékoztatása kapcsán, mind pedig a folyamatban lévő ügyintézések esetében igyekszünk a személyes találkozások számát minimalizálni, ezért lehetőség van nagyrészt online csatornákon intézni pénzügyeiket.

 

Tapasztaljuk, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatta a hitelfelvételi lehetőségeket, így a jelenleg elérhető megoldások kapcsán hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak rendelkezésre telefonos és online elérhetőségeinken. Keressen minket bizalommal!

 

A jelenlegi helyzetben bevezetett egészségügyi-biztonsági intézkedéseinkről készült tájékoztatónk letölthető itt:

 

Ügyféltájékoztató - HC Központ