Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ016943
Olaszfa

60 819 200 Ft

  • 250m²
  • 5 szoba
Kiemelt megbízás

ELadó egy olasz igényességgel felújított vidéki parasztház Olaszfán!

Ez az ingatlan olasz tulajdonosának köszönhetően,  igényesen, minőségi alapanyagokból került felújításra, a magyar-osztrák határtól pár kilóméterre, az Őrség szelíd lankáival körülvett, Ság hegy és a Kis-Somlyó szunnyadó vulkánja, az Írottkő rejtélyes völgyei, és a  vadregényes Rába folyó közelében.

A falu sokat köszönhet annak a körülbelül 40 olasz családnak akik beleszerettek ebbe a kis faluba és itt vásároltak elösszőr csak pihenésre szolgáló ingatlant amit az évek során folyamatos tartózkodásra alakítottak ki.

A  vegyes falazatú ház egy 5636 nm-es telken található melynek egy része búzával lett bevetve, másik része pedig az  elépítmény körül,  teljes kikapcsolódást szolgáló hangulatos füvesített kertnek lett kialakítva. Itt megtalálható egy melléképület, egy szaletli, valamint egy fém szerkezetű új garázs is.

A családi ház a parasztházak tipikus hosszanti  elrendezésével került kialakításra, A főbejáraton belépve, mely a ház középső részén található, egy kellemes méretű előtér fogad minket,  ahol apácarácsos fa ajtóval leválasztva  kialakításra került egy öltöző/ mosókonya helység.

A ház helységeit egy hosszanti folyosó köti össze melyen kersztül jutunk el az egymás után elhelyezkedő szobákba.

A bejárattól balra fordulva az Olaszországból érkezett minden kényelemmel ellátott konyhát találjuk egy kis reggeliző pulttal, innét tovább haladva egy étkező/nappalinak kialakított szobába érünk.

Innét a folyosón  visszafelé haladva találunk egy zuhanyzóval ellátott fürdőszobát, mely úgyszintén az olasz ízlésnek megfelelően lett kialakítva, ahol egy klasszikus olasz fürdőszoba bútoros mosdó, wc, bidet, és zuhanyzó lett kialakítva. Az ingatlanban 3 külön álló hálószoba van, két nagyobb és egy kisebb méretű, egy további fürdőszoba valamint egy külön lakrésznek kialakítható,  40 nm-es galériázott, külön bejárattal rendelkező helység.

Az ház 2010-ben esett át egy teljeskörű felújításon, ekkor a tető teljesen fel lett újítva, valamint az elektromos vezetékek és gáz vezetékek is cserélve lettek.


Az ingatlanban rengeteg lehetőség rejlik, akár két generáció számára is kialakítható, valamint vendéglátó egységnek is optimális  megoldás.Ha felkeltette érdeklődését várom hívását a hét bármely napján.Regisztrációs szám

DHZ016943

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
egyéb
Méret
250 m²
Bruttó méret
250 m²
Telek méret
5 639 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
240 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Nyugat
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Építés éve
1960
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
udvari
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van

Helyiségek

nappali
45 m²
szoba
25 m²
szoba
20 m²
szoba
15 m²
fürdőszoba-wc
10 m²
fürdőszoba-wc
4 m²
konyha
25 m²
szoba
25 m²
háztartási helyiség
4 m²
Csejtey Krisztina
Csejtey Krisztina

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca

eladó lakás

Index image
9

eladó lakás

Index image
31