Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ086503
Albertirsa

55 000 000 Ft

  • 60m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

Eladásra kínálok Albertirsán egy csendes kis utcában lévő családi házat.

A 2809 m2-es telken egy 60 m2 hasznos alapterületű családi ház és egy 19,5 m2-es könnyűszerkezetes ház (faház) helyezkedik el, így két generáció számára is kiváló otthon lehet.

A családi ház az 1960-as években épült vegyes falazattal. Jelenleg a kialakítását tekintve, található benne egy konyha étkezővel, 3 szoba és egy fürdő wc-vel. A képek között látható egy átalakítási terv is, miszerint már el lett kezdve a felújítás. A tulajdonos az egyik szobát elkezdte már előtér-konyha-étkezővé alakítani, de a befejezés már az új tulajdonosra vár, illetve 2020-ban a teljes villanyhálózat cserélve lett. Minden ablak redőnnyel ellátott.

A faház 2020-ban épült, 18 cm szigeteléssel. Kialakítását tekintve található benne egy előtér, egy nappali, egy kis konyha, egy fürdő wc-vel, és a tetőtér teljes egészében egy szobának lett kialakítva, illetve alatta egy pince van.

Közművek: gáz, víz, villany. Az ingatlan melegéről gázkazán gondoskodik, de alternatívaként rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is, a meleg víz pedig villanybojler segítségével megoldott.

A 2809 m2-es telek első felében helyezkednek el a házak, amiket gondozott, parkosított kert vesz körül. Rendelkezésre áll egy 2 autó beállására is alkalmas garázs (itt található a kazánház is), valamint egyéb tárolásra alkalmas építmények. Extraként szolgál egy épített sütőgető-bográcsoló rész és egy beépített medence is.

A telek másik fele -jól kihasználva a méretét-, folyamatos művelés alatt áll, pár darab fóliasátorral. A kert öntözésére fúrt kút is rendelkezésre áll. Mivel egy csendes, nyugodt, barátságos környéken helyezkedik el az ingatlan, akár állattartásra is alkalmas lehet.

Albertirsa központjától kb 1-2 km-re helyezkedik el, ahol megtalálható többféle bevásárlási lehetőség, több bölcsőde, óvoda, iskola, posta, piac, stb, minden ami a mindennapokhoz szükséges.

Budapest vonattal 50 perc (Budapest-Nyugati), autóval az M4,M0 vagy M5 autópálya segítségével 35 perc alatt elérhető.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is és nézzük meg együtt az ingatlant! Ha ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik az ingatlan teljes vételárával, hiteltanácsadónk kötelezettség nélkül áll rendelkezésére!

Regisztrációs szám

DHZ086503

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
egyéb
Méret
60 m²
Bruttó méret
60 m²
Telek méret
2 809 m²
Terasz / erkély mérete
20 m²
Tájolás
Dél-nyugat
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Építés éve
1960
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
udvari
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van

Helyiségek

konyha-étkező
15.21 m²
szoba
17.6 m²
szoba
6.34 m²
szoba
13.7 m²
fürdőszoba-wc
6.83 m²
veranda
20 m²
Szűcs Balázs
Szűcs Balázs

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Albertirsa

eladó újépítésű családi ház

Index image
5

eladó újépítésű családi ház

Index image
5

eladó lakás

Index image
36

eladó telek

Index image
2