Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H444230
Poroszló

32 900 000 Ft

84 000 €

  • 86m²
  • 2 szoba

Poroszló frekventált helyén, az Öko Centrumhoz közel, családi ház ELADÓ!

Poroszló Heves megye délkeleti szegletében, a Tisza-tó mellett, az M3 autópályáról könnyen megközelíthetően helyezkedik el. Ez a település a Tisza-tó kapuja. A falu nagy előnye, hogy a Fő utcája, az átmenő forgalmat biztosító 33-as számú fő közlekedési út, amely több kilométer hosszan a tó gátjával párhuzamosan fut. Ennek következtében nagyon sok közvetlen víz közeli ingatlan van. Az általam hirdetett családi ház is ilyen, hisz a gát koronáján futó, a tavat teljesen körbe ölelő kerékpár út a kert végében halad el.

A településen, a minden napi élethez szükséges alapvető ellátás biztosított. Van itt polgármesteri hivatal, állandó orvosi ellátás, posta, gyógyszertár, számtalan bolt, óvoda, iskola, valamint a pihenést és szórakozást biztosító éttermek, fagyizók, stb.

A parton kiépített strand éttermekkel, valamint csónakkikötő is található, ami az aktív kikapcsolódást, pihenést minden korosztálynak biztosítja. Ha valaki úgy dönt, hogy szabadságát a Tisza-tónál akarja eltölteni és ez a választott település Poroszló, akkor biztos, hogy egy maradandó élménnyel távozik innen. De az is előfordulhat, hogy annyira megtetszik ez a környék, hogy úgy dönt, ide máskor is el szeretne jönni, sőt barátainak, családtagjainak is át szeretné adni az élményt. Hát ebben az esetben dönthet úgy, hogy keres egy ingatlant, ahová haza járhat. Mondom ezt azért, mert már nagyon sokan döntöttek így. Egyszerűen megfogja az embert a miliő, a víz közelsége, a hangulat, a madárvilág, maga a táj és örömmel tölti itt a szabad idejét. Azt ki kell emelnem, hogy a Tisza-tó nem csak nyáron, hanem egész évben lenyűgöző, minden évszakban más arcát mutatja.

Az általam hirdetett ingatlan az 1970-es évek elején épült, vasbeton alapra, vegyes (vályog, tégla) falazattal, fa tetőszerkezettel, cserép héjazással. Azóta többször átalakították, szépítették, felújították. Utólag a külső homlokzat szépült meg, hisz kapott egy ablakokat kiemelő hasított, pattintott bazalt köves kirakást, valamint szépen díszített zsalutáblás árnyékolást. Ami még érdekes, hogy a település legmagasabb pontján áll a ház. Ez azt jelenti, hogy a tó nyári vízszintje fölé esik a szépen megépített, boltíves tégla kialakítású, kb. 12 nm-es pince padozata, holott maga a víz 200 méterre esik innen. Ennek ellenére a pince száraz, használható minden évszakban.

Az épület fűtése gáz konvektorokkal van megoldva, de a két szobában nagyon szép cserépkályha is áll, melyek természetesen használhatók. A nagy telek lehetőséget ad arra, hogy akár több apartman is kialakítható, tehát lehet még építkezni.

Amennyiben az olvasott információk felkeltették érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni ezt a kis csodát, akkor kérem keressen a megadott telefon számon, egyeztessünk időpontot és velem együtt meggyőződhet a leírtakról.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!
A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tisza-tó #poroszló #pihenés #kikapcsolódás #sétahajózás #gyógyfürdőközelségben #ökocentrum

Regisztrációs szám

H444230

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
86 m²
Bruttó méret
103 m²
Telek méret
771 m²
Terasz / erkély mérete
16 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
290 cm
Tájolás
Dél-kelet
Panoráma
városi panoráma, folyóra tóra néző panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Homlokzat állapota
Pince
Önálló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
1972
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
200 méterre

Helyiségek

előszoba
5.6 m²
nappali
19 m²
konyha-étkező
8 m²
kamra
3.6 m²
fürdőszoba-wc
7 m²
szoba
21.2 m²
szoba
21.2 m²
pince
12 m²
terasz
16 m²
garázs
10 m²
tároló
10 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
25

eladó családi ház

Index image
22

eladó nyaraló

Index image
27

eladó lakás

Index image
27

eladó családi ház

Index image
18

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
23

eladó családi ház

Index image
21