Ingatlan keresőX
Eladó lakás, H463673
Budapest XI. kerület, Őrmező, Bánk bán utca

99 000 000 Ft

249 000 €

  • 91m²
  • 3 szoba
  • magasföldszint

A Galériák mint fantasztikus térnövelők!!!

Eladó a XI. kerületben egy 91+65 m2-es földszinti ingatlan. A lakás 3 álló galériával rendelkezik, amely összesen 65 m2, itt nyerünk 3 külön lakószobát. Ez a hangulatos, profi megoldás igazán egyedivé teszi ezt a polgári lakást. Az alsó részen is található 2 teljes értékű szoba, egy konyha nappalival és étkezővel, így teljesen külön lehet kezelni a lakóterületeket. A nappali fölött található galérián kialakításra került egy mellékhelység, továbbá az alsó szinten is található egy fürdő-WC-vel. Külön elérhető még egy mosóhelység illetve egy galéria is.

5 évvel ezelőtt a lakás teljes körűen fel lett újítva, ide csak költözni kell! Kombi gáz cirkó gondoskodik a lakás fűtéséről, hőleadóit tekintve radiátorral szerelt, bélelt kéménnyel ellátott. A REZSI díja kedvező, az éves fogyasztás a kedvezményes sávba tartható. A közös költség havi 25 ezer forint, ami a felújítási alapot is tartalmazza. Ebből tavaly a tető felújítása valósult meg, idén pedig minden lakás új villanyórákat kap, kiszerelve a társasházba. A társasházi működési szabályzat nem tiltja a rövidtávú bérbeadást!

Lokációja kiváló hiszen a 19 és a 49 villamos kényelmesen elérhető, a Bikás parknál pedig a 7-es, 58-as, 114-es,153-as, 213-as és a 214-es autóbusz is megtalálható. Továbbá a M4-es metró is elérhető távolságon belül közlekedik. Így Budapest minden pontja pillanatok alatt elérhető. Az újonnan nyílt Etele Pláza is rengeteg izgalmas programot és vásárlási lehetőséget nyújt látogatói számára. Óvoda és iskola elérhető távolságon belül található.

Ajánlom nagycsaládoknak, már kamasz korú gyerekkel és befektetőknek akik szeretnék kiadni, mert rengeteg lehetőség rejlik benne akár külön lakások kialakítására is!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

További információval és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Regisztrációs szám

H463673

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
91 m²
Bruttó méret
91 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
380 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Észak
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Állapot
Homlokzat állapota
Lépcsőház állapota
Pince
Önálló
Építés éve
1920
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
utcai
Közös költség
25000
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

szoba
25 m²
szoba
16 m²
konyha
15 m²
nappali
25 m²
fürdőszoba-wc
7 m²
galéria
65 m²
mosdó
2 m²

Irodánk kínálatából - VII. kerület - Kertész utca

eladó lakás

Index image
20

eladó lakás

Index image
28

eladó lakás

Index image
30

eladó ikerház

Index image
41

eladó családi ház

Index image
40

eladó lakás

Index image
10

eladó lakás

Index image
24

eladó családi ház

Index image
37

eladó újépítésű családi ház

Index image
35

eladó lakás

Index image
28