Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H465528
Tiszaszőlős

22 100 000 Ft

  • 85m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régió kedvelt településén, Tiszaszőlősön, falusi CSOK igénybevételére alkalmas lakóház ELADÓ!

Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk, vagy akár állandó lakhelyük helyszínéül választják. A településen a nyugodt, mindennapi élethez szükséges infrastruktúra adott, a falusias élet feltételei biztosítottak (óvoda, iskola, posta, boltok, polgármesteri hivatal, stb.).

Ezen a folyamatosan épülő, szépülő településen kínálok eladásra egy 1972-ben épült lakóházat nagy melléképülettel, külön az udvaron épített kb. 10 négyzetméteres pincével. A fő épület vasbeton sávalappal és lábazattal, víz elleni szigeteléssel, szilikát falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel készült, mesteremberek által kivitelezve. Az látszik a jelenleg lakatlan ingatlanon, hogy mindig odafigyelő, folyamatosan karbantartó tulajdonosai voltak. Ez leginkább abból következtethető, hogy az elmúlt években, a régi , fából készült összes külső nyílászárót modern, hőszigetelő üvegekkel ellátott műanyagra cserélték. A lakóházban meleg vizes, radiátoros hőleadású központi fűtés van kiépítve, melyre gáz-, illetve vegyes tüzeléses kazán is csatlakozik. A vegyes kazán kéményét pár éve teljesen visszabontották és újra építették. Jelenlegi állapotában kis ráfordítással (tisztasági meszelés) azonnal beköltözhető, használható.

Ez az ingatlan a település csendes, nyugodt részén, egy hangulatos kis mellékutcában helyezkedik el a vasútállomás közelében. Pár perc sétával a település központja elérhető, ahol minden megtalálható. Az utcáról minden közműre rácsatlakoztak (víz, gáz, villany, csatorna), amik birtokba adás után azonnal használhatók.

Az udvar rendezett. Az utca felőli részen különböző évelő virágok pompáznak, lejjebb található egy fúrt kút, mely a növények öntözésére hívatott. A telek hátsó részében, kb 5-600 négyzetméteren különböző fajtájú gyümölcsfák lettek ültetve, melyek mind termőre fordultak és az érési időszakban a tulajdonos örömére bőven adnak friss termést.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A még elérhető falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszaszolos #gyogyfurdoakozelben #hortobagyinemzetipark #tiszafured #csaladihaz #horgaszat #vizisportok

Regisztrációs szám

H465528

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
szilikát
Méret
85 m²
Bruttó méret
102 m²
Telek méret
1 060 m²
Terasz / erkély mérete
20 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
280 cm
Tájolás
Dél-kelet
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Homlokzat állapota
Pince
Önálló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1972
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
több mint 500 méterre

Helyiségek

előszoba
3 m²
szoba
10 m²
nappali-étkező
16 m²
konyha
4 m²
kamra
3 m²
szoba
21 m²
szoba
19 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
előszoba
4 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8