Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H466002
Tiszaszőlős

16 300 000 Ft

  • 68m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Tiszaszőlősön, a falusi CSOK igénybevételére is alkalmas, részben felújított paraszt ház ELADÓ!

Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk, vagy akár állandó lakhelyük helyszínéül választják. A településen a nyugodt, mindennapi élethez szükséges infrastruktúra adott, feltételei biztosítottak (óvoda, iskola, posta, boltok, polgármesteri hivatal, stb.).

Ezen a folyamatosan épülő, szépülő település egyik központhoz közeli, rendezett, csendes utcájában kínálok eladásra egy tégla alappal és lábazattal, megfelelő víz elleni szigeteléssel, vályog falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel 1950-ben épült, részben korszerűsített, felújított lakóházat. Az elmúlt években ki lett cserélve a fürdőszoba elektromos és víz vezetékelése, valamint a külső nyílászárókat műanyagra cserélték. Szintén felújították a tetőszerkezet fa elemeit, így most az teljesen rendben van. A tetőhéjazati záró deszkákat egy viharos időszak megbontotta, így azokat majd cserélni kell. A lakóépület hátsó, szomszéd felőli falának az újra vakolásához is hozzá kezdtek, de azt már nem fejezték be.

A lakóház folytatásában egy fél tetős épület készült, ami fa vázas, az eleje nyitott, ahová akár 3 autó is elhelyezhető. A nagy udvar két helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, de csak egyben eladó. A hátsó kertben közel 20 gyümölcsfa van telepítve, melyek mind teremnek, biztosítják a család folyamatos, friss gyümölccsel való ellátását. A fák szomszédságában van lehetőség konyhakert kialakítására, mely jelenleg is be van ültetve.

Az első kert végében épült egy pince, mely kb. 6 négyzetméteres, téglából, boltívesen kialakított. Ebben a pincében tárolható a kert termése, így az ellátás folyamatosan biztosított az itt élők számára.

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza-tó közelségében szeretnék szabadidejüket eltölteni, vagy az állandó ott lakásukat ezen a településen szeretnék megoldani. A nagy udvar akár több épület elhelyezésével apartmanozásra is alkalmas. A Tiszán lévő hajó téli tárolása is könnyedén megoldható, hisz a nagy telek ezt is lehetővé teszi.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A még elérhető falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszaszolos #gyogyfurdoakozelben #hortobagyinemzetipark #tiszafured #csaladihaz #horgaszat #vizisportok

Regisztrációs szám

H466002

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vályog
Méret
68 m²
Bruttó méret
82 m²
Telek méret
2 144 m²
Fűtés
cserépkályha (vegyes)
Belmagasság
277 cm
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Pince
Önálló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1950
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Fedett beállók száma
2
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
több mint 500 méterre

Helyiségek

előszoba
8 m²
konyha-étkező
15 m²
szoba
16 m²
fürdőszoba
4 m²
hálószoba
25 m²
wc
1 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8