Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H467770
Poroszló

18 000 000 Ft

  • 65m²
  • 3 szoba

Poroszlón a Tisza-tó közelében felújítás alatt álló két utcára nyíló telken, családi ház ELADÓ!

Kiváló ajánlatot kínálok mindenki számára, akik ehhez a népszerű és csodás Tisza-tavi tájhoz közelebb szeretnének kerülni!
Poroszló idegenforgalmi szempontból jelentős láncszeme az Amazonasi vidéket idéző Tisza-tónak. Európa legnagyobb édesvízi akváriuma mellett számos vízitúra útvonal és a kerékpározás szerelmesinek is új lehetőséget adó biciklis túrakör is itt halad át. A település közlekedés szempontjából igen előnyös elhelyezkedésű. Tradicionális programjaik mellett a környező nagyobb városok Tiszafüred, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony...stb. rendezvényei és infrastruktúrája is könnyedén megközelíthető.

A ház beton alappal szilikátból épült 1982-ben, cseréphéjazat fedi. Az eredeti fa nyílászárók cseréje műanyag hőszigetelt üvegekkel, teljes körűen megtörtént. A villamos hálózat kábelei csőbe húzva réz vezetékekre lettek cserélve. A villanyóra doboz új falon kívül, a mérők még nem lettek áthelyezve. Víz, villany és csatorna bekötve, gázcsonk a telken belül található.
A bejárathoz lépcsősoron át jutunk el, innen nyílik az előszoba és a hatalmas konyha. Ezzel szemben egy világos nappali és étkező található. Ebben a helységben van lehetőség kéménybe köthető kandalló elhelyezésére is. A nappali kapcsolatban áll az igen nagy méretű egyik lakószobával, ez szeparálható, mert a közlekedőből is van bejárati lehetőség. Ezzel szemben nyílik a fürdőszoba. A közlekedő végéből újabb szoba nyílik.
Az épület jó fényviszonyokkal bír, a telek körbe van kerítve. Utcafronton kapuval ellátott kerítés van.
A felújítás befejezése az új tulajdonosra vár. Tiszta papírlap, burkolatok festés és berendezés tekintetében.

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének népszerű Tisza-tavi településen közel az Ökocentrumhoz jó áron ingatlant vásárolni.
Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H467770-es megbízási számra!
#poroszló #okocentrum #house #befektetés #vizitura #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #tiszato #kicsi #frekventált #kozponti #horgaszat #sale #vizitura #tiszalake

Regisztrációs szám

H467770

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
szilikát
Méret
65 m²
Bruttó méret
78 m²
Telek méret
715 m²
Belmagasság
260 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagon aluli
Építés éve
1982
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

konyha
12 m²
közlekedő
4 m²
szoba
10 m²
szoba
20 m²
fürdőszoba-wc
6 m²
nappali-étkező
13 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8