Ingatlan keresőX
Eladó lakás, H467898
Budapest V. kerület, Bank negyed, Október 6. utca

340 000 000 Ft

860 000 €

  • 107m²
  • 3 szoba
  • 3. emelet

Banknegyed éke

Üdvözöljük a csodálatos világában, ahol a stílus és a luxus találkozik! Lépjen be velem egy gyönyörű budapesti luxuslakásba, amelyet teljeskörűen felújítottak és álom otthonná varázsoltak.

Azonnal magával ragadja az elegáns, históriával rendelkező épület. Ahogy belép az ajtón, azonnal lenyűgözi a belső tér fénye és a modern elegancia. A padlóhoz hűen csillogó burkolatok nyújtja az elegáns alapot az Ön számára készített műalkotásnak. A falak finoman csillogó textúrák és árnyalatok érzéki harmóniájával kápráztatják el. Az egész lakás egy olyan palettát hordoz magában, amely mély, de mégis finom kontrasztokkal játszik.

A nappali az otthona szívévé válik, ahol az elegancia és a kényelem összeolvad. A modern, ide készített bútorok harmonikusan helyezkednek el a térben, miközben a magas mennyezet nyújtott teret ad az otthonos érzésnek. A kanapé hívogatóan terül el a tágas területen, miközben a puha párnák és a csodálatos művészi elemek érzéki kényelmet nyújtanak.
Az étkező a társaságok, a baráti összejövetelek és az elegáns vacsorák helyszíne. Az asztal finoman díszített, mintha csak egy művész alkotása lenne. A székek kényelmesek és mégis divatosak. Az étkezőt egy modern hangulatvilágítás díszíti, amely káprázatos fényjátékot vetít a szoba minden sarkába. Az ételek, melyeket itt tálal, az ízek művészetévé válnak.

A hálószobák pedig a nyugalom és a luxus szentélyei. Az ágyak puhaságába fekve érezheti a kényeztetést. A falakat finoman díszítettek, a beépített elemek a kifinomultság jelképévé válnak. A hálószobák minden kis részletre gondoltak, hogy Ön kényelemben és luxusban pihenjen.

A fürdőszobák káprázatosan elegánsak és modernek. A csillogás és fémes elemek elegáns kontrasztja uralkodik. A fürdőkád meghívóan várja, hogy belemerüljön a gondtalan kikapcsolódásba, míg a zuhany Ön felett olyan érzést kelt, mintha a luxus szelét érezné. A tükör és a bájos világítás tökéletesen kiegészíti a luxus érzetét, amely minden egyes pillanatban körülveszi.

Ez a budapesti luxuslakás egyszerre lélegzetelállító és álomszerű. A tökéletes harmónia és az exkluzivitás hangulata árad minden helyiségből. Itt minden részlet a luxusról, a minőségről és a stílusról árulkodik. Egy olyan hely, ahol az álmai valóra válnak, és ahol minden pillanatot értékelni fog.

Lépjen be ebbe a lélegzetelállító lakásba, és engedje, hogy elbűvölje a luxus és a stílus páratlan egyesülése.

Regisztrációs szám

H467898

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
107 m²
Bruttó méret
107 m²
Terasz / erkély mérete
2 m²
Fűtés
mérés nélküli, központi fűtés
Belmagasság
330 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Észak-nyugat
Lépcsőház típusa
zárt lépcsőház
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Lépcsőház állapota
Környék
jó közlekedés, központi
Építés éve
1910
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
utcai
Közös költség
60688
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Lift
van

Helyiségek

nappali-konyha
44 m²
előszoba
16 m²
hálószoba
15 m²
hálószoba
13 m²
fürdőszoba-wc
8 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
Ruczek Krisztina
Ruczek Krisztina

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - V. kerület - Hild tér

eladó lakás

Index image
13

eladó lakás

Index image
26

eladó lakás

Index image
22

eladó lakás

Index image
11