Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H473743
Budapest XVIII. kerület, Szemeretelep

74 800 000 Ft

  • 158m²
  • 4 szoba
Kiemelt megbízás

Lakóház és Műhely, Szemeretelepen

Az eladó üzleti és lakóingatlan, 158nm–es, Budapest XVIII. kerületében, Szemeretelepen, csendes, burkolt lakóutcában található. A földszinten egy 3 állásos szerelőműhely található 16nm-es iroda rész és mellékhelyiségek találhatók. Az emeleti tetőtéri részben található a lakótér akár több részre bonthatóan és egy fürdőszoba. A 92nm-es pincében egy teljes szerelőakna is található.
A szűkebb környezetre családi házak jellemzőek. Megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel biztosított. A településen infrastrukturális, oktatási, egészségügyi és egyéb kulturális, sport funkciót betöltő intézmények elérhetők és biztosítottak.

Részlet a szakvéleményből:
A telek be nem épített részére füvesített, közepesen gondozott kert jellemző. Az épület háromszintes, az 1995-ös évben épült. A felépítmény hagyományos építési anyagokból, hagyományos technológiával épült.
A tető magas tetős, a héjazat lemezes cserépfedés, állapota jó.

A tartószerkezet zsalukő, YTONG falazat, gerendafödém. A válaszfa-lak téglából készültek. A homlokzat külső felületképzése vakolt, színezett. A homlokzati nyílászárók fa és fém anyagúak, állapotuk jó-közepes. A belső ajtók fa anyagúak, állapotuk jó-közepes. A burkolatok mázas kerámia lapburkolat, állapotuk közepes-jó. A kerámia burkolatok eltérő időben, eltérő anyaghasználattal készültek. A belső fal-, és mennyezeti felületek, festettek, állapotuk jó.
Az épület víz, csatorna, gáz és elektromos közművel rendelkezik. A fűtést és meleg vizet elektromos rendszer biztosítja. A gáz hálózat jelen állapotban le van zárva.
Statikailag jó állapotban van. Ez alatt azt kell értenünk, az épület alapozása, felmenő tartófalai, válaszfalai, födémei tökéletes egyensúlyi állapotban vannak, süllyedésből adódó repedések, elváltozások nem jelentkeznek.
Talaj irányú szigetelés: Az épület lábazati vonalán nem jelentkezik a szigetelés hibájára utaló átnedvesedés, vakolat, festés lepergés, foltosodás.
A tető irányú lezárások: Az épület tetősík alatti lakó-, vagy egyébhelyiségek mennyezetképe nem mutatja leázások, foltosodás jeleit.

Regisztrációs szám

H473743

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
ytong
Méret
158 m²
Bruttó méret
158 m²
Telek méret
928 m²
Terasz / erkély mérete
20 m²
Fűtés
gáz kazán
Belmagasság
300 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Észak-kelet
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Pince
Önálló
Környék
csendes, zöld
Építés éve
1995
Fürdőszobák száma
2
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
2
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

egyéb helyiség
65 m²
egyéb helyiség
15 m²
egyéb helyiség
5.5 m²
egyéb helyiség
57 m²
egyéb helyiség
5.2 m²
egyéb helyiség
65 m²
egyéb helyiség
15 m²
Örvössy Tamás
Örvössy Tamás

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - XIII. kerület - Katona Six

eladó lakás

Index image
22