Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H477291
Vaspör

42 900 000 Ft

  • 102m²
  • 3 szoba

Az Őrség közvetlen szomszédságában, madárcsicsergésben!

Csendes faluban, Vaspör Velencén kínálok eladásra egy belső felújításon, átalakításon átesett családi házat, mely remek lehetőséget biztosít nagycsaládosoknak, gazdálkodni vágyóknak vagy akik egyszerűen csak nyugalomra és a természetre vágynak.
A három szobás ház egy 7253nm-es telken fekszik, Az ingatlan tágas és világos lakrészei igazán kellemes és komfortos érzetet biztosít a lakói számára.
Nyílászárói hőszigetelt műanyagok, a ház melegéről gázcirkó fűtés gondoskodik és egy fatüzeléses kandalló. Rendelkezésünkre áll egy kút, mely biztosítja a kerti munkálatokhoz és az udvar karbantartásához szükséges víz mennyiséget. A belső terek kialakítása, stílusa és kivitelezése igényes és magával ragadó.
Az ingatlan részei:
-előtér
-étkező
-konyha
-3db szoba
-wc
-fürdőszoba/wc
-gardrób
-tároló
-pajta

Felújításon esett át az elektromos hálózat villanyórákkal, gáz bekötése (radiátorok, Baxi kazán, 100L-es Hajdu bojler mely gázról is, valamint újonnan bekötött éjszakai áramról is üzemeltethető, vízvezeték rendszer. Napelemrendszerhez a belső vezetékelés megtörtént, így későbbiekben belső bontást nem igényel, ha valaki szeretné bővíteni napelemrendszerrel az ingatlant.
Új aljzatbetont is kapott az ingatlan egy része, a falak frissen vakoltak és festettek.
Igény szerint a ház külsejének a csinosítgatása az új tulajdonosra vár. Közművek a csatornahálózat nem lett még kiépítve a faluban, egy lehelyezett tartály gondoskodik a szennyvíz tárolásáról. A födém 90%os lefedettséggel kapott 10 cm kőzetgyapot szigetelést.
A házhoz tartozik még egy kívülről nyíló, (teljes felújítást igénylő) helyiség valamint egy kb 40m2-es pajta is, ami jó állapotú.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken. Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Regisztrációs szám

H477291

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
102 m²
Bruttó méret
102 m²
Telek méret
7 253 m²
Terasz / erkély mérete
6 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
280 cm
Tájolás
Nyugat
Állapot
Homlokzat állapota
Építés éve
1960
Fürdőszobák száma
1
Fedett beállók száma
2
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
15.3 m²
szoba
19.8 m²
szoba
13.5 m²
előszoba
7.8 m²
ebédlő
12.7 m²
konyha
10.5 m²
wc
2.6 m²
fürdőszoba-wc
10.8 m²
gardrób
9 m²
Bocsné Gruff Renáta
Bocsné Gruff Renáta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Zalaegerszeg - Kossuth út

eladó családi ház

Index image
19

eladó családi ház

Index image
25

eladó családi ház

Index image
32

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
14