Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H479504
Edve

24 900 000 Ft

  • 95m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

Edve községben családi ház eladó!

HÁZ:
Edve község egyik csendes mellékutcájában kínálom megvételre egy 1187 m2-es telken elhelyezkedő, 95 m2 alapterületű családi házat, amely két hálószobából, közlekedőből, konyha és a hozzá kapcsolódó spejzból, fürdőszoba-wc, kamrából áll. A ház az 1960-as években épült, fa nyílászárókkal és fa szerkezetű redőnyökkel rendelkezik, a fűtésről a szobákban gázkonvektor és fa tüzelésű kályha is gondoskodik. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. A tetőhéjazat új bádogos fedést kapott az elmúlt években. A kamra helyiségből egy 12 m2-es pincébe, valamint a tetőtérbe fa lépcsőn tudunk bejutni. Az ingatlan statikailag jó állapotú nem repedt és nem vizes.
A ház mellett villannyal ellátott melléképületek találhatóak, amelyek méretükből adódóan számos funkciót betölthetnek. A melléképületek végén állattartásra kialakított ólok kerültek kialakításra. A telek területére két oldalról elhelyezett kapukon is be lehet jutni. Az ingatlan korszerűsítését követően, a ház méretéből adódóan a belső válaszfalak áthelyezésével több szoba kialakítására is alkalmas, így egy család részére kellemes otthont nyújthat. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

LOKÁCIÓ:
Edve község Kapuvártól 21 km-re helyezkedik el, a 86-os főút és az M86-os autóút szomszédságában, így könnyedén elérhető Szombathely-Győr városok.
Az autóbusz-közlekedés jónak mondható, vasútvonal viszont nem érinti a települést, a legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség a Hegyeshalom–Szombathely-vasútvonal Beled vasútállomása.
Helyben sem óvoda, sem iskola nincs, ezért a gyerekeket Beledre vagy a szomszéd községbe Rábakecölre kell vinni. Minden héten egy alkalommal van háziorvosi rendelés és szombatonként egy orvos-vállalkozó is rendel. A községben működik egy házi gondozói hálózat is. A művelődést, kikapcsolódást a kultúrterem, könyvtár és egy sportpálya szolgálja. A lakosság ellátásáról egy élelmiszerbolt és italbolt, valamint egy minidiszkont gondoskodik.

További részletekért várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Regisztrációs szám

H479504

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
95 m²
Bruttó méret
107 m²
Telek méret
1 187 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
277 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Panoráma
Egyéb
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Pince
Önálló
Környék
csendes
Építés éve
1963
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

előszoba
4.64 m²
előszoba
14.5 m²
konyha
12 m²
kamra
12.8 m²
kamra
3.55 m²
fürdőszoba-wc
8.61 m²
hálószoba
20 m²
hálószoba
19.4 m²
Horváth Zsoltné Edit
Horváth Zsoltné Edit

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Sopron - Győri út

eladó családi ház

Index image
23

eladó lakás

Index image
24

eladó családi ház

Index image
42

eladó lakás

Index image
21

eladó lakás

Index image
19

eladó újépítésű ikerház

Index image
26

eladó újépítésű ikerház

Index image
22

eladó újépítésű ikerház

Index image
27

eladó lakás

Index image
23