Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H480333
Sarud

33 100 000 Ft

  • 102m²
  • 4 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Sarudon, szépen felújított, akár két generációnak is megfelelő családi ház ELADÓ!

Sarud a Tisza-tó régióban, Heves megye délkeleti részén, közvetlen a tó partján elhelyezkedő település, ahol nagyon sok üdülő, nyaraló található már és még csak most jön a szezon.

Ezen a folyamatosan fejlődő, szépülő településen az itt élők nagyon oda figyelnek arra, hogy a betérő vendégek, látogatók az itt töltött idő alatt nagyon jól érezzék magukat. A tó körül az egyik, ha nem a legszebb strand található, ahol mindenki megtalálja magának a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Ilyen lehet a homokos, árnyas pihenő part, a vízre telepített ugráló, a kölcsönözhető kenu, stb. Ehhez társul az, hogy a kikötő is ezen a területen van, ahol a MAHART által üzemeltetett sétahajók is kikötnek. A gát túloldalán a vendéglátó egységek mellett a gyermekek részére több játszó- és kikapcsolódási lehetőség is van. Összegezve, nagyon tudom ajánlani ezt a kis települést, ha valaki saját nyaralót, vagy akár két generációs házat szeretne a Tisza-tó mellett.

Az ingatlan Sarud nagyon nyugodt részén található, csendes környezetben. Minden elérhető közművel rendelkezik, így víz, gáz, csatorna, valamint villany bekötés rendelkezésre áll. A fűtésre két lehetőség van, Központi fűtéses rendszer üzemel radiátorokkal, melyre gázkazán csatlakozik, de az utcai szobákban még gázkonvektorok is működnek. A nappaliban áll egy vízteres, téglából készült tömegkályha, ami a központi fűtési rendszerre is csatlakoztatható. Amennyiben le van választva a központi rendszerről, akkor egy cserépkályhaként működik és a nappalit fűti, de ha rákapcsolódik a rendszerre, akkor az egész házban biztosítja a fűtést. Ez egy egyedi, de nagyon hangulatos kialakítás.

A nagy, több mint 2000 négyzetméteres, szabályos téglalap alakú telken két épület található. Az utca felől áll egy sátortetős kockaház, mely beton sávalappal, vályog falazattal, fa gerendás, borított födémmel, fa tetőszerkezettel, cserép tetőborítással készült. Közvetlen hozzáépítve áll egy másik épület, ami szintén beton sávalapra, tégla falazattal, fa gerendázattal, megjelenő deszka mennyezet borítással, felül hőszigeteléssel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel készült 2010 után.
Ebben az épületben egy garzon jellegű szálláslehetőség van kialakítva.

A főépület 2010 után teljes felújításon esett át. Ekkor épült a fűtésrendszer a tömegkályhával, teljes elektromos hálózati felújítás, fürdő szoba kialakítás, burkolat csere, vízvezetékek teljes cseréje, homlokzat felújítás, valamint az összes külső nyílászáró műanyagra cserélése. Ekkor a tetőszerkezet is fel lett újítva. Ezek figyelembe vételével az ingatlan egy tisztasági meszelés után azonnal lakható.

Erről természetesen a helyszínen kell meggyőződnie. Kérem, ha úgy gondolja, hogy el tudná magát, családját, barátait képzelni ebben a környezetben hívjon fel, egyeztessünk időpontot, menjünk ki együtt és átadom a további információkat.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes banki független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére! A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.

A településen az új falusi CSOK igénybe vehető!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tiszato #sarud #pihenés #nyaralás #kikapcsolodas #vizisport #hajókirándulás #vitorlázás #kerékpározás

Regisztrációs szám

H480333

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
102 m²
Bruttó méret
121 m²
Telek méret
2 158 m²
Terasz / erkély mérete
18 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
270 cm
Tájolás
Dél-kelet
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
1979
Fürdőszobák száma
2
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
több mint 500 méterre

Helyiségek

közlekedő
9 m²
nappali-étkező
12 m²
konyha
12 m²
fürdőszoba-wc
6 m²
szoba
16 m²
szoba
16 m²
szoba
27 m²
fürdőszoba-wc
4 m²
terasz
18 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
14

eladó telek

Index image
2

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
35

eladó családi ház

Index image
8

eladó lakás

Index image
11

eladó családi ház

Index image
19

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
19