Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H480789
Tiszacsege

13 100 000 Ft

  • 69m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Tiszacsegén, akár a falusi CSOK igénybevételére is alkalmas családi ház ELADÓ!

A Tisza-tó régió északkeleti részén, az élő Tisza bal partján, Tiszafüredtől északra, a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában helyezkedik el Tiszacsege. Jellemzője, hogy a polgári és a tiszafüredi tiszai hidak között egyedül itt lehet átkelni a folyón komppal, mely az egész folyóra jellemzően csak itt, nagy vízkerékkel rendelkezik, tehát nem kötélvezetésű.

A településen a mindennapi élethez szükséges hivatalok, boltok, vendéglátó helyek megtalálhatók. Van polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, boltok, stb. Egész nyáron különböző rendezvények színhelye a kompnál, nemzetközileg ismert Halászcsárda és az előtte lévő tér.

A komphoz nem messze egy üdülőfalu épült, ahol sok utcában, nyaralók épültek. Ezek nagy része egész évben használt, téliesített, mivel ezektől 100 méterre egy gyógyvizű strand üzemel, ami most már az év minden szakában nyitva van és várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Az általam hirdetett ingatlan a gyógyfürdőtől 200, a kompkikötőtől mint egy 500 méterre található. Ez a terület vegyes besorolású (lakó és üdülő övezet). Itt zömében üdülő épületek találhatók. Előnye, hogy aránylag minden közel van. Tiszacsege Fő utcájára jellemző, hogy a boltok és hivatalok itt találhatók, nincs külön Fő tér és ezért az ingatlantól ezek pár perc sétára elérhetőek.

A lakóépület, mely nyaralónak is kiválóan alkalmas, beton sávalapra, tégla falazattal, fa gerendás födémmel, fa tetőszerkezettel, hullámpala fedéssel készült az 1980-as években. A jelenlegi tulajdonos nyaralóként használta, de a Földhivatali bejegyzésben lakóházként szerepel, ami megfelelően betölti a funkcióját. Ennek figyelembe vételével akár a falusi CSOK is elérhető.Az udvara egy barátságos kis belakható felület. Előnye, hogy sarki telek, így a porta két irányból is megközelíthető. Ami szükséges a napi élethez, minden elérhető közelségben van.

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza-tó közelségében, vagy az élő Tisza partján szeretnék szabadidejüket eltölteni, vagy az állandó ott lakásukat ezen a településen szeretnék megoldani.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, kérdése van, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A falusi CSOK támogatáson túl, a babaváró és egyéb más állami támogatás is igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszacsege #gyogyfurdo #setahajozas #teglahaz #piheenes #horgaszat

Regisztrációs szám

H480789

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
69 m²
Bruttó méret
82 m²
Telek méret
305 m²
Terasz / erkély mérete
10 m²
Fűtés
vegyes fan-coil
Belmagasság
250 cm
Tájolás
Nyugat
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1986
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Vízpart távolsága
500 méterre

Helyiségek

közlekedő
13 m²
nappali
12 m²
szoba
9 m²
szoba
9 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
konyha
3 m²
ebédlő
5 m²
garázs
13 m²
terasz
10 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
14

eladó telek

Index image
2

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
35

eladó családi ház

Index image
8

eladó lakás

Index image
11

eladó családi ház

Index image
19

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
19