Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H480864
Poroszló

22 000 000 Ft

  • 73m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

Poroszlón a Tisza-tó közelében felújítás alatt álló családi ház ELADÓ!

Tisza-tó nyugati kapujában, Poroszló településen kínálunk eladásra egy felújítás alatt álló, két utcára nyíló telken fekvő, 2in1 családi házat. Poroszló idegenforgalmi szempontból jelentős láncszeme a Tisza-tónak. A település közlekedés szempontjából igen előnyös elhelyezkedésű. Az aktív turizmus több fajtája szempontjából,- kerékpár - és vízi turizmus, lovaglás, természetjárás, horgászat - kiváló adottságokkal rendelkezik.

Az ingatlan lokalizációját tekintve központi helyen, lakóövezetben, nyugodt csendes környezetben, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen található, a Tisza-tó, Ökocentrum, falusi piac, párperces sétával elérhető,

A felújítás megkezdődött az ingatlanban, de a munkálatok teljes befejezése már az új tulajdonosok elképzelései szerint alakíthatók ki. Ha új családi fészkét keresi, akkor megtalálta. De további lehetőséget is tartogat magában az ingatlan. Ha inkább befektetésben gondolkozik, akkor is jó helyen jár, ugyanis az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, két külön fürdőszobával és egy egyszerű térelválasztással, akár két külön apartman is kialakítható. A fürdőszobák burkolás és a szaniterek felszerelése előtt álnnak, így ízlés szerint álmodható és kivitelezhető.

Az ingatlan egy 1022 négyzetméteres sarok telken fekszik, ahol további melléképületek is találhatók és egy kis kreativitással azok is újragondolhatók. A telken 3 személyautó kényelmesen tud parkolni, amely szintén előnyös, ha apartmanozásban gondolkozunk. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz a telken belül található, de tekintettel arra, hogy 4 db klíma van felszerelve, a fűtés és a hűtés is megoldott egyben. (H tarifa)

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének népszerű Tisza-tavi településen közel az Ökocentrumhoz jó áron ingatlant vásárolni.
Felkeltettem az érdeklődését? Ne habozzon! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#poroszló #okocentrum #house #befektetés #vizitura #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #tiszato #frekventált #kozponti #horgaszat #sale #vizitura #tiszalake

Regisztrációs szám

H480864

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
73 m²
Bruttó méret
90 m²
Telek méret
1 022 m²
Fűtés
egyéb
Belmagasság
280 cm
Tájolás
Nyugat
Állapot
Homlokzat állapota
Építés éve
1980
Fürdőszobák száma
2
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

konyha
9.12 m²
szoba
18.49 m²
szoba
16.34 m²
fürdőszoba-wc
2.8 m²
fürdőszoba-wc
4.37 m²
közlekedő
6.24 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
14

eladó telek

Index image
2

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
35

eladó családi ház

Index image
8

eladó lakás

Index image
11

eladó családi ház

Index image
19

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
19