Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H482774
Göd, Alsó-Göd

164 990 000 Ft

419 000 €

  • 200,6m²
  • 6 szoba
Kiemelt megbízás

Eladó lombok közt megbúvó elegáns Otthon a Golf Lakóparkban!

VIGYÁZAT! Maximálisan beleszeretős!

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros Budapesttől mindössze 20 perces autóútra, így a Főváros zajától távol, ám annak biztonságot nyújtó közelében helyezkedik el. Unikális természeti adottságaival, zsibongó Duna-partjával kiépült infrastruktúrájával, jó nevű iskoláival pillanatok alatt lopta be magát a zöldbevágyó családok szívébe és lett a legkeresettebb település az északi járásban.
Itt, a város Lilaakác-közének is nevezett kis közösségű nívós lakóparkjában került eladósorba egy GYÖNYGYSZEM!
A Golf Lakóparkot már tervezésekor is zöldbeburkolózó nagy kerteket biztosító, szellős lakóparknak álmodták meg alkotói, mely az évek során igényes Családokkal töltődve elegáns Otthonokat sorakoztatva nyerte el mai bájos hangulatát.
Biztonságot nyújtó lakó-pihenő övezetben, keletről a csobogó Ilka patak, délről dús lombú erdő határolta madárcsicsergős csendes terület.

Itt, majdnem utca végi Otthonkénként emelkedik ki szomszédai közül egy ELEGÁNS, robosztus CSALÁDI HÁZ.
2003-ban saját részre KIVITELEZŐDÖTT, tulajdonosai perfekcionizmusa és pedantériája elegáns hangulatú, letisztult, korszerű és kényelmes elrendezésű Otthont alkotott.

Br.260m2-en átgondolt, optimális elrendezés valósult meg:
Földszinten beépített bútorral felszerelt tágas előszoba, szeparált illemhely, fürdőszoba, tárolóhelyiség, kamra, Ny-i hálószoba, gépesített, bárpultos konyha és hatalmas nappali-étkező alkotják a helyiséglistát. A konyha nagy munkapulttal, számos tárolási lehetőséggel, egyedi míves üvegezéssel és közvetlen kamrakapcsolattal várja hogy új háziasszonya birtokbavegye, a nappali éke pedig az ülőpados mázaskerámia cserépkályha ami pillanatok alatt csempészi be az Otthon melegét a hétköznapokba. A nappaliból nyíló terasz grandiózus, teljesen privát csodás kerti panorámával!
30m-én bőven elfér grillterasz, kerti étkező, napozóágyak és akár merevfalú medence is.
Az emeletre elegáns nyitott lépcsősor vezet kovácsoltvas korláttal. Itt 2 hatalmas hálószoba, mindkettő saját privát gardróbszobával, tánctér méretű (!!!) háztartási helyiség, fürdőszoba, szeparált, bidés illemhely, és közösségi tér/nappali kaptak helyet. A nappali könnyűszerrel szobává alakítható így 3 hálószobás nagycsaládos elrendezést nyerünk. Az emeleti ablakok mind bús lombú fákra néznek madárdalos alapot biztosítva a mindennapoknak.

Garázzsal, fedett és nyitott, zárt kerten belüli parkolási lehetőséggel, gyönyörűen parkosított kerttel melyben beállt, egészséges válogatott dísznövények, növényoázisok mellett rikítóan zöld fű virágbaboruló cserjék, szeder és málnatövek fogadják az érkezőt. A kertgondozást 5 körös automata öntöző és csepegtetőrendszer (KÚTRÓL!), vakondháló és kerti tárolóház segíti. Kert végében komposztáló, magaságyás, biogazdálkodása alkalmas terület áll rendelkezésre.

Egy kis műszaki:
2003-as építés, 38as Pth tégla, 5cm dryvit palástba öltöztetve, cserépfedés, tőzeggyapot födémszigetelés. Kondenzációs cirkókazán (Bosch), PADLÓFŰTÉS+ radiátoros hőleadók. Fa tokos thermoüvegezésű nyílászárók, KIÉPÍTETT RIASZTÓRENDSZER! Napelemrendszer (3.4kW, - 10kW-ra bővíthető!)
A ház teljes műszaki és építési dokumentációja rendelkezésre áll!

Jöjjön el, tekintse meg ha NEM KÖT KOMPROMISSZUMOT, ha terekre vágyik de fenntartható Otthont keres, ha csendes zöldkörnyezetben képzeli el Családját házi málnaszörpöt szürcsölve a teraszon egy békés kertvárosban!

Regisztrációs szám

H482774

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
200,6 m²
Bruttó méret
250 m²
Telek méret
720 m²
Terasz / erkély mérete
30,1 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
300 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Kelet
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
2003
Fürdőszobák száma
3
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Fedett beállók száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

terasz
4.16 m²
előszoba
4.34 m²
wc-kézmosó
3.22 m²
közlekedő
6.96 m²
fürdőszoba
5.8 m²
szoba
12.6 m²
garázs
21.7 m²
tároló
1.8 m²
konyha
10.68 m²
kamra
1.85 m²
nappali-étkező
40 m²
terasz
30.13 m²
lépcsőház
7.9 m²
lépcsőház
7.9 m²
nappali
20.04 m²
háztartási helyiség
9.66 m²
wc-kézmosó
2 m²
közlekedő
4.25 m²
fürdőszoba
9.42 m²
szoba
21.05 m²
gardrób
8.82 m²
szoba
24 m²
gardrób
5.67 m²
Víg Attila
Víg Attila

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Dunakeszi

eladó családi ház

Index image
20

eladó családi ház

Index image
34

eladó ikerház

Index image
52

eladó családi ház

Index image
64

eladó lakás

Index image
26

eladó ikerház

Index image
39

eladó sorház

Index image
36

eladó ikerház

Index image
41