Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H484940
Kunmadaras

12 100 000 Ft

31 000 €

  • 70m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Kunmadarason szépen felújított családi ház ELADÓ!

Kunmadaras Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől mintegy 24 km-re Karcag felé található. A település közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Nemzeti Park a maga különleges és lenyűgöző állat és növényvilágával! A nagyközségnek jelenleg 5300 fő lakosa van. Országosan híres rendezvényei a volt katonai repülőtér beton kifutópályáján évente többször megrendezett autós és motoros gyorsulási versenyek. Ezekre a rendezvényekre minden felől érkeznek érdeklődők, akik ezen sportok szerelmesei.

A településen óvodák, iskolák működnek. A mindennapok bevásárlásait több szupermarket is biztosítja.
Kunmadaras közvetlen környezetében, 10 km-en belül három gyógyvizes fürdő is megtalálható, Berekfürdő, Tiszaörs-fürdő és a Kunhegyesi strand. A pihenni vágyóknak jó lehetőség, nem beszélve arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a település határáig ér.

Ezen a folyamatosan fejlődő településen kínálok eladásra egy családi házat, mely az 1960-as években épült tégla alapra, vályog falazattal, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel. A jelenlegi tulajdonos 13 éve vette meg és teljesen felújította. Kezdte azzal, hogy az egész épületet aláfalazással és utólagos vízszigeteléssel látta el. A vezetékes vízhálózatot és az elektromos hálózatot teljesen kicserélte. Ekkor került kialakításra a fürdőszoba, valamint falak kiváltásával egy azonos légtérbe kerülő konyha, nappali, étkező. A mellékelt képeken látszik, hogy egy nagyon jól lakható kis családi ház született.

A nagy telek kihasználtsága a tulajdonos jó ízlésének megfelelően több részre lett osztva, de kerítések nincsenek. A kapun belépve balra egy szépen gondozott füves terület van, mellette lett kialakítva egy könnyűszerkezetes garázs és tároló épület. A kapuval szemben egy féltetős, fa szerkezetes pihenő áll, alatta kanapéval, jakuzzival. Mögötte még egy kis gondozott konyhakert is helyet kapott.. A telek többi részében található egy sütő-főzőhely a hozzá tartozó kényelmi elemekkel, valamint számtalan gyümölcsfa, virág és zöld növényzet. Kellemes hangulata van az egész kertnek. Aki ide belép egy nagyon megnyugtató érzés veszi körül, melyet leírni nem igazán lehet, ezt meg kell tapasztalni.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a csendet, nyugalmat. A településen belül egy jól élhető, kertvárosias részen található, mely egy nagy forgalmú útról közelíthető meg, de a forgalom zaja ide már nem ér el. Akik szeretik a Tisza-tavat, horgászni és túrázni is szeretnek, azoknak ideális, mivel a halastavak és a Hortobágy is elérhető közelségben van.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes banki független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!#tiszatoregio #kunmadaras #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdok #lakoingatlan #zoldovezeticsaladihaz #horgaszasilehetoseg

Regisztrációs szám

H484940

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vályog
Méret
70 m²
Bruttó méret
84 m²
Telek méret
1 330 m²
Terasz / erkély mérete
20 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
240 cm
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1962
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

közlekedő
10 m²
nappali-konyha
20 m²
fürdőszoba
5 m²
félszoba
6 m²
szoba
27 m²
wc
2 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
25

eladó családi ház

Index image
22

eladó nyaraló

Index image
27

eladó lakás

Index image
27

eladó családi ház

Index image
18

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
23

eladó családi ház

Index image
21