Ingatlan keresőX
Eladó telek, T035712
Budapest XXII. kerület, Nagytétény

275 000 000 Ft

692 000 €

  • 4 023m²

Budatétény Telek Eladó!

Befektetésre alkalmas telek a György Villa mellett!!!
A 4023 nm összterületű telek, a festői környezetben lévő György Villa szomszédságában található. A két terület külön helyrajzi számmal rendelkezik, közöttük az átjárás biztosított. A terület a villa telkével határos, de a bejutás a Nagytétényi útról közvetlenül is lehetséges. A telek jelenleg füves, bokros, fás, illetve kőzúzalékkal leszórt, ami korábban gépjárművek parkolására szolgált.
A kerületi építési szabályzat alapján Vi-2/BT/9 jelű, „intézményi, jellemzően szabadon álló jellegű területek Budatétény területén” megnevezésű építési övezetbe tartoznak, ahol a beépítési paraméterek a képek között láthatók.


A Vi-2 jelű területeken igazgatási, iroda, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szállás, kulturális, hitéleti, oktatási, köznevelési, gyermekjóléti, egészségügyi, szociális, sport, és a 11. § (6) bekezdés figyelembevételével gépkocsimosó rendeltetés helyezhető el.
Az elhelyezhető épületek száma nincs meghatározva. Lakó rendeltetés a területen nem létesíthető.

A Vi-2/BT/9 jelű építési övezetben a városkép szempontjából kiemelt főút mentén legalább 40,0 méter széles sávot – az építési helyek kivételével – kötelezően zöldfelületként kell kialakítani, amelyen a gyalogos és gépkocsi célforgalom átengedhető.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

A HIRDETÉSI ÁR 27% ÁFA-T NEM TARTALMAZZA!


A tömegközlekedés városon belül kiváló, a CAMPONA Bevásárló Központ is, csak 300 m-re található és az M6-os, valamint a M0-ás főközlekedési utak közelében helyezkedik el.

Színvonala és elhelyezkedése miatt, kiválóan alkalmas befektetésnek, amelyből akár egészségközpont, rendezvényház, kereskedelmi egység, irodaház, cégközpont vagy magániskola is kialakítható.

Regisztrációs szám

T035712

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jelleg
telek
Típus
Fejlsztési célú telek
Övezet
intézményi övezet
Telek méret
4 023 m²
Tájolás
Dél-nyugat
Környék
jó közlekedés, zöld, központi
Víz
Van
Gáz
Utcán
Villany
Van
Csatorna
Van

 

Beépíthetőség
20%
Homlokzat magassága
750
Építhető ingatlan típusa
Iroda, szálloda, vagy egyéb intézmény, Kiskereskedelmi épület, Ipari csarnok, vagy raktár

Irodánk kínálatából - IX. kerület - Soroksári út

eladó lakás

Index image
25

eladó családi ház

Index image
50

eladó lakás

Index image
25

eladó lakás

Index image
14