Ingatlan keresőX
Eladó telek, T037319
Felpéc

8 100 000 Ft

  • 900m²
Felező megbízás

Eladó Felpéci Telek Kivitelezéssel!

Eladó egy 900 m2-s lakóövezeti telek Felpécen. Az újonnan elkészült 83-s főúton Győrből 20 perc alatt megközelíthető. Beépíthetősége 30%, víz, villany és a csatorna is a telken belül található. A terület családi házas övezetben fekszik, a környéken bolt, óvoda, orvosi rendelő és sportpálya egyaránt megtalálható. Két további telek is értékesítésre vár (1200m2, 1300 m2), mindhárom egymás mellett helyezkedik el.

Részletek a kivitelzésről:
A SIP (Struktured Insulated Panel) egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A szendvics szerkezetnek megfelelően az OSB építőlemezek közé EPS-GRAFIT töltetet illesztenek, amely garantáltan formaldehid-mentes és vízálló tulajdonságú. Az önhordó SIP panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP ház akár 50%-kal gyorsabban felépíthető bármely más építési technológiánál

Előnyök:

- Versenyképes kiszámítható árak

- Fix határidők, akár 12 héten belül

- CNC vezérelt gyártás

- Pontos, hulladékmentes összeszerelés

- 4 évszakos telepíthetőség

- Akár AA++ energetikai besorolás

- Környezetbarát anyagok

- Óriási gyártói kapacitás

- Több mint 25 éves gyártói múlt

- 30 év szerkezeti garancia

- ETA és ISO minősítés

Külső falak:
A külső és a belső főfalak is SIP 170 mm vastagságúak. A SIP panelek felépítése 140 mm formahabosított EPS–GRAFIT szigetelés van. Két oldalon 15 mm vastag EGGER 3 OSB lap zárja, ami formaldehid mentes. Külső homlokzati EPS, ATH-80 szigetelésrendszer 10 cm vastagságban. A főfalak belső oldala 12,5 mm normál és vízálló gipszkartonnal borítva 1 rétegben.

Belső falak:
Tartó falak: SIP 170 mm (15 mm OSB, 140 mm EPS-GRAFIT, 15 mm OSB) 12.5 mm gipszkarton borítás 1 rétegben. A vizes helyiségekbe impregnált 12,5 mm gipszkarton kerül felhelyezésre. Belső válaszfalak: SIP 130mm (15mm OSB, 100 mm EPS-GRAFIT, 15 mm OSB) 12,5 mm gipszkarton borítás 1 rétegben. A vizes helyiségekbe impregnált 12,5 mm gipszkarton kerül felhelyezésre.

Tetőszerkezet:
SIP 230 mm panelből (15 mm OSB, 200 mm EPS-GRAFIT, 15 mm OSB). A tetőszerkezet előre legyártott 23 cm vastagságú SIP panelokból készül. A statikai tervek szerint előírt vázerősítéssel. Mivel a tetőrendszer a hőszigetelést tartalmazza, ezért ilyenkor a födémbe nem kell hőszigetelést alkalmazni. A födém kialakítása fém-fa vázas álmennyezet gipszkartonozva.

További részletekért keressen a megadott telefonszámon!

Amennyiben hitel vagy CSOK érdekli úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és
díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Regisztrációs szám

T037319

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jelleg
telek
Típus
Építési telek
Övezet
lakóövezet
Telek méret
900 m²
Tájolás
Nyugat
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld

 

Beépíthetőség
30%
Homlokzat magassága
6
Építhető ingatlan típusa
Családi ház
Dr. Táncos Mónika
Dr. Táncos Mónika

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Győr - Batthyány tér

eladó családi ház

Index image
18

eladó újépítésű családi ház

Index image
14