Ingatlan keresőX
Eladó telek, T037778
Verőce

19 900 000 Ft

51 000 €

  • 864m²
Kiemelt megbízás

Verőcén BELTERÜLETI telek eladó

Verőce a Dunakanyar csoda települése, egy tüneményes Dunamenti község mindössze 5000 fővel, vadregényes erdőkkel, zsibongó vízparttal zöldkeretbe zárt háborítatlan csendbe burkolózva.

Unikális adottságai a Dunakanyar legkedveltebb elvonulóhelyévé emelték az elmúlt években, mely robbanásszerű fejlődést hozott a történelmi multú településre.
Itt, Verőce - Magyarkúton került eladósorba egy remek adottságú telek.
Magyarkút fejlődő településrész csendes, de turisztikailag kiváló az elhelyezkedése (országos kék túra útvonal, Irma-forrás, Irma-forrásnál erdei játszótér és étterem). Kocsival a központ 2 perc, Vác 15 perc, a vonat megálló 5 perc séta (Vác-Balassagyarmat vonal Magyarkút megálló). A piros vonat Vácig óránként közlekedik, Verőcén a nagyállomásról a zónázóval a Nyugati pályaudvar 30 perc.

Az Irma forrás melletti, BELTERÜLETI, ÜH-üdülőövezeti telek, körbekerítve, kulturált rendezett utcában várja hogy új tulajdonosa kedvére alakítsa, hétvégi házat építsen rá, búvóhely szolgáltatást valósítson meg vagy saját részre tervezze Otthonát rajta. Magyarkút erdeiben őzek, vaddisznók, rókák és szarvasok élnek. Védett állat a lábatlan gyík, melynek kék pöttyei jellegzetesek. A madarak énekét csak a piros kisvasút zakatolása zavarja meg néha. Harkályok, fakopácsok, cinkék, rigók énekétől hangos a völgy.

A település elérhető vasúton és vízi úton is. Két vasútvonal is áthalad, a 70-es számú Budapest–Szob-vasútvonal és a 75-ös számú Vác–Balassagyarmat-vasútvonal. Előbbinek egy állomása, utóbbinak három megállóhelye van a településen: Verőce vasútállomás a központban, a szobi vonalon, Fenyveshegy megállóhely [korábban Verőce-Fenyves], Magyarkút-Verőce megállóhely és Magyarkút megállóhely pedig a balassagyarmati vonalon. Verőce vasútállomás közúti megközelítését a 12-es főútból kiágazó 12 305-ös út, Magyarkút-Verőce megállóhelyét pedig a 12 101-esből kiágazó 12 304-es út biztosítja.
Közúton a legegyszerűbben a 12-es főúton lehet eljutni Verőcére, de Szendehely és Rétság irányából megközelíthető a település a 12 101-es úton is; Magyarkút településrészt a 12 102-es, Aranyoskutat pedig a 12 119-es út szolgálja ki. Kerékpárral elkerülhető a közúti forgalom a Váctól kiépített kerékpárúton.

Belterület, üdülőövezet
- ÜH K1 övezet
-"kivett beépítetlen terület" megjelölés a tulajdoni lapon
- áram és vízóra telken belül
-körbekerített, de használaton kívüli állapot
- 864m2
- 20% beépíthetőség (160m2-es ház építhető)
- szabadonálló építési mód
- Dunapart 10p autóval
- rendezett utca, kulturált szomszédság
- az utcában állandó lakosok
- telken bontandó faház
- közelben játszótér, étterem
- Központban minden megtalálható: élelmiszer üzlet, étterem, pékség, ital diszkont, virág bolt, gyógyszertár, cukrászda.
- két utcára nyíló, enyhe lejtésű jól építhető telek ( Etelköz-Irmaforrás u.)

Jöjjön el, tekintse meg, ha csendes környezetben képzeli a jövőjét, ha értékálló Otthont alkotna, vagy ha nyaralónak, búvóhely-szolgáltatásnak keres alkalmas területet!


A terület a házakkal alkalmas lehet erdei elvonulások tartására, hétvégi kézműves- illetve szabadtéri foglalkozásokra, vendégház kialakítására, üzemeltetésére, gyerekek táboroztatására, vagy állandó lakhatásra.

Regisztrációs szám

T037778

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jelleg
telek
Típus
Építési telek
Övezet
üdülőövezet
Telek méret
864 m²
Tájolás
Dél
Víz
Van
Villany
Van

 

Beépíthetőség
20%
Homlokzat magassága
8
Építhető ingatlan típusa
Gazdasági épület
Víg Attila
Víg Attila

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Dunakeszi

eladó családi ház

Index image
20

eladó családi ház

Index image
34

eladó ikerház

Index image
52

eladó családi ház

Index image
64

eladó lakás

Index image
26

eladó ikerház

Index image
39

eladó sorház

Index image
36

eladó ikerház

Index image
41