Ingatlan keresőX
Eladó újépítésű családi ház, U0041483
Csajág

73 500 000 Ft

  • 126,8m²
  • 4 szoba

Csajágon a Levendula villaparkban eladó lakások!

Csodálatos környezetben kínáljuk megvételre Csajág Újhegyen a Balatontól pár percre autóútra ezeket a teljesen új és modern ingatlanokat.
Igen, jól olvassa kedves érdeklődő, hiszen itt egy új lakópark épül, ahol Irodánk is igen kiváló áron kínál Önnek ingatlant.
A lakópark Csajág község fölött helyezkedik el, ahonnan rálátni a településre, valamint a távolban még a Bakony hegyei is látszódnak.

A Balaton közelsége miatt, valamint a házak színvonala, méretük változatossága, a természetes környezet kiválón alkalmassá teszi az ingatlanokat arra, hogy akár állandó lakhatásra, vagy csak pihenésre válasszák.
Az ingatlanban nappali, konyha, fürdő, kamra, közlekedő, garázs, nagy terasz, szobák és háztartási helyiség kerül kialakításra. A terasz a szobákból és a nappaliból is megközelíthető, tehát igazi kényelem várja Önt.
Ne késlekedjen, hiszen kiváló áron juthat hozzá most még a Levendula villapark ingatlanjaihoz, bár már olyan nagy az érdeklődés, hogy sorra kötik le az ingatlanokat.
Amennyiben csak szerkezetkész állapotra gondol, akkor is jó helyen jár, az ár most kulcsrakész állapotra vonatkozik, de természetesen alapjaiban elkészült ingatlant már 51.450.-Ft-ért viheti. Gondolja meg, utána Önnek még sok munkája lesz vele, ezért a kulcsrakész állapotot javaslom.
Tájékoztatom, hogy 2021. január 1. és 2022. december 31. között építési engedéllyel rendelkező, új építésű lakóépület vásárlása estén az ÁFA 27% helyett csak 5%, azt gondolom, hogy ez Önnek 22 %-os adókedvezmény!
Amennyiben a CSOK-ot is igénybe kívánja venni, annak még az 5 %-os ÁFÁ-t is visszatéríti az állam, és ami nagyon fontos!!!!- Nem kell megfizetni a 4%-os illetéket!
Csajág adottsága alapján a fiatalok számára érvényes a FALUSI CSOK + kedvezmény is!!! Nos?- ennyi kedvező lehetőség egy helyen? Igen, kérem keressen, és
szívesen bemutatjuk Önnek, ha úgy gondolja, hogy még ma szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, de előtte egyeztessünk, hiszen folyamatosan azért dolgozunk, hogy Önnek a legmegfelelőbb és legkényelmesebb kiszolgálást nyújtsuk.
Várjuk megtisztelő hívását!

Regisztrációs szám

U0041483

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
új
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
126,8 m²
Bruttó méret
135,9 m²
Telek méret
850 m²
Fűtés
megújuló
Belmagasság
260 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél
Panoráma
Zöldre néző panoráma
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
2021
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

nappali-étkező
31 m²
dolgozószoba
14.97 m²
fürdőszoba-wc
8.07 m²
hálószoba
12.06 m²
hálószoba
12.06 m²
kamra
2.26 m²
konyha
6.67 m²
terasz
5.97 m²
garázs
32.96 m²
közlekedő
3.64 m²
egyéb helyiség
2.61 m²

Irodánk kínálatából - Balatonfüred - Zsigmond utca

eladó újépítésű ikerház

Index image
17

eladó újépítésű ikerház

Index image
15

eladó újépítésű ikerház

Index image
12