Ingatlan keresőX
Eladó újépítésű lakás, U0046550
Székesfehérvár, Sóstó

67 600 000 Ft

170 000 €

  • 81m²
  • 4 szoba
  • földszint

VADRÓZSA LAKÓPARK
MAGAS MINŐSÉGŰ, KORSZERŰ OTTHONOK,
AHOL A TERMÉSZET TALÁLKOZIK A MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL.

ŐSFÁS, ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN, A SÓSTÓ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET HATÁRÁN, MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSEL ÉPÜLŐ LAKÓPARK, MELYBEN TALÁLKOZIK A TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZET NYÚJTOTTA NYUGALOM A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL.
EGYSZERRE NYÚJT LEHETŐSÉGET A TERMÉSZET ZAVARTALAN NYUGALMÁRA A BELVÁROS ÉS AZ AUTÓPÁLYA GYORS ELÉRHETŐSÉGÉNEK LEHETŐSÉGE MELLETT.

A Vadrózsa lakóparkból közvetlenül megközelíthető a Sóstó Természetvédelmi Terület, amely szerves részét képezi a város életének. Különleges védett élőlények, madárfajok, növények találkozásának színhelye, a város zöld szigete. A lakópark neve is a területen őshonos növényre a vadrózsára utal. A nyolc kilométer hosszú interaktív tanösvény kiváló lehetőséget nyújt az esti kutyasétáltatáshoz vagy egy könnyű sétára, feltöltődésre egy fárasztó nap után.

A kétszintes 24 lakást magába foglaló épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden vásárlói igényre, elképzelésre nyújtsanak megfelelő alternatívát. A különböző alapterülettel és belső elrendezéssel rendelkező lakások között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
A kisebb alapterületű lakásoktól kezdve a tágas, minden igényt kielégítő 130 négyzetméter alapterületűig minden megtalálható a kínálatban.

A minőség kiemelten fontos a tervezés és a kivitelezés folyamatában. Magas műszaki tartalommal, minőségi anyaghasználattal és magas szintű szakmai kivitelezéssel történik a projekt megvalósítása.
- Minden lakás külön hőszivattyúval rendelkezik, a teljes alapterületen padlófűtésrendszer kiépítésével.
- Lakásonként mennyezethűtés kerül kialakításra.
- A lakások külön szellőztetőrendszerrel is rendelkeznek.
Korszerű, minimális energiaigényű, fenntartható otthonok kerülnek kialakításra, amelyek hosszútávon is értékállóságot biztosítanak a leendő tulajdonosok számára.

A kényelmes terekkel, kiváló belső elrendezéssel rendelkező lakások zöld terekre nyíló tágas teraszokkal és erkélyekkel rendelkeznek. Nagyobb méretű fák és növények találhatóak a lakópark belső területén, a szabadon maradó zöldterületek pedig parkosításra fognak kerülni összhangot létrehozva a külső környezettel.
A társasházhoz tartozó zárt telekrészen, parkosított zöldterületen közösségi tér és játszótér fogja biztosítani az ott lakók kényelmét.
A lakóparkban igény szerint zárt autóbeállóhelyek, garázsok vásárolhatók a lakások mellé, illetve zárt udvari parkolóhelyek állnak a lakók rendelkezésére.
Tárolóhelyiségek is kialakításra kerülnek különböző alapterületekkel, amelyek szintén igénybevehetők lesznek a lakópark tulajdonosai számára.

A lakópark egy teljesen körbekerített területen fekszik, ahova a bejutás csak a lakók részére lesz elérhető, így nyújtva kényelmet és biztonságot az itt élők számára.

Az előértékesítési szakaszban, jelentős árkedvezmények vehetők igénybe, mellyel rendkívül kedvező áron juthat újépítésű ingatlanhoz, melynek a megvásárlásával már az átadásig komoly értéknövekedést realizálhat.
Az ingatlanok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, befektetési céllal történő vásárlásra is tökéletes lehetőséget nyújtanak.

A hirdetésben szereplő lakás 81 négyzetméter alapterületű lakótérrel rendelkezik. A lakás magába foglal egy kényelmes méretű nappal-étkező-konyhát, három hálószobát, kettő fürdőszobát, külön wc helyiséget.
A nappaliból nyíló terasz a külső kerthez kapcsolódik.
A tágas alapterület, a három hálószoba családok számára is kényelmes életteret biztosít.

Bővebb információért várom jelentkezését!

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Regisztrációs szám

U0046550

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
új
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
81 m²
Bruttó méret
95 m²
Terasz / erkély mérete
5,5 m²
Fűtés
hőszivattyú
Belmagasság
270 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Lépcsőház típusa
zárt lépcsőház
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Lépcsőház állapota
Kiváló
Építés éve
2024
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
kertre néző
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

nappali
19.5 m²
hálószoba
13 m²
hálószoba
10 m²
szoba
9 m²
fürdőszoba
6 m²
fürdőszoba
6 m²
wc
2.3 m²
közlekedő
6 m²
közlekedő
6 m²
konyha-étkező
6 m²
terasz
5.43 m²
Várnai Zoltán Jenő
Várnai Zoltán Jenő

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Székesfehérvár - Kossuth u.

eladó lakás

Index image
16

eladó újépítésű családi ház

Index image
7

eladó újépítésű családi ház

Index image
7

kiadó lakás

Index image
10

eladó újépítésű lakás

Index image
5

eladó újépítésű lakás

Index image
5

eladó újépítésű lakás

Index image
6

eladó újépítésű lakás

Index image
6