Ingatlan keresőX
Eladó újépítésű lakás, U0046558
Székesfehérvár, Sóstó

36 500 000 Ft

92 000 €

  • 40m²
  • 2 szoba
  • földszint

VADRÓZSA LAKÓPARK
MAGAS MINŐSÉGŰ, KORSZERŰ OTTHONOK,
AHOL A TERMÉSZET TALÁLKOZIK A MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL.

ŐSFÁS, ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN, A SÓSTÓ TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET HATÁRÁN, MAGAS MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSSEL ÉPÜLŐ LAKÓPARK, MELYBEN TALÁLKOZIK A TERMÉSZETKÖZELI KÖRNYEZET NYÚJTOTTA NYUGALOM A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MODERN LAKÓKÖRNYEZETTEL.
EGYSZERRE NYÚJT LEHETŐSÉGET A TERMÉSZET ZAVARTALAN NYUGALMÁRA A BELVÁROS ÉS AZ AUTÓPÁLYA GYORS ELÉRHETŐSÉGÉNEK LEHETŐSÉGE MELLETT.

A Vadrózsa lakóparkból közvetlenül megközelíthető a Sóstó Természetvédelmi Terület, amely szerves részét képezi a város életének. Különleges védett élőlények, madárfajok, növények találkozásának színhelye, a város zöld szigete. A lakópark neve is a területen őshonos növényre a vadrózsára utal. A nyolc kilométer hosszú interaktív tanösvény kiváló lehetőséget nyújt az esti kutyasétáltatáshoz vagy egy könnyű sétára, feltöltődésre egy fárasztó nap után.

A kétszintes 24 lakást magába foglaló épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden vásárlói igényre, elképzelésre nyújtsanak megfelelő alternatívát. A különböző alapterülettel és belső elrendezéssel rendelkező lakások között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
A kisebb alapterületű lakásoktól kezdve a tágas, minden igényt kielégítő 130 négyzetméter alapterületűig minden megtalálható a kínálatban.

A minőség kiemelten fontos a tervezés és a kivitelezés folyamatában. Magas műszaki tartalommal, minőségi anyaghasználattal és magas szintű szakmai kivitelezéssel történik a projekt megvalósítása.
- Minden lakás külön hőszivattyúval rendelkezik, a teljes alapterületen padlófűtésrendszer kiépítésével.
- Lakásonként mennyezethűtés kerül kialakításra.
- A lakások külön szellőztetőrendszerrel is rendelkeznek.
Korszerű, minimális energiaigényű, fenntartható otthonok kerülnek kialakításra, amelyek hosszútávon is értékállóságot biztosítanak a leendő tulajdonosok számára.

A kényelmes terekkel, kiváló belső elrendezéssel rendelkező lakások zöld terekre nyíló tágas teraszokkal és erkélyekkel rendelkeznek. Nagyobb méretű fák és növények találhatóak a lakópark belső területén, a szabadon maradó zöldterületek pedig parkosításra fognak kerülni összhangot létrehozva a külső környezettel.
A társasházhoz tartozó zárt telekrészen, parkosított zöldterületen közösségi tér és játszótér fogja biztosítani az ott lakók kényelmét.
A lakóparkban igény szerint zárt autóbeállóhelyek, garázsok vásárolhatók a lakások mellé, illetve zárt udvari parkolóhelyek állnak a lakók rendelkezésére.
Tárolóhelyiségek is kialakításra kerülnek különböző alapterületekkel, amelyek szintén igénybevehetők lesznek a lakópark tulajdonosai számára.

A lakópark egy teljesen körbekerített területen fekszik, ahova a bejutás csak a lakók részére lesz elérhető, így nyújtva kényelmet és biztonságot az itt élők számára.

Az előértékesítési szakaszban, jelentős árkedvezmények vehetők igénybe, mellyel rendkívül kedvező áron juthat újépítésű ingatlanhoz, melynek a megvásárlásával már az átadásig komoly értéknövekedést realizálhat.
Az ingatlanok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, befektetési céllal történő vásárlásra is tökéletes lehetőséget nyújtanak.

A hirdetésben szereplő lakás 40 négyzetméter lakótérrel rendelkezik, amelyhez kapcsolódik egy 13 négyzetméter alapterületű tágas terasz. A lakás magába foglal egy kényelmes méretű nappal-étkező-konyhát, egy hálószobát és egy fürdőszobát. A nappaliból nyíló terasz a külső kerthez kapcsolódik.
A kis alapterület ellenére funkcionálisan jól kihasználható, kényelmes belső lakótérrel rendelkezik.

Bővebb információért várom jelentkezését!

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Regisztrációs szám

U0046558

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
új
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
40 m²
Bruttó méret
55 m²
Terasz / erkély mérete
10 m²
Fűtés
hőszivattyú
Belmagasság
270 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Lépcsőház típusa
zárt lépcsőház
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Lépcsőház állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
2026
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
kertre néző
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

nappali
17 m²
hálószoba
10.5 m²
fürdőszoba
7 m²
wc
2 m²
konyha
4.6 m²
előszoba
4.24 m²
terasz
13 m²
Várnai Zoltán Jenő
Várnai Zoltán Jenő

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Székesfehérvár - Kossuth u.

eladó lakás

Index image
16

eladó újépítésű családi ház

Index image
7

eladó újépítésű családi ház

Index image
7

kiadó lakás

Index image
10

eladó újépítésű lakás

Index image
5

eladó újépítésű lakás

Index image
5

eladó újépítésű lakás

Index image
6

eladó újépítésű lakás

Index image
6