Ingatlan keresőX

Gyömrő

Gyömrő szívében lévő irodánkat 2009. tavaszán nyitottuk meg. Elsősorban Budapesten és a kelet-pesti agglomerációjában található új és használt lakóingatlanok, építési telkek, üzlethelyiségek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók kisebb és nagyobb lakások, családi házak, valamint prémium kategóriás ingatlanok is. Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink célja, hogy területünkön a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk Ügyfeleink részére. Az Otthon Centrum teljes kínálatával, komplex szolgáltatási csomagjával állunk minden Ügyfelünk rendelkezésére: több ezer új építésű és használt ingatlan az ország bármely területéről, családi házak, lakások, építési telkek közvetítése és hitelügyintézése, jogi ügyintézése. A Hitel Center szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe azok részére is, akik nem nálunk találták meg álmaik otthonát.
Vevőinket, új lakásuk berendezésében, átalakításában, felújításában is segítjük.

Ahány ember, annyiféle út a sikerhez! Irodánk nyitott új kollégákkal történő együttműködésre.
Amennyiben úgy érzi, kiaknázatlan képességei Önt is sikeressé tehetnék az ingatlanok világában, jelentkezzen Hozzánk Otthonszakértőnek!

Pályakezdő, nyugdíjas vagy kisgyerekes?

Nálunk nincs megkülönböztetés, bárki jelentkezhet, aki úgy érzi , hogy lelkes, szorgalmas és kitartó. Szabad időbeosztásban akár napi 4-6 óra munkavégzéssel is kiemelkedő jövedelmet érhet el az ingatlanszakmában.

Jelentkezzen a gyomro@oc.hu-ra elküldött fényképes önéletrajzával, ha van autója, amit tud munkavégzéshez használni, van érettségije, jól kommunikál, ápolt és nem ijed meg az emberektől, ha hozzájuk kell szólni.
2230 Gyömrő , Táncsics M u. 104/A
Hétfőtől-Péntekig : 9:00 - 18:00
+36 70 454 1707

Irodánk kínálatából

eladó családi ház

Index image
20

eladó családi ház

Index image
19

eladó családi ház

Index image
26

eladó családi ház

Index image
13