Ingatlan keresőX

I. kerület - Krisztina körút

Megújult és tágasabb irodánkban várjuk a Krisztina krt. 79-81. szám alatt kedves Ügyfeleinket!

Területi specialistaként irodánk 2005 óta áll ingatlant eladni és vásárolni kívánó Ügyfeleink rendelkezésére. Országos hálózatunknak köszönhetően több ezer ingatlanból válogathat a hozzánk érkező ingatlankereső, anélkül hogy több irodánkat is személyesen fel kellene keresnie. Közvetlen működési területünk, az I.-II.-III-XII. kerület, mely terület különleges adottságaiból adódóan a társasházi lakások, telkek, családi házak, ikerházak, sorházak és egyéb kereskedelmi ingatlanok igen széles skálája áll rendelkezésünkre.
Csapatunk tagjai a legteljesebb felkészültséggel állnak a leendő lakásvásárlók és eladók rendelkezésére, szakszerű tájékoztatással segítve Önöket életük egyik meghatározó döntésének meghozatalában, terveik megvalósításában. Kollégáink nem csak a döntéseik meghozatalában segítik, hanem végig kísérik Önt a lakásvásárlás és értékesítés teljes folyamatán.
Olyan komplett szolgáltatáscsomagot nyújtunk Önnek az ingatlan megtalálásán, vagy értékesítésén túlmenően, mint: díjmentes hitelügyintézés és tanácsadás, illeték, és adózási-kérdésekben tájékoztatás, ügyvédi segítség a szerződéskötésnél.

Otthon Centrum Zrt. Magyarország legsikeresebb ingatlanforgalmazó cége, az Év Ingatlan forgalmazója díj többszörös nyertese. Irodánk Otthon Centrum hálózatán belül számos sikereket tudhat magáénak.

Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük irodánkban, és elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Elérhetőségeink: vezetékes telefon: +36 1 225- 8510 mobiltelefon : +36 70 454-1206

Otthon Centrum Krisztina krt-i csapata
1016 Budapest I. kerület , Krisztina krt. 79-81.
H-P: 9-18
+36 1 225 8510
+36 70 454 1206

Irodánk kínálatából

eladó kereskedelmi ingatlan Kedvenc

Index image
19

eladó családi ház Kedvenc

Index image
36

eladó családi ház Kedvenc

Index image
35

eladó lakás Kedvenc

Index image
14

Munkatársaink

Szakértőink mindannyian a szakterületük és környékük alapos ismerői, erről folyamatos belső képzési, értékelési és motivációs tréningjeik gondoskodnak.

Segítünk eladni ingatlanát, hívjon minket bizalommal!

Bátkay Katalin Noémi
Bátkay Katalin Noémi

Otthontanácsadó

Értékelése:
10 pont
Tóth Róbert
Tóth Róbert

Vezető hitelközvetítő