Franchise partner

IRODANYITÁS ÚJ FELTÉTELEKKEL!
SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI!

 

 

EGYÜTT NÖVÜNK A PIACCAL - IRODANYITÁS ÚJ FELTÉTELEKKEL!

 
SZERETNÉM FELVENNI A KAPCSOLATOT

Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ezáltal maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek.

Az erősödő ingatlanpiacon az Otthon Centrum hálózatában jelentősen a piaci mérték fölött nőttek a lakóingatlan-eladások 2015-ben, az előző évhez viszonyítva.

Mivel az ingatlanpiaci forgalom további erősödését várjuk, eltökéltek vagyunk, hogy éljünk a lehetőséggel. 2014 novemberben indított irodanyitási programunknak köszönhetően már 80 új irodára kötöttünk szerződést, és egy éven belül legalább további 20 iroda nyitását tervezzük, melyhez leendő Partnereinket keressük. Itt a lehetőség a csatlakozásra egy sikeres csapathoz! Otthon Centrum megújult!

Belépési feltételeink, támogatási rendszerünk megkönnyíti azon vállalkozók, illetve most vállalkozást indítók döntését, akik eddig még nem nyitottak a hálózati együttműködés felé.

Örömmel fogadjuk minden vállalkozó kedvű jelentkező érdeklődését az ország egész területéről.

korlátAz új rendszerben lehetőségünk nyílik, hogy a kiemelkedő minőség és értékeink megőrzése mellett szabadabban, hatékonyabban és még versenyképesebben dolgozhassanak hálózatunk tagjai, beleértve új Partnereinket.

A hálózatfejlesztés érdekében a potenciális Partnerek számára különleges pénzügyi feltételeket alakítottunk ki:

 • Most belépési díj nélkül lehet csatlakozni
 • Eltöröltük a minimál díjakat és csak százalékos royalty-t kell fizetni! Így a kisebb irodák számára is valós lehetőséggé válik a csatlakozás.

erős márka

Az Otthon Centrum erős, bevezetett és sikeres márka, amely jelentős értéket képvisel jelenlegi és induló Partnereink számára, valamint ügyfeleink felé egyaránt! Ezért a több mint tíz éve bevezetett és felépített márkára alapozva szeretnénk növekedni.

Az Otthon Centrumon belüli hálózatfejlesztés további előnye új Partnereink számára, hogy így azonnal a teljes adatbázishoz hozzáférést kapnak.

innovativAz Otthon Centrumnál az elmúlt több mint 10 évben kimagaslóan hatékony és eredményes rendszert építettünk fel. Az ingatlanközvetítő hálózatok között az Otthon Centrumnál feltehetően az egyik legmagasabb az egy értékesítőre jutó árbevétel, és az eladott ingatlanok átlagértéke.

Számos újítást vezetünk be jelenleg és tervezünk a közeljövőben egyaránt, amelyek még hatékonyabb munkát tesznek lehetővé. Folyamatos innovációval biztosítjuk a versenyképességet a nálunk dolgozó Tanácsadók számára.

együttműködünkAz Otthon Centrum optimális megoldást kínál megbízói részére, hatékony keresztértékesítési folyamatot alakítottunk ki folyamatosan növekvő számú Együttműködő Partneri Programunk keretében.

 

Mit érdemes még tudni az Otthon Centrumról?

Hatékony és jövedelmező üzleti modell

Az önálló, nem hálózatban működő ingatlanközvetítő cégekhez képest jellemzően magasabb jutalékot tudunk érvényesíteni megbízóinknál. Szolgáltatásaink folyamatosan emelkedő színvonalát, valamint az ingatlan értékesítés során képviselt hozzáadott értéket ügyfeleink ily módon is elismerik.

Támogató háttér

Partnereink munkáját a kezdetektől segítjük a több mint 10 év tapasztalatát ötvöző

 • speciális integrációs programmal;
 • fejlett és hatékony informatikai rendszerrel;
 • átfogó piaci ismeretekkel, saját szakmai anyagainkkal
 • minden partnerünk számára hozzáférhető tudásbázissal;
 • saját képzési programunkkal.

További jövedelemszerzési lehetőségek

 • Az Otthon Centrum Hitel Center révén teljes körű, díjmentes hitelközvetítés érhető el minden irodában. Arra törekszünk, hogy tovább bővüljön az általunk közvetített hitelek volumene, ami franchise partnereink számára magasabb jutalékbevételt eredményezhet.
 • 2006-ban indítottuk biztosítási üzletágunkat BG Risk néven.
 • Az Otthon Centrum Solutions Kft. tevékenységével célunk, hogy segítsük a törlesztési kötelezettségeik teljesítése miatt nehéz helyzetben lévő adósokat és hitelezőiket egyaránt azzal, hogy az ingatlan piaci áron történő értékesítésében támogatjuk az adóst. Partnereink számára így olyan ingatlanportfolió értékesítése is lehetővé válik, amely egyébként nem lenne számukra elérhető.
 • A piacon egyedülálló ajánlói rendszerünk további passzív jövedelemszerzést tesz lehetővé.
 • Ügyfeleink számára pénzügyi megtakarítási termékeket, illetve szerződött partnerünkön keresztül energetikai tanúsítványt is kínálunk, melyből további bevételre tehetnek szert munkatársaink.

Több mint egy évtizede az eladók és a vevők szolgálatában

 • Ezen időszak alatt csaknem 18 000 000 látogató fordult meg weboldalunkon.
 • Jelenleg is több mint 80 000 regisztrált kereső található adatbázisunkban – akik között már most ott lehet az Ön vevője!
 • Irodaszámunk két év alatt közel kétszeresére nőtt, melynek köszönhetően a magyarországi lakóingatlan piac vezető szereplőjévé váltunk.
 • Folyamatos növekedésünknek köszönhetően az elmúlt két évben forgalmunk közel 50%-kal nőtt.


Több mint 10 év az ingatlanközvetítés legelismertebb szereplőjeként
Munkánk sikerét és magas színvonalát számos szakmai elismerés is bizonyítja.

 • Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az év Ingatlanforgalmazója” díját, továbbá az „Innováció az ingatlanközvetítésben” és a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” díj tulajdonosai is vagyunk.
 • A Magyar Franchise Szövetség az „Év franchise Hálózata” és az „Év innovatív hálózata” cím elismerését is magunkénak tudhatjuk.
 • Az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 10 éve folyamatosan megkapjuk a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a MagyarBrands címet is.

 

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt.
Vagy a +36 70 454 0010 telefonszámon.

 

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI

A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, ugyanakkor, amellyel ki tudja használni az esetlegesen kínálkozó lehetőséget.

Egy ismert, nagy múltú cég hálózatához csatlakozni éppen ezt a biztonságot és egyben a lehetőséget jelenti.

Az Otthon Centrum franchise hálózatának sikerült a mai kiélezett piaci helyzetben pozícióját megőriznie, sőt megerősítenie. Köszönhető ez kiterjedt kínálati portfóliónknak, több tízezres vevőkörünknek, valamint annak, hogy olyan megalapozott szakértői tudással és a hálózat által nyújtott biztos háttérrel rendelkezünk, melyeknek köszönhetően rugalmasabban tudunk reagálni a piac változó kihívásaira.

Egy franchise hálózathoz csatlakozva indulni - a hálózati és az általunk nyújtott különböző támogatások és know-how miatt – zökkenő mentesebb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani.

Miért franchise?

Nemzetközi felmérések szerint, míg a franchise rendszereken belül működő vállalkozások 93%-a öt év után is sikeresen tevékenykedik, addig a független, hálózatokon kívüli, kezdő vállalkozások esetében ez az arány csupán 30%.

A franchise rendszer kölcsönös előnyökön és közös kockázatvállaláson alapul, ezért egy sikeresen működő franchise hálózathoz való csatlakozás éppen azt a biztonságérzetet nyújtja, amelyet döntésünk – hogy belevágjunk-e a vállalkozásba - meghozatala előtt keresünk.

Ha egy franchise hálózathoz csatlakozik, vállalkozása számára rendelkezésre áll a sikeres működéshez elengedhetetlen háttér és támogatás. Mindaz, amiért önállóan keményen meg kellene dolgoznia, vagy megszerzésére egyáltalán nem lenne lehetősége, egy hálózat tagjaként elérhetővé válik, így Ön elsősorban üzlete felvirágoztatásába fektetheti energiáját.

Bevált megoldásokat, a teljes piacról átfogó ismereteket kap, így vállalkozása induló időszakában elkerülheti azt a "tanulópénzt", amely a kezdeti kísérletezés és információhiány szükségszerű velejárója. Ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg, így nagyobb eséllyel számíthat befektetése mihamarabbi megtérülésére.

Miért ingatlan franchise?

Az ingatlan-franchise egyedülálló lehetőséget jelent Magyarországon, hiszen míg a fejlett piacokon 70-90% körüli a közvetítőkön keresztül lebonyolított ügyletek aránya, addig nálunk ez a szám a 50% körüli. Könnyen belátható, hogy – bár tagadhatatlanul éleződik a verseny a szereplők között – a hazai ingatlanpiac hosszú távon komoly üzleti potenciállal bír.

Miért az Otthon Centrum?

Az értékesített ingatlanok volumene, hálózatunk mérete, elismertségünk alapján elmondhatjuk, hogy a hazai ingatlanközvetítői piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Hosszú távú célunk, hogy ezt a pozíciónkat fenntartva folyamatosan tovább növeljük piaci részesedésünket. A jelenlegi piaci erősödés most egy kifejezetten felfelé ívelő és sikeres üzleti vállalkozás lehetőségét adja meg mindenkinek, aki nyitott erre az iparágra. Az erősödő ingatlanpiacon az Otthon Centrum kiválóan teljesít, így most a szárnyaló és kiemelkedő eredményeket elérő hálózatunkhoz való csatlakozás különösen ígéretes.

Hálózatunk tagjai az egyedi piacokon a hálózatszerű működés révén egyesítik a "rám mindig, mindenhol számíthatsz" filozófiát. Irodáink a professzionalizmus és a szolgáltatás jegyében együtt dolgoznak, függetlenül attól, hogy ügyfeleik az ország mely részében élnek. Ez a fajta együttműködés az irodák között keresztértékesítési lehetőségek kiaknázása esetén növelheti a tranzakciószámot, s ezáltal a bevételt.

Az Otthon Centrum a szakma és ügyfeleink visszajelzései alapján egyaránt olyan komoly értékkel bíró márkanév, mely jelentős versenyelőnyhöz juttatja hálózatunk tagjait.

Franchise partnerként számíthat több mint 10 év szakértelmére, a megbízható háttérre és a magabiztos, piaci sikereket elért csapatra. Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az év Ingatlanforgalmazója” díját, továbbá az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj tulajdonosai is vagyunk. A Magyar Franchise Szövetség az „Év franchise Hálózata” és az „Év innovatív hálózata” címet elismerését is magunkénak tudhatjuk. Az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 10 éve folyamatosan megkapjuk a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is. 2014-ben komoly nemzetközi elismerésben részesültünk, amikor a Magyar Franchise Szövetség első alkalommal delegált hazai résztvevőt a „Best Franchisee of the World” versenyre, ahol az Otthon Centrum Franchise Partnere, Sánta László II. helyezést ért el 200 induló között.

Rendszeres felméréseink azt mutatják, hogy ismertségünk és ügyfeleink elégedettsége évről évre növekszik.

Egy nagy hálózathoz történő csatlakozás csökkenti a kockázatot. Ahhoz, hogy elérjük és megtartsuk piaci pozíciónkat, kipróbált, tudatosan felépített rendszert hoztunk létre.

Közös célunk, hogy Partnereinknek működésük minden területén biztosítsuk a szükséges támogatást, hogy profitálhassanak rendszerünk nyújtotta előnyökből.

Üzleti modellünk irodáink hatékonyságát és jövedelmezőségét segíti elő

 • Az önálló, nem hálózatban működő ingatlanközvetítő cégekhez képest magasabb jutalékot tudunk érvényesíteni megbízóinknál. Szolgáltatásaink folyamatosan emelkedő színvonalát, valamint az ingatlan értékesítés során képviselt hozzáadott értéket ügyfeleink ily módon is elismerik.
 • Partnereink befektetése középtávon megtérül.

Közös marketingtevékenységünkkel is segítjük vállalkozásában

 • Az Otthon Centrum az ország legismertebb ingatlanforgalmazói márkaneve. Márkaismertségünk – melynek folyamatos növelésére törekszünk különféle kommunikációs eszközökkel - jelentősen segíti partnereinket vállalkozásuk sikerességében.
 • Aktuális üzeneteink eljuttatására online és offline kampányokat szervezünk.
 • Partnereinket az ügyfélkapcsolatok kiépítését és az ingatlanértékesítést segítő eszközökkel támogatjuk napi munkájukban.
 • Honlapunk, saját területünkön, a leglátogatottabbak közé tartozik, 2015-ben több mint 4,5 millió látogatással. Folyamatos fejlesztésével mind magasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket tájékoztatni, igényeiket hatékonyan kielégíteni.

 Értékes tudásbázist, know-how-t adunk át partnereinknek

 • Új partnereink vállalkozásának sikeres elindítását átfogó piaci ismereteinkkel, több éves tapasztalatunk átadásával segítjük. Saját szakmai anyagaink, kézikönyveink gyakorlati útmutatóul szolgálnak partnereinknek.
 • Minden partnerünk számára hozzáférhető a piac legnagyobb tudásbázisa, melynek folyamatos bővítéséhez a hálózat minden tagjának véleménye és tapasztalata hozzájárul.
 • Speciális integrációs programunk segítségével felkészítjük partnereinket az irodák működtetésére mind az ingatlanszakma, mind az üzletvitel tekintetében.
 • Kiemelt kapcsolattartóink folyamatos, egyedi támogatást nyújtanak működési modellünk napi alkalmazásához.
 • Rendszeres partneri- és hálózati találkozóink, rendezvényeink mind hozzájárulnak közös tudásbázisunk fejlesztéséhez, bővítéséhez, s ezáltal a hálózat további fejlődéséhez.

Biztosítjuk Önnek és csapatának a megfelelő alap-és továbbképzéseket

 • Kiemelten fontosnak tartjuk a hálózat szakmai fejlődését, melyet központi képzési rendszer támogat.
 • Képzéseink, franchise vállalkozásának minden életciklusában, megfelelő segítséget nyújtanak Önnek ahhoz, hogy csapatát megfelelően tudja vezetni, motiválni, tanácsadó partnerei pedig – a hálózaton belül továbbfejlesztve ismereteiket, készségeiket - hosszú távon sikeres építői lehetnek a közös vállalkozásnak.

Partnerünkként üzletmenete kiszámíthatóvá válik

 • Hálózatunk tagjaként jóval kedvezőbb pozícióba kerül, mint ha önálló ingatlan-vállalkozást működtetne. A biztos háttérnek köszönhetően kevésbé hullámzó a várható teljesítmény és egyszerűbben kivédhető a nem fizető ügyfelekből, illetve a piaci szezonalításból, kilengésekből eredő pénzügyi bizonytalanság.
 • Az ügyfelek nagyobb bizalma révén több kizárólagos szerződést tud kötni, magasabb jutalékot érhet el.
 • Támogatást jelent a toborzásban is, hogy egy piacvezető céghez szívesebben csatlakoznak színvonalas teljesítményt nyújtó munkatársak.

Szeretne Ön is franchise partnerünk lenni?

Hálózatunkat folyamatosan bővítjük az ország egész területén. Önt is örömmel látjuk partnereink között, amennyiben

 • érdeklődik rendszerünk iránt, és azonosulni tud közös céljainkkal;
 • úgy gondolja, hogy hálózatunk tagjaként sikeresen tudná vezetni saját vállalkozását, motiválni munkatársait és irányítani irodája működését;
 • kész a hosszú távú befektetésre és rendelkezésére áll az irodanyitáshoz szükséges kezdőtőke;
 • fontos Önnek, hogy egy jó csapatban, de önállóan építse vállalkozását;
 • lényegesnek tarja, hogy egy, a piacon meghatározó és egyben legelismertebb ingatlan franchise-hoz csatlakozzon, amely folyamatosan képes megújulni.

Hogyan csatlakozhat hálózatunkhoz?

 1. Akvizíciós kollégánkkal felveheti a kapcsolatot e-mailen, telefonon, vagy akár weboldalunkon keresztül Itt.
 2. Az első személyes megbeszélésen tájékoztatjuk a csatlakozás feltételeiről, cégünk tevékenységéről, történetünkről, működési sajátosságainkról, valamint mi is meghallgatjuk Önt szakmai múltjáról, ambícióiról. Természetesen készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire, célunk, hogy minél jobban megismerjük egymást és Ön minél objektívebb képet kapjon a lehetőségekről.
 3. A második személyes tárgyaláson az adott területre/városra vonatkozó üzleti tervet beszéljük meg.
 4. Ezt követően kerül sor a franchise szerződés áttanulmányozására.
 5. A franchise szerződés aláírását követően közösen kiválasztjuk az irodahelyiséget.
 6. Partneri integrációs programunkkal támogatjuk Önt vállalkozása, irodája beindításában, csapatunkba történő beilleszkedésében.

Csapatban a közös üzleti sikerért

Meggyőződésünk, hogy az eredményességhez alapvető jelentőségű az is, hogy milyen az a cégkultúra, amelyben az együttműködés megvalósul.
Mi egy csapat vagyunk. Az egységes egész minden része fontos, összetartozik. Meggyőződésünk, hogy csak a kiegyensúlyozott partneri kapcsolatrendszer, a bizalmi és kölcsönösségen alapuló légkör teremtheti meg a közös siker feltételeit. Az egész sikerét, melyhez az egyéni sikereken keresztül vezet út – reméljük hamarosan az Ön sikerén keresztül is.

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt.
Vagy a +36 70 454 0010 telefonszámon