Franchise partner

HASZNÁLD KI AZ INGATLANPIAC SZÁRNYALÁSÁT!

NYISS IRODÁT VELÜNK ebben A válságálló szektorban!

SZERETNÉM FELVENNI A KAPCSOLATOT

A FRANCHISE@OC.HU EMAIL CÍMEN VAGY A +36 70 454 0010 TELEFONSZÁMON PAP CSILLA KOLLEGÁNK VÁRJA HÍVÁSODAT.

Mi már tudjuk, hogy az ingatlanpiac válságálló, stabil és garantált megtérülést jelent és biztos út a sikerhez! BIZONYÍTÉK ERRE TÖBB MINT 20 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATUNK ÉS A KÖZEL 200 IRODÁVAL RENDELKEZŐ ORSZÁGOS HÁLÓZATUNK.

Ha érdekel az ingaltanszektor és fontos számodra a garantált siker, ha te is hiszel a csapatjátékban és a szakmai minőségben, akkor kérd részletes tájékoztatónkat és csatlakozz franchise partnerként az OTTHON CENTRUM csapatához akár még ma!

Az Otthon Centrum közel 200 irodájával és teljes országos lefedettségével ma Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózata az irodaszám és az ingatlankínálat nagysága tekintetében.

frpartner1

A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, mégis jövedelmező választás. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy az ingatlanközvetítés válságálló szektor, így biztos és dinamikusan fejlődő piacot jelent országos hálózatunk számára.

Több mint 20 év tapasztalata és sikere a garanciánk arra, hogy az OTTHON CENTRUM hosszú távon is jó befektetés! Franchise partnereink számára stabil hálózatot és kiemelkedő szakmai hátteret biztosítunk!

frpartner2

MIÉRT ÉRDEMES EGY FRANCHISE HÁLÓZATHOZ CSATLAKOZNI?

Egyszerűbb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani
A franchise partnereknek rendelkezésükre áll minden olyan háttér és támogatás, amely vállalkozásuk sikeres működéséhez elengedhetetlen. Rendszerünkben adott mindaz, amiért egyébként keményen meg kellene dolgoznia, vagy megszerzésére egyáltalán nem lenne lehetősége.
Nemzetközi felmérések szerint, a franchise rendszereken belül működő vállalkozások 93%-a öt év után is sikeresen tevékenykedik*, míg a független, hálózatokon kívüli, működő vállalkozások esetében ez az arány csupán 30%.

„Ma már mi is tudjuk, hogy kiváló döntés volt franchise rendszerünk elindítása, felépítése. Partnereinkkel együtt jutottunk a piac élére, együtt tettük és tesszük meg az utat, s bízunk benne, hogy a jövőben kiváló új társainkkal folytatjuk ezt a kivételes, prosperáló kalandot.

*The British Franchise Association felmérése

frpartner3

AMIT FRANCHISE PARTNEREINK SZÁMÁRA NYÚJTUNK

 • Az OTTHON CENTRUM egy erős, ismert és sikeres márka, szilárd pozícióval a hazai ingatlanpiacon.
 • Kiemelkedő szakmai háttér és szaktudás – több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk!
 • Pénzügyi támogatás, akár már a kezdetektől.
 • Motiváló légkör és csapat.
 •  Integrációs programmal segítjük partnereinket már a belépés első pillanataitól kezdve.
 • A meghatározó és trendteremtő pozíciója mellett is folyamatosan fejlődő és megújuló hálózat.
 • Az évek alatt kialakított stabil kapcsolati tőke partnereinknek is előnyt jelet.
 • Egyedülálló szakmai továbbképzési rendszer a Corvinus Egyetem tanárainak közreműködésével.
 • Jelenleg országszerte közel 200 Otthon Centrum iroda működik, melyek számát a jövőben tovább növeljük.  
 • Minden új partnerünk belépési és havi fix díj nélkül csatlakozhat. A későbbiekben is nyereségszázalékos royalty és marketing díj fizetendő.
 • Szabad hozzáférést biztosítunk partnereinknek az Otthon Centrum ingatlan adatbázisához, amely hazánk egyik legnagyobb ingatlanportfólióját tartalmazza.
 • A hazai ingatlanpiacon cégünknél kiemelkedően magas az egy értékesítőre jutó árbevétel és az eladott ingatlanok átlagértéke.
 • A teljes ingatlan adásvételi folyamatra optimalizált, egyedi informatikai rendszer biztosítja partnereink és tanácsadóink hatékony munkáját.

frpartner4

Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cég, a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl, sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, befektetési- és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén. Az Otthon Centrum az immár három évtizede sikeresen működő Biggeorge Holding része, melynek tagjai többek között az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, valamint az ingatlanfinanszírozás területén végzik tevékenységüket.

SZAKMAI DÍJAINK, ELISMERÉSEINK

Immár 18 éve az ingatlanközvetítés legelismertebb szereplőjeként munkánk sikerét és magas színvonalát számos szakmai elismerés is bizonyítja.
Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az év Ingatlanforgalmazója” díját, továbbá az „Innováció az ingatlanközvetítésben” és a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” díj tulajdonosai is vagyunk.
A Magyar Franchise Szövetség az „Év franchise Hálózata” és az „Év innovatív hálózata”, valamint az „Év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata” cím elismerését is magunkénak tudhatjuk.
Az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 10 éve folyamatosan megkapjuk a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a MagyarBrands címet is.

frpartner5

Amennyiben franchise üzlet nyitásában gondolkodsz, keresd bizalommal Pap Csilla akvizíciós koordinátor munkatársunkat, aki várja üzenetedet vagy hívásodat az alábbi elérhetőségeken.

Pap Csilla akvizíciós koordinátor
E-mail cím: franchise@oc.hu
Telefonszám: +36 70 454 0010

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt,
Vagy a telefonszámon.  PAP CSILLA KOLLEGÁNK VÁRJA HÍVÁSODAT.