Franchise partner

HASZNÁLD KI AZ INGATLANPIAC SZÁRNYALÁSÁT

NYISS IRODÁT VELÜNK, PÉNZÜGYI TÁMOGATÁSSAL!

SZERETNÉM FELVENNI A KAPCSOLATOT

Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanos kollégáról, akár olyan érdeklődőről, aki most tervezi saját iroda nyitását az ingatlan piacon, készen állva egy új szakma elsajátítására.

Hálózatunk számára a 2015- 2020-as évek minden korábbi rekordunkat és várakozásunkat felülmúlta. Az ingatlanpiaci trendek támogatják irodanyitási terveinket, így közel 200 irodával képviseljük stabil márkánkat az országban.

Budapesten, országunk kis és nagyvárosaiban egyaránt örömmel fogadjuk új partneri érdeklődőinket, további sikeres vállalkozások elindítását, felépítését tervezve.

Belépési feltételeink, támogatási rendszerünk megkönnyíti azon vállalkozók, illetve most vállalkozást indítók döntését, akik eddig még nem nyitottak a hálózati együttműködés felé.

Örömmel fogadjuk minden vállalkozó kedvű jelentkező érdeklődését az ország egész területéről.

Rendszerünkben lehetőségünk nyílik, hogy a kiemelkedő minőség és értékeink megőrzése mellett szabadabban, hatékonyabban és még versenyképesebben dolgozhassanak hálózatunk tagjai, beleértve új Partnereinket.

A hálózatfejlesztés érdekében a potenciális Partnerek számára különleges pénzügyi feltételeket alakítottunk ki:

 • Most belépési díj nélkül lehet csatlakozni
 • Nincs fix fizetendő havi royalty (névhasználati díj) Csak százalékos royalty fizetendő! Így a kisebb irodák számára is valós lehetőséggé válik a csatlakozás.
 • Bizonyos feltételek mellett pénzügyi támogatást nyújtunk az irodanyitáshoz.
 • Az Otthon Centrum erős, bevezetett és sikeres márka, amely jelentős értéket képvisel jelenlegi és induló Partnereink számára, valamint ügyfeleink felé egyaránt! Ezért a közel húsz éve bevezetett és felépített márkára alapozva szeretnénk növekedni.
 • Az Otthon Centrumon belüli hálózatfejlesztés további előnye új Partnereink számára, hogy így azonnal a teljes adatbázishoz hozzáférést kapnak.
 • Az Otthon Centrumnál az elmúlt 18 évben kimagaslóan hatékony és eredményes rendszert építettünk fel. Az ingatlanközvetítő hálózatok között az Otthon Centrumnál feltehetően az egyik legmagasabb az egy értékesítőre jutó árbevétel, és az eladott ingatlanok átlagértéke.
 • Számos újítást vezettünk be és tervezünk a közeljövőben egyaránt, amelyek még hatékonyabb munkát tesznek lehetővé. Folyamatos innovációval biztosítjuk a versenyképességet a nálunk dolgozó Tanácsadók számára. Belső rendszerünk minden vállalkozói szintet támogat, az értékesítési folyamattól kezdve, a vezetői, döntést előkészítő és értékelő riportokkal.

 

Mit érdemes még tudni az Otthon Centrumról?

Hatékony és jövedelmező üzleti modell

Az önálló, nem hálózatban működő ingatlanközvetítő cégekhez képest jellemzően magasabb jutalékot tudunk érvényesíteni megbízóinknál. Szolgáltatásaink folyamatosan emelkedő színvonalát, valamint az ingatlan értékesítés során képviselt hozzáadott értéket ügyfeleink ily módon is elismerik.

Támogató háttér

Partnereink munkáját a kezdetektől segítjük a 18 év tapasztalatát ötvöző

 • speciális integrációs programmal;
 • fejlett és hatékony informatikai rendszerrel;
 • átfogó piaci ismeretekkel, saját szakmai anyagainkkal
 • minden partnerünk számára hozzáférhető tudásbázissal;
 • az ország legnagyobb ingatlanportfoliójával,
 • saját, egyedülálló oktatási programunkkal, egyetemi szintű oktatási rendszerrel, Corvinus egyetem tanáraival karöltve
 • az induláshoz és a későbbi működéshez nyújtott teljeskörű szakmai támogatással.

További jövedelemszerzési lehetőségek

 • Az Otthon Centrum Hitel Center révén teljes körű, díjmentes hitelközvetítés érhető el minden irodában. Arra törekszünk, hogy tovább bővüljön az általunk közvetített hitelek volumene, ami franchise partnereink számára magasabb jutalékbevételt eredményezhet.
 • Az Otthon Centrum Solutions Kft. tevékenységével célunk, hogy segítsük a törlesztési kötelezettségeik teljesítése miatt nehéz helyzetben lévő adósokat és hitelezőiket egyaránt azzal, hogy az ingatlan piaci áron történő értékesítésében támogatjuk az adóst. Partnereink számára így olyan ingatlanportfolió értékesítése is lehetővé válik, amely egyébként nem lenne számukra elérhető.
 • Ügyfeleink számára pénzügyi megtakarítási termékeket, illetve szerződött partnerünkön keresztül energetikai tanúsítványt, értékbecslést is kínálunk, melyből további bevételre tehetnek szert munkatársaink.

Immár 18 éve az eladók és a vevők szolgálatában

 • Ezen időszak alatt csaknem 20 000 000 látogató fordult meg weboldalunkon.
 • Jelenleg is több mint 60 000 regisztrált kereső található adatbázisunkban – akik között már most ott lehet az Ön vevője!
 • Irodaszámunk két év alatt több, mint kétszeresére nőtt, melynek köszönhetően a magyarországi lakóingatlan piac vezető szereplőjévé váltunk.
 • Immár 18 éve az ingatlanközvetítés legelismertebb szereplőjeként munkánk sikerét és magas színvonalát számos szakmai elismerés is bizonyítja.
 • Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az év Ingatlanforgalmazója” díját, továbbá az „Innováció az ingatlanközvetítésben” és a „Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban” díj tulajdonosai is vagyunk.
 • A Magyar Franchise Szövetség az „Év franchise Hálózata” és az „Év innovatív hálózata”, valamint az „Év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata” cím elismerését is magunkénak tudhatjuk.
 • Az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 10 éve folyamatosan megkapjuk a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a MagyarBrands címet is.

 

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt,
Vagy a telefonszámon.  PAP CSILLA KOLLEGÁNK VÁRJA HÍVÁSODAT.

 

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI!

A jelenlegi gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozó olyan üzleti megoldást keres, amely nem jelent aránytalanul nagy kockázatot, ugyanakkor, amellyel ki tudja használni az esetlegesen kínálkozó lehetőséget.

Egy ismert, nagy múltú cég hálózatához csatlakozni éppen ezt a biztonságot és egyben a lehetőséget jelenti.

Az Otthon Centrum franchise hálózatának sikerült a mai kiélezett piaci helyzetben pozícióját megőriznie, sőt megerősítenie. Köszönhető ez kiterjedt kínálati portfóliónknak, több tízezres vevőkörünknek, valamint annak, hogy olyan megalapozott szakértői tudással és a hálózat által nyújtott biztos háttérrel rendelkezünk, melyeknek köszönhetően rugalmasabban tudunk reagálni a piac változó kihívásaira.

Egy franchise hálózathoz csatlakozva indulni - a hálózati és az általunk nyújtott különböző támogatások és know-how miatt – zökkenő mentesebb és biztonságosabb, mint önálló vállalkozást indítani.

Miért franchise rendszert építünk?

Nemzetközi felmérések szerint, míg a franchise rendszereken belül működő vállalkozások 93%-a öt év után is sikeresen tevékenykedik, addig a független, hálózatokon kívüli, kezdő vállalkozások esetében ez az arány csupán 30%.

A franchise rendszer kölcsönös előnyökön és közös kockázatvállaláson alapul, ezért egy sikeresen működő franchise hálózathoz való csatlakozás éppen azt a biztonságérzetet nyújtja, amelyet döntésünk – hogy belevágjunk-e a vállalkozásba - meghozatala előtt keresünk.

Ha egy franchise hálózathoz csatlakozik, vállalkozása számára rendelkezésre áll a sikeres működéshez elengedhetetlen háttér és támogatás. Mindaz, amiért önállóan keményen meg kellene dolgoznia, vagy megszerzésére egyáltalán nem lenne lehetősége, egy hálózat tagjaként elérhetővé válik, így Ön elsősorban üzlete felvirágoztatásába fektetheti energiáját.

Ma már mi is tudjuk saját tapasztalatunk alapján, hogy kiváló döntés volt a franchise rendszerünk elindítása, felépítése. Partnereinkkel együtt jutottunk a piac élére, együtt tettük és tesszük meg az utat, s bízunk benne kiváló új társainkkal folytatjuk ezt a kivételes, prosperáló kalandot.